Close
Faqja 182 prej 231 FillimFillim ... 82132172180181182183184192 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,811 deri 1,820 prej 2309
    i/e regjistruar Maska e xubuntu
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    168
    mund te perdorni nje sherbim si http://wordpress.com/

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-02-2010
    Postime
    44

Me thoni si krijohet nje site (web) dhe ta publikoj ne google

Me thoni si krijohet nje site (web) dhe ta publikoj ne google .qe te fus adresen time dhe te hap nje site si gjith te tjeret.qe ta kerkoj ne google dhe te me dale ok

i/e regjistruar Maska e xubuntu
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    168

Imortal Forever Maska e lisian
    Anėtarėsuar
    19-02-2008
    Vendndodhja
    Bronz-New York
    Postime
    102

Kerkoj nje Postues ne Faqen Time!

Pershendetje,e kam hap para 1 jave nje web faqe me .net dhe kam bere rreth 230 poste ne te e tani edhe trafiku eshe zhvilluar.Une kerkoj ndonje person qe mund te me ndihmoj te beje poste te ndryshme duke filluar prej Programeve,Filmave,Lojerave,Tutorialeve,E-Books e keto dit edhe kategori te tjera.
    Me duhet ndonje person qe do ti beje se paku 15 postime ne dite prej ketyre kategorive.
    Kush mundet te me ndihmoje ne menyre vullnetare le tme lere adresen ketu e do flasim ne adres.
    Ai duhet te beje poste permes WordPresit,se si behen postet do e mesoj une se sehste veshtire.

Flm prej jush kush mundet mem ndihmu atehere le te urdheron!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 06-04-2010 mė 20:09
    i love you-anglisht...te amo-italisht...te dua seriozisht

Po dhe Jo
    Anėtarėsuar
    12-09-2009
    Postime
    172
    Mjaftojne keto qe po bej ne forum... nuk mundem te bej te tjera.
    Po ti o plak duhet ta paguash dike qe te kryeje nje sherbim, ne dite te sotit nuk besoj se gjen dike qe punon falas.
    You may stop this individual, but you can't stop us all... after all, we're all alike.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga lisian Lexo Postimin
    Pershendetje,e kam hap para 1 jave nje web faqe me .net dhe kam bere rreth 230 poste ne te e tani edhe trafiku eshe zhvilluar.Une kerkoj ndonje person qe mund te me ndihmoj te beje poste te ndryshme duke filluar prej Programeve,Filmave,Lojerave,Tutorialeve,E-Books e keto dit edhe kategori te tjera.
    Me duhet ndonje person qe do ti beje se paku 15 postime ne dite prej ketyre kategorive.
    Kush mundet te me ndihmoje ne menyre vullnetare le tme lere adresen ketu e do flasim ne adres.
    Ai duhet te beje poste permes WordPresit,se si behen postet do e mesoj une se sehste veshtire.

Flm prej jush kush mundet mem ndihmu atehere le te urdheron!
    Nuk eshte zgjidhje ajo.Forumin nuk e mban gjalle postimet e 1 anetari.Forumet si kopje karboni,imitacione te forumi shqiptar te krijuara poshte e lart
    nuk zgjojne ndonje interes.Pervec kesaj cfare cilesie kane postet????Nqs ka postime injorantesh,perse duhet te harxhoj kohen aty?
    Cfare perfitoj une ne njohuri duke shkuar ne ate faqe?Zgjidhja eshte sado pak postime dhe tema te jene,ato duhet te jene me shume cilesi,ne ide koncepte,njohuri,origjinale
    dhe jo kopjime.Per fat te keq shume forume kopje karboni te forumit shqiptar anojne e shume nga chati.Shume poste jane garbixh,pa vlere.Mund te permirsosh shancet te fitosh vizitore...
    Ne metatags fut sa me shume fjale shqip per tema te ndryshme qe ke ne forum dhe kjo do permirsoje
    pozicionin ne renditje ne gogel,vizitoret mund ta gjejne faqen tende rastesisht dhe shpejt pasi ne kerkim ne googel faqja jote do shfaqet
    ne google ne rezultatin nr 5,6 7.....pra ne faqen e pare te rezultateve te kerkimit.
    Supozojme u gjet nje person vullnetar dhe ben nje flood me 200 poste ne dite.Ku eshte qellimi ketu?Nuk e kuptoj,kur ne forum jane totali 5 anetare.
    Nje forum ngrihet qe te perfshihet dhe marre pjese nje komunitet 200 anetare e me shume,forumi eshte pjesmarrje dhe shkembim informacioni nga nje komunitet dhe jo numra temash dhe postesh..
    Nje forum me 5 anetare eshte pseudoforum.Nqs nuk ka pjesmarrje ai forum eshte i vdekur.
    Ekziston nje fiksim qe cdo shqiptar duhet te krijoje forum se sben,do qe te jete administrator i forumit.......
    Me mire krijo nje blog personal,nqs ke njohuri dhe ekspertize ne nje fushe,beje blogun per ate fushe ne shqip dhe do kesh me sukses,me shume vizitore.
    Duhet te kesh edhe aftesi shume te mira ne te shkruar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 06-04-2010 mė 20:32
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Imortal Forever Maska e lisian
    Anėtarėsuar
    19-02-2008
    Vendndodhja
    Bronz-New York
    Postime
    102
    Benseven11 ,sa per Motoret e kerkimit te gjitha keto i di dhe po pozicionohem mjaft mire per keto dite se nuk eshte hera e pare qe mirrem me keto gjera.
    Per motoret e kerkimit SEO ka info shum te mira dhe i di si shkojne gjerat.Une kerkova thjesht 1 postues e jo info per pozicionim ne google e gjera te ndryshme.
    Flm gjithhsesi por keto i di ,e vetmja me nevoitet 1 postues.
    i love you-anglisht...te amo-italisht...te dua seriozisht

GiGi Maska e gigiex
    Anėtarėsuar
    04-04-2010
    Vendndodhja
    Berlin,Gjermani
    Postime
    42
    Pershendetje lisian !

Mundem te postoj une por vetem kundrejt nje pagese.
    Nese je i interesuar me kontakto ne msn vigan-tetova(@)hotmail.com

Cdo te mire !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-04-2010
    Postime
    19

Ndihme Opera

A mundet dikush me me tregu si mund ta gjej ne Opera InternetHistory pasi e kam fshire nje here?Ju flm
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •