Hajde teme Hajde....
Ajo eshte The ultimate Experience
Kam fjalen, psh te shkoje pas me kohen dhe te perfundoje mu ne mes te Koloseumit gjate nje dyluftimi mes gladiatoresh.....total suspence!!!!!!
Gjithe ai milet duke u habit me atletiket dhe xhinset e mia![]()
Do i kisha pershendet ihere: Salute amici,,Io Albanese, no gomone no, Machina Del Tempo questa volta.
Po me e forta do ishte kur te kisha ndez cigaren,,,,kur te me kishin pare duke nxjerre tym nga goja, do kishin kujtu se po behem gati per ti sulmu me flake heheee.
Gjithe turma pastaj duke i thene perandorit: Pollice Verso, Pollice Verso (gjoja te me vrase) dhe te gjithe duke prit se a do e uli gishtin ai apo jo ndersa une duke pi cigaren per qejf.
Kur pas nje hezitimi te shkurter ai te uli gishtin poshte dhe mua te me versuleshin rojet e tij me hap ushtarak dhe me shpata te drejtuara nga une,,,,dhe uuuuune, nje te nxjerre Kallashnikovin(e mora me vete, thashe ta kem) nje te mbushur frrap frrap, gishtin ne kembez, ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba bam,,,do ua kisha bo ato mburojat m*t fare
![]()
Dikush do merrte dhene e te tjeret do ulnin armet, loool. Do kishin kujtu se jam Jupiteri vete.
Pastaj do ia kisha bo me gish Perandorit e do i kisha thene: Vieni qua pepino vieni. Io voljo ate Ponc Pilatin(jo ta vras) ktu shpejt se nuk kam kohe shume, me duhet te takoj Newtonin pas 20 minutash .
Pasi te kisha kryer pune atje, do kisha shku perpara me kohen dhe do kisha hypur ne ate mollen qe do pushonte Isaku. Sa te vinte ai e te ulej, une do i leshoja mollen ne dore nga lart dhe do fshihesha mes gjetheve. Prite Isakun pastaj duke kercy e duke kendu neper bahce nga gezimi se zbuloi gravitetin, e une te ulesha ngadale e ti thoja to shut up ihere.
E do kishte vazhdu ai pastaj : How dare thou breach into my House?
Do i kisha thene: First of all, mos bertit se ta bona koken shport dhe second ty te kane pikturu si alamet burri e ti qenke si me t'pase shtyp treni mer.
Do i tregoja se kam ardhur duke udhetuar me kohen. Do i kishte ik truri fare.
Do me kishte degju mire se ka qene degjues i mire shejtoni, do i kisha thene se kemi perdorur ekuacionet e Ajnshtajnit per te mundesuar nje gje te tille.
Kush eshte Ajnshtajni ihere? -do thoshte ai.
Nuk e njef Ajnshtajnin ti e? Nuk ke bo shkoll ti mer lal? Ai ta futi ty ne te gjitha drejtimet mer lal. Shkenca jote nuk pi uje me, vetem the cat flap na ka mbet nga shpikjet e tua.
Do isha ndare me te dhe do isha drejtu n'drejtim t"Gjermonis per te taku Moxartin.....
To be Continued...
Krijoni Kontakt