Atehere duhet te nderosh user name edhe te behesh cruel babe.Postuar mė parė nga sweet_babe
![]()
Atehere duhet te nderosh user name edhe te behesh cruel babe.Postuar mė parė nga sweet_babe
![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Shkaterrim.....asnjeriut, cdo njeri per vete e ka, aq me mire qe vjen koha dhe dalin gjerat ne shesh.......
Nuk jam natyre paqesore, por edhe nuk jam natyre qe te ulem dhe te mendoj per Shkaterrime.....I ignore things, and I care less nqs humbas dike qe nuk vlen......
Enya-Adiemus
ja pra shkaterrim...me ne fund u gjet fjala ne shqip
wheeeww
![]()
une personalisht do ti jepja shkaterrim nje personi tjeter vetem nese ai/ajo do me kishte dhene mua shkaterrim me pare.
shkatrrim ne cfare sensi?Postuar mė parė nga Odeon_relax
dolem prape te urrejta dhe hakmarrja...
Odeono ... shkon nga shkon po me nje vend del .. hakmarrja ,, shkaterrim
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 25-10-2004 mė 08:53
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Kur ma ka prishur qejfin ne nje menyre qe nuk kthehem dot mbrapsht, sepse thjesht S'DUA!![]()
Demolition per mua eshte thjesht injorim.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 25-10-2004 mė 11:21
Me shpesh kam ndegjuar njerez qe i kane thene njeri tjetrit do te shkateroj se sa vet e kam perdorur kete term.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Termi demolition me pelqen lolPostuar mė parė nga Odeon_relax
Pak a shume dhe une ashtu si ty mendoj se hipokrizia dhe pabesia jan dy gjera qe ngjallin shume inat nese shkelen , un do urreja dike qe do bente dicka me qellim qe te me bente te vuaje dhe te sillesh sikur e bente padashje , ka shuem nejrez te tille por arma me e mire eshte indiferenca ti lesh te bejne cte duan perderisa ty s'te bejne dot gje le te mundohen ata ti sheh punen tende pa e vrare hiccoz u are untouchable lol
!!!
Zakonisht te miret nuk deshirojne te shkaterrojne. Shkaterrimi eshte kenaqesi e njerezve te ligj te cilet demtojne veten sepse i shkaterron Perendia keq e me keq!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Ēfare mund te them me teper se kaq...Postuar mė parė nga greenflower111
Krijoni Kontakt