Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 38
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2004
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    66

Kufizimi i "bandwidth" nė kompjuterat e rrjetit

Hej njerez, kam wireless network e po me duhet nje program qe e kufizon bandwithin upload edhe download ama qe punon me MAC adresa. Nese din dikush le te shkruaj.

Tung...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 13-03-2008 mė 19:40

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Nuk e kam provuar por programi Bandwidth Controller thote qe i ben te gjitha keto qe kerkon ti
    Kjo eshte faqja zyrtare e programit:
    http://www.bandwidthcontroller.com/

Tek kjo faqe mund te marresh versionin 0.15
    http://www.softpedia.com/public/cat/10/7/10-7-115.shtml

Programi eshte ende ne fazat e para por provoje njehere se mbase te ben pune.

Nje program tjeter qe mund te provosh eshte NetLimiter nga http://www.netlimiter.com
    Edhe kete nuk e kam provuar por nga pershkrimi qe i ben faqja tregon se ka shume opsione qe mund te te hyjne ne pune.

Programet i perdor falas per 30 dite dhe pastaj duhet ti paguash. Po te bejne pune, shkruaj ne forum se mund te gjejme ndonje menyre tjeter per ti perdorur pas 30 ditesh.
    Edi

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    nqs ker router per kompjuterat routeri ti ofron keto mundesi me thuaj sistemin operativ qe ke ne te dhe te tregoj une si ta besh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2004
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    66

aha

hej djem faleminderit shum ket programin bandwidth controler e mora koka shum i mire ama nuk po ta mundsojka te njejten koh edhe download edhe upload me kufizu

Sa i perket sistemit operativ une perdor windows 2000 dhe xp
    tung..

Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    zakonisht programet e limitimit te bandwidth jane vetem pergjejges per ate ane qe ata gjenerojne dmth "upload" ose dergesat, pasi ata nuk kane menyre per te kontrolluar "download " ose ne ardhje, kjo e fundit edhe mund te behet po ka komplikacione te medha sidomos kur flitet per nje sistem operativ si windowsi te cilit duhet te kesh shume njohuri qe it modifikosh disa parametra, po gjithsesi ajo qe mund te behet eshte tek kompjuteri qe perdoret si shperndares ose router ku jan e te instaluara dy karta rrjeti mund te kontrollosh paketat ne dalje tek te dyja kartat vec e vec dhe rezultati eshte i njejte me kontrollin e download - upload bashke dhe me nje eficence me te mire.
    Shpresoj te te kem ndihmuar. :-)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2004
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    66

...

po po faleminderit shum, ama kam edhe diqka nese din edhe nese nuk preton me shkru: po du me bas per lan per qdo pc per me hin ne net me pas usser edhe password siq eshte WAN miniport (L2TP) a usht e mujshem mu ban qikjo per lan? se di a po me kupton qka po du me pyt..

tung

Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    sqarohu me mire dhe nuk e di nese te kam kuptuar mire mund ta besh kete gje duke instaluar nje windows server si domain kontroller ose sic i thone directory server i cili realizon te mundur hyrjen ne rrjet te perdoruesve me ane te passwordit pra identifikimit ne rrjet te tyre.

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Citim Postuar mė parė nga edspace
    Nuk e kam provuar por programi Bandwidth Controller thote qe i ben te gjitha keto qe kerkon ti
    Kjo eshte faqja zyrtare e programit:
    http://www.bandwidthcontroller.com/

Tek kjo faqe mund te marresh versionin 0.15
    http://www.softpedia.com/public/cat/10/7/10-7-115.shtml

Programi eshte ende ne fazat e para por provoje njehere se mbase te ben pune.

Nje program tjeter qe mund te provosh eshte NetLimiter nga http://www.netlimiter.com
    Edhe kete nuk e kam provuar por nga pershkrimi qe i ben faqja tregon se ka shume opsione qe mund te te hyjne ne pune.

Programet i perdor falas per 30 dite dhe pastaj duhet ti paguash. Po te bejne pune, shkruaj ne forum se mund te gjejme ndonje menyre tjeter per ti perdorur pas 30 ditesh.

Edspace ka te drejte. Per netlimiter v1.30 crackun e kam une, eshte shume i mire si program po ben limitimin e bandes se programeve qe aktualisht punojne ne kompjuterin tend.

Bandwidth Controller ndoshta eshte ai qe te duhet. Ai rregjistron adresen e skedes se rrjetit qe ke dhe nga aty ti i vendos limitin ne upload ose ne download.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2004
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    66

aha a munesh mem shpjegu pak qysh bahet qiky directory server...

Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    duhet te instalosh windows 2000 ose 2003 server ose advanced server i cili te jep mundesine te krijosh domain controller dhe pastaj nepermjet administrative menu mund te kontrollosh userat ne rrjet. Gjithsesi kjo nuk eshte nje pune qe mund te tregohet ne nje forum por bej disa kerkime ne google dhe do te gjesh shume materiale per kete ceshtje ok

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rreziqet dhe mbrojtja e rrjetit pa tel
    Nga benseven11 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 27-07-2008, 11:26
  2. Komuniteti shqiptar i rrjetit
    Nga Davius nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-12-2006, 21:22
  3. Konfigurimi i kartės sė rrjetit nė freebsd
    Nga lavdimii nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 07-11-2006, 20:52
  4. Hapja e emailit tė punės jashtė rrjetit tė kompanisė
    Nga boraa nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 02-07-2005, 15:11
  5. Kufizimi nacional ėshtė armiku mė i madh i kulturės
    Nga Estella nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-08-2002, 17:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •