do te doja te ndryshoja planetin ku jetoj....psh ne planetin mars nuk do te ishte keq..
do te doja te ndryshoja planetin ku jetoj....psh ne planetin mars nuk do te ishte keq..
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Per nje jetes me te mire dua qe te ndryshonte vetem politika se eshte nje politike pa pik kuptimi .Ēfarė do ndryshonit pėr njė jetesė mė tė mirė?
E vetmja gje qe doja te ndryshoja eshte largesia nga prindit dhe njerzit e mi te afert ...jemi pak a shum 100 klm larg![]()
Do te filloja nga vetevetja,dhe te vazhdoja ne ndryshime tjera,nese qdo njeri fillon ta ndryshoj se pari vetveten ne te mire ateher do te kishim te gjithe nje jete me te mire.Nuk mund ta ndryshoj komshiun e une te sillem si te dua vet....
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
cfare do te ndryshoja per nje jetes me te mire?, shtrohet pyetja.
me mire te ishte shtruar pjetja tjater: po sikur te vishte halla pantallona....
do ishte me kollaj...
keshtu si jan bere gjerat, vallahi, me rrenj e dhemball do t'i ndryshoja,
po te kisha mundesin kuptohet...mirepo, ja qe, edhe kjo ngelet nje enderr...
Kristal.....E bardhė.....Qė mė mban gjall!
hahahahaha E_Panjohura, ta paca borxh kete te qeshme qe me dhe
nuk ka halla pantallona degjo shefqetin, ka fund edhe fustan, ahhahaha
ne fakt ajo shprehje eshte ndryshe E_Panjohura, po une per mos u treguar i pa edukat e anashkalovambase ju nuk e perdorni, nuk e di.
Te pershendes![]()
ahhahaaha e di ti qe e ke mire qe nuk i bejn pune haahahah
hic mendjen une lol![]()
asgje une i kam mire keto qe kam dhe nuk mund ti hedh poshte.Kam nje shoqeri te mbrekullueshme pune normale familje te dashur gjithcka qe me duhet perse duhet te heq dore nga keto..
Ere mire mire
nje permisim shum i vogel do ta ndryshonte me te madhe jeten time
ma se miri le te jet keshtu sic eshte
Ska kuptim te kthehesh mbrapa,gjithmon te njejtit tru do kesh,kshuqe lodhu kot...
Sjam pendu per asigje deri tani,sido qe te ken qene zgjedhjet e mija,te mira apo te keqija,ashtu vendosa un ta krijoj jeten time...Do ti kisha ber edhe njeher ato gabime,nqs do ta ktheja mbrapsht,sepse kshu e dua un jeten time,si e kam...
Ska sikur....ka vetem tani dhe do te....
Really Dude... Get A Life!!!
Krijoni Kontakt