E tha Juliano , 1 hr e 10min = 70 min( qenka loje e tipit "chatch me if u can" kur te gjithe ecin me nje shpejtesi...lol)
E tha Juliano , 1 hr e 10min = 70 min( qenka loje e tipit "chatch me if u can" kur te gjithe ecin me nje shpejtesi...lol)
...
hhaaha, mos more, nga nje cep te tjetri, unk e marin kthesen kur arrijne ne cep eeeeeeee![]()
The truth may be out there, but lies are inside your head.
Po i ulem kembkryq neser ju jap xhevapkohen sma mat dot njeri pra keshtu une duhet tju tregoj inteligjencen eeeee. sgjete noi marifet tjeter po me pyetje koti.
loool nejse jam i gzuar qe paskeni arrit zgjidhjen...por kur thuhet me goje eshte me e veshtire ta kapesh se sa kur i shef shifrat e shkruara kte e kam vene re se ja kam bere disa personave qe njof....![]()
Odeon_relax mere jeten me icik me shume qef mer lal....une skam ardh ktu me ju mat inteligjencen se fundja fundit ca me interesonpo kot ishte dicka argetuese sa me kalu kohen....
sic e tha ai me siper cuni cipit babi capit....![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga WaRrIoR : 25-11-2004 mė 19:01
Alamet testi ky.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
ishe qe ishe e shkruaje ne dite, se do lodhej pak me shume juliano per te bere llogarite)
lol
The truth may be out there, but lies are inside your head.
....vallai..![]()
me falni cuna se nuk e dija qe keto ishin pyetje retorike
.....................................
.....................................
------------------------------
--------------------------------
Postuar mė parė nga Odeon_relax
Amon mer kur ka ne ky pordhe se si me vje , me perzihet paapapapapap car cuni qut qe osht dreqi ehh
..si lo ammetto sono sincero
ma non trovo cosģ assurdo
se ogni tanto mangio lacrime
e mi perdo..
Krijoni Kontakt