Close
Faqja 205 prej 231 FillimFillim ... 105155195203204205206207215 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,041 deri 2,050 prej 2309
    Legjend αlвαṡųυl Maska e Badboyuk
    Anėtarėsuar
    25-10-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    94
    degjo nuk je e detyruar te gjesh nje webmaster atje ku jeton.. mjafton te kesh besim ke ai person dhe puna vazhdon..

gjej ne internet 1 web qe te pelqen dhe te them sa mund te shkoje pak a shum mujore

Ps. dhe un rri ne angli dhe kam website... loool

take care
    ILI РŐĹĨČĨ @AlbaniaRap.com

Citim Postuar mė parė nga Badboyuk Lexo Postimin
    degjo nuk je e detyruar te gjesh nje webmaster atje ku jeton.. mjafton te kesh besim ke ai person dhe puna vazhdon..

gjej ne internet 1 web qe te pelqen dhe te them sa mund te shkoje pak a shum mujore

Ps. dhe un rri ne angli dhe kam website... loool

take care
    Epo pikerisht ketu eshte puna se si mund te besosh nje webmaster qe jeton larg sidomos ne rastin tim kur s'e kam idene se nga lidhet gomari kur vjen puna te websites e IT. lol

Nje website qe me pelqen eshte ky:

http://www.cliftoncpa.com/

Sa do me kushtonte mua nje website perafersisht i tille vetem per ta bere ata?

P.S. Me behet qejfi qe ti ke website vete dhe punen e Shqiperise e permenda thjesht per faktin qe nuk do me hynte shume ne pune se si i bejne ata andej perderisa jam ketej dhe jo se ata andej nuk marrin vesh.

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Infinity,
    Illyriani ka pershkruar pak a shume ate qe te duhet dhe qe eshte me e rendesishme kontakti i drejtperdrejte me ate qe do te beje design.
    Shuma qe duhet te paguash per design varet nga kompleksiteti po ashtu edhe nga vendi. Ne Madison, WI duhet te paguash $200-$500, ne Chicago ndoshta pak me shume.Domain kushton $15 ne vit qe ta kesh tendin kuptohet po te jete i lire. Per hosting dhe updates ne Unix systems eshte $4-5, per windows $7-10. Une do te rekomandoja te perdoresh Contribute qe te mund ti ndryshosh gjerat vete kohe pas kohe.
    Kalofsh mire,
    Eduard
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    inifinite

godaddy.com lol ahahahahahahahah

a nuk i ke pa rreklamat ahahhahahaha
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Citim Postuar mė parė nga EdiR Lexo Postimin
    ,
    Illyriani ka pershkruar pak a shume qe duhet dhe qe eshte me e rendesishme kontakti i drejtperdrejte me ate qe do te beje design.
    Shuma qe duhet te paguash per design varet nga kompleksiteti po ashtu edhe nga vendi. Ne Madison, WI duhet te paguash $200-$500, ne Chicago ndoshta pak me shume.Domain kushton $15 ne vit qe ta kesh tendin kuptohet po te jete i lire. Per hosting dhe updates ne Unix systems eshte $4-5, per windows $7-10. Une do te rekomandoja te perdoresh Contribute qe te mund ti ndryshosh gjerat vete kohe pas kohe.
    Kalofsh mire,
    Eduard
    Dhe keto gjera t'i rekomandon ai qe do e bej design website-in?

Thx btw.

P.S. derjans, shko vrit veten me mire. lol

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    pse ta vras un lol

ty te duhet website lol

ik se ste ndihmoj ma ahahahah
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Hosting dhe domain tė kisha recomanduar mos ta blesh te ndonjė kompani shqiptare por tė huaj!

Njėra prej tyre ėshtė godaddy.com i lirė dhe mirė qė ka mbrojtje dhe siguri. Po ashtu nė internet ke pėrplot vende ku mund ta regjistrosh njė domain si psh www.register.com www.domain.com ect ect!

Kurse pėr rregullimin e sites mė mirė personalisht i jep idet e tua se cka duhet tė bėjė sesa online pėrmes emailave dhe telefonave!.

Pėr cmimet e atyre qė rregullojn faqen s'di skam ide pėr juve nė USA por kėtu nė Gjermani kur shkon tek njė kompani z.b mua pėr njė website timen (tė discos) mė kėrkonte 1500 euro dhe shumė e thjesht kurse andej ke ju nuk kam ide si ecin muhabetet.

E pėr design pėr mos me pagu shumė mundesh me u lidh me ndonjė kompani shqiptare dhe ta bėjn mė lirė se tė huajt.

Z.b ke njė kompani ku rregullon pak a shumė website sikur ajo qė e shkruajte mė lart , mundesh me kontaktu me ta dhe besoj qė tė ndihmojnė mirė dhe jo shumė pagesa.

http://www.frakton.com/sq

Kliko ke meny PUNA dhe shifi websitet qė i kan ndėrtuar ata!

Art.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nice_Boy : 23-10-2010 mė 14:51
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Dhe keto gjera t'i rekomandon ai qe do e bej design website-in?

Thx btw.

P.S. derjans, shko vrit veten me mire. lol
    Po, ai do te jape gjithe informacionin e nevojshem qe te ndjehesh e pergatitur per ti bere vete.
    Nese ke ndonje mik qe mer vesh mere me vete kur te shkosh aty qe te mund te beje pyetje dhe te te ndihmoje sado pak ne fillim. Jam i sigurt se mund ta besh shume mire nese personi qe do ta beje setup ne fillim te meson si duhet.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Falemindert cuna. Me c'po shoh dhe nje website qenka projekt me i komplikuar se c'e prisja. Nqs kam ndonje pyetje tjeter, dua s'dua do ju pyes prape se do me duket sikur do ma hedhi ai tjetri ngaqe jam e paditur ne kete fushe. lol Thx again guys!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Pm me details on what u planing to have
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •