Close
Faqja 15 prej 231 FillimFillim ... 513141516172565115 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 2309
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Asnje webmaster qe shpenzon ore te tera duke perkthyer ne shqip nga anglishtja nje forum nuk do te jape ty te gatshem skedarin e gjuhes. Kjo per dy arsye: vb nuk eshte falas por ka nevoje per license; nese ti e merr te gatshem, atehere forumi humbet origjinalitetin dhe ate qe e vecon nga te tjeret.

Pra pergjigjia per kete eshte qe ulu dhe shpenzo disa ore qe ta perkthesh vete. Problemin me daten e postimeve e shkakton ose ora e gabuar ne sistemin e serverit ku e ke instaluar, ose skripti i konvertimit nuk ka mundur te lexoje daten e sakte nga phpbb. Kontakto stafin e vbulletin dhe ata te vijne ne ndihme me konvertimin, kuptohet, nese ti ke blere nje license me ta.

Albo
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

i/e regjistruar Maska e AltonI
    Anėtarėsuar
    05-09-2004
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    16

Lightbulb Nuk futem dot ne chat

pčrshendetje te gjitheve

Ok problemi im ka te bej me mos kyqjen ne Chat nuk di pse ne fillim mendoja mos vall pc ime eshte e infektuar me virus por edhe pse e kam te instaluar qysh heret norton Antivirus 2004 Profesional keshtu qe kur bej scanimin nuk gjej dot asnje virus ... kurse kur klikoj ne ... psh ; dhomat e bisedimit > albachat = dhe per fund hapet dritarja por ne te nuk figuron send dhe nuk shtrohet asnje kerkes .... kam provuar edhe opcionet tjera ndihm duke i ndrruar por pa suksese dhe per fund dua te them se nje gje e till ndodh ne te gjitha Chat-et

Ju falenderit
    AltonI

Anėtarėsuar
    05-09-2004
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    16

chati

dmth pasi qe te shtypi : >> Hyni ne chat! <<
    ne vend qe te me hapet dritarja ; Security Warning qe u deshter per te shtypur ne YES por kjo dritare nuk hapet fare pastaj dritarja hapet apo kalon direkt ne dhome e diskutimeve por kjo faqe eshte e zbraset nuk shkruan sen as Nick e as Pasword ........

Anėtarėsuar
    05-09-2004
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    16
    ore ju lutem me ndimoni me jepni te pakten ndoj keshill se qte bej

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Ndoshta eshte problemi i web faqes nga e cila hyn ne chat.
    provo te instalosh mIRC dhe ndoshta do te rregullosh problemin qe ke.
    Cdo te mire
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Anėtarėsuar
    05-09-2004
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    16
    kam provuar edhe me mIRC por nuk ja dal dot ..... kurse sa i perket faqeve me problem une ne te gjitha web faqet kam provuar por problemi eshte i njejt .....!!!!!!

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Problemi mund te vije nga ndonje program qe te mbron kompjuterin kunder reklamave, spiuneve, viruseve, etj. Keto programe zakonisht ndalojne instalimet e activeX.

Provo njehere te kthesh konfiguracionin fillestar te internet explorer.

- Hap internet explorer dhe shko tek tools > internet options
    - Tek tabela security zgjidh internet dhe shtyp butonin default level
    - Tek tabela privacy shtyp butonin default
    - Tek tabela advanced shtyp butonin restore defaults
    - Pergjigju OK per te gjitha mesazhet qe te nxjerr windowsi dhe ne fund shtyp butonin apply dhe OK

Pasi ke bere keto ndryshime, mbylli te gjitha dritaret e internet explorer dhe hap nje dritare te re. Mundohu te lidhesh me nje faqe chati dhe duhet te dale tabela qe te pyet nqs ti do te instalosh programin e chatit apo jo. Shtyp grant ose ok ose allow.

Po nuk punoi me kete menyre provo te mbyllesh perkohesisht te gjitha programet mbrojtese te viruseve, pop-up, reklamave, proxy, firewall, etj dhe provo te besh lidhjen.

Sic te ka thene dhe StormAngel me lart, nuk duhet te kesh problem me mirc. Cfare gabim te nxjerr mirc? Nqs nuk ben dot lidhje as me mirc, gabimi mund te jete ne lidhjen e internetit qe ndonje program firewall ne kompjuterin tend ose firewall i kompanise qe te ofron sherbimin e internetit, ka ndaluar lidhje te drejtperdrejte me portet e chatit IRC.

Mund te lexosh kete teme per me shume informacion mbi perdorimin e mirc kur kompania e internetit nuk te jep leje.
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=21766
    Edi

Anėtarėsuar
    05-09-2004
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    16
    edspace ; kam ber te gjithe ate qe me kshilluat ju , pastaj bera edhe bllokimin e programeve mbrojtes nga viruset , reklamat apo pop-up por i njejti problem qendron ENDE ........

Anėtarėsuar
    05-09-2004
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    16
    KANALI #SHQIPERIA @IRC.ALBASOUL.COM

Rregullat | Te drejtat | Forumi i kanalit | Ndihme | Bashkepunim | Kontakto

Nese preferoni apleten e vjeter klikoni ketu.
    Me siper mund te zgjidhni serverin dhe dhomen ku deshironi te hyni.

© 1998-2004 ALBASOUL.COM

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Altoni cfare versjon windows ke .. cfare perdor ner te hyre ne chat ... ke firewaal te aktivizuar apo jo .. kjo mund te ndodhe per disa arsye ... edhe nese mer ndonje mesazh error do ishte mire ta postoje
    Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •