Close
Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 161
    Dash...me kembore Maska e Toro
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar më parë nga Piranha
    R2T eshte gjeniale ne shikim te pare, po drejt muhabetit nqs s'do ti ofroja orgazmen te dashures, do me perdhunonte ajo e para dhe s'do me jepte shanc per te dale neper rruge dhe te me ndante me te tjerat hahahahahhaha
    Nga e di ti Piranha qe nuk e ben fallso orgazmen ajo?....
    Mire apo keq meshkujt e kemi kete....sa here do kemi orgazem , do leme dhe evidenca ( nganjehere ne maje te tavanit), kurse femra vella eshte "shiko, degjo, por mos e beso"....Sic thone amerikanet:"Mos i beso nje krijese qe ka hemorragji per nje jave dhe nuk vdes!"
    "Who is John Galt?"

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar më parë nga Toro
    Nga e di ti Piranha qe nuk e ben fallso orgazmen ajo?....
    Mire apo keq meshkujt e kemi kete....sa here do kemi orgazem , do leme dhe evidenca ( nganjehere ne maje te tavanit), kurse femra vella eshte "shiko, degjo, por mos e beso"....Sic thone amerikanet:"Mos i beso nje krijese qe ka hemorragji per nje jave dhe nuk vdes!"

Bravo Toro dolem tek nje pike akoma me interesante. Ku vajti ai Profesor Doktori i seksollogjise. O zoti I Ameshuar, nga meret vesh nje femer ku prishet tamam dhe kur ben sikur prishet...... meqe je profesionist ne kete fushe.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

madmoiselle Maska e angeldust
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Nuk do ta merrni vesh kurre.... ne intuiten time duhet te jene te pakta ato femra qe s'jane mjaft "artiste" per t'u shtirur per aq pak gje, po te duan.

E vetmja menyre per ta mare vesh eshte te krijoni besim tek njeri-tjetri si cift, saqe te mos linde fare nevoja per te genjyer dhe per t'u shtirur. Dhe nqs. kerkoni ta arrini kete ne one-night-stands, harrojeni.

Nje maredhenie ku femra ka nevoje te shtiret nuk meriton fare fatin e seksit (le te rrine qe te dy atje, me gisht ne goje), ne rradhe te pare femra, por edhe mashkulli.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar më parë nga angeldust
    Nje maredhenie ku femra ka nevoje te shtiret nuk meriton fare fatin e seksit (le te rrine qe te dy atje, me gisht ne goje), ne rradhe te pare femra, por edhe mashkulli.
    lol
    Mire qe femra ka qef te shtiret , po mashkulli i shkrete c'faj ka qe po i kullon nga hundet..
    Femrat qe genjejne ne orgazem genjejne veten jo mashkullin se fundja...humbja eshte e tyre..
    ...

Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Ka meshkuj qe e bejne femren te ndihet aq rehat dhe intime me te, sa asaj nuk i shkon mendja te shtiret fare.

Avash de, merrni ca pergjegjesi dhe ju, se duhen dy veta per tango!
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Hmmm dolet ne nje pike akoma me interesante zoterinj ( lol )

Tani doni ta dini kur eshte real/fake orgazma ?

Psh: Sic e tha dhe AngelDusti me lart .. ne shumicen e rasteve qe mund ti keni patur one- night -stands kane qene Fake ( trust me )

Nese vertet e njeh partnerin/en me ere, nuhatje e merrni vesh se kur te dy arritet apo jo ne destinacionin qe ishit nisur me pare ...
    Por ka shume femra qe dine te aktin me te vertete ..por prape do ta nxjerrin koken nje dite nga pakenaqesia ( lol )

ps: nuku shkruaj me per kete subject a thua se marr vesh shume nga kesi gjerash une .. pfff cne une ..
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 13-04-2005 më 22:51 Arsyeja: Sdua te bej njerezi konfjuz me shakate e mia .. sorry ( lol )
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Obobobo... ja vuri damken Pinku, 6 muaj, degjoni ju te tjeret?

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Si thua do ta noterizosh ti AngelDust .... meqe i vura damken une .. ( lol )
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Teori e mire kjo, po praktika eshte pak me ndryshe.
    Si eshte e mundur, qe nje femer qe shtiret naten e pare, 6 muaj me vone mos shtiret, qofte edhe me partnerin e njejte.
    Tek e fundit, kujt i shtiret?

cdo pergjigje qe mendoni se jepni, vetem shton pyetje tjera.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Me one-night-stands kam parasysh raste kur dikush do kaq shume te beje seks.... sa imagjinon sikur ka chemistry me dike, kur ne te vertete pavetedijshem i ka vene vetes detyre ate nate qe po gjeti ndonje bukurosh/e t'i dale perpara do ta beje. Kete imagjinim qe ke chemistry me dike, mund ta quajme ndryshe wishful thinking, por gjithe ky proces ndodh shpejt dhe pavetedijshem... dhe cifti ne kete rast perfundon me njeri tjetrin jo dhe aq se terheqja ishte kimi natyrale, por thjesht per shembull "te gjithe po e bejne, pse mos e bejme dhe ne"? Ose per shembull, filani/filanka eshte i pasur/me zanat te mire/i famshem.... gjera qe s'kane te bejne me terheqje te vertete instiktuale. (Nuk e di sa e qarte jam.)

Sidoqofte, shoqeria e sotme ne vetvete mban brenda saj mekanizma te tilla qe e shtyjne njeriun te shtiret per shume gjera, qofte edhe te jesh duke buzeqeshur me klientet ne pune e deri tek standartet e paverteta qe vendos media ne sjelljen e njerezve me njeri tjetrin. Duhet te jete nje sy i stervitur dhe nje shpirt me vullnet te forte qe t'i vere re gjithe keto gjera dhe te distancohet prej tyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga angeldust : 13-04-2005 më 22:51

Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Seksi dhe shëndeti
    Nga Estella në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  2. Kremi i kënaqësisë!
    Nga ChuChu në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 13-09-2012, 16:46
  3. Orgazma dhe femra!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 06-01-2012, 05:45
  4. Kokteil (Pijet)
    Nga tiziana në forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 28-04-2009, 14:24
  5. Pse shumica e femrave nuk e arrijnë dot orgazmën?
    Nga farfalla në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 09-11-2004, 00:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •