Close
Faqja 178 prej 231 FillimFillim ... 78128168176177178179180188228 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,771 deri 1,780 prej 2309
    i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga number Lexo Postimin
    hehehh edhe mua be nuk ma mer mendja qe ekziston ndonje trik per rapidshare, e kisha llafin per ndonje premium akount kush ka ndonjeri ilegal, ose ne cfare forume postojne me shume se kam disa linqe per me be Download afer 50?
    Pershendetje

Une mundem te te jap llogarin time per nje dite (24 ore) do te dergoj nje MP dhe te sqaroj si t'ia bejme!

i/e regjistruar Maska e florjan
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    126
    nuk eshte puna te japesh llogarine tende!
    problemi qendron si keta djemte shkarkojne gjithmone-?

edhe po ti japesh acc tend duhet ta dish qe rs ja bllokon direkt pasi shef ip č?

djema te shkarkosh mire nga rs duhet te keni acc tuaj personal
    ose ka webe warez shqiptare e japin cmime rs po bete disa poste per ta!!
    ka dhe programe si jdownloder etj besoj se ketu ne nuk shte vendi i duhur per tju shpjeguar ne detaj se si behet per me shum info kerkoni warez shqiptar dhe aty mesoni shum e shum gjera shpresoj te kem qene i qart menyra te tjera sja vlen ti permend
    cfare mund te them???

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    Dhe une e kam zgjidh me mtorrent kerkoj info per programin qe me duhet ne google dhe mbasi e gjej me emer e kerkoj tek www.torrentz.com dhe kjo me duket shume efikase se sa te shkarkoj nga rapidshare...............
    Aldi Shuli

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257
    Desha tju pyes a ekziston ndonje trik dicka per me download ne Rapidshare programe...me premium, se u mbytem
    Pse shqiptarėt i duan tė gjitha qyl? Po fute dorėn nė xhep dhe paguaj njė llogari 56 euro nė vit se nuk janė shumė. Dhe ke unlimited nė ēdo moment.

Kalofshi mirė.
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Nese mund te kontribuoj diqka ketu.
    Nese deshiron ndonje program mund ta kerkosh ne katz.cd dhe pastaj ta kerkosh si torrent file.
    E per ta kerkuar si torrent file eshte nje program tjeter qe i kerkon fajllat neper te gjitha faqet e internetit qe kane torrent file.
    Ai eshte BIT CHE.Vetem googlon dhe eshte falas.Pasi ta marresh e instalon dhe programi qe te duhet e shkruan larte ne "bit che" e ky ta gjene neper ato faqet e torrenteve.Pastaj e zgjedh se cila nga keto faqe ka me shume seeds dhe nga aty e merr.

PS.Nuk mund te kete diqka me shume ne rapidshare sesa qe ke ne torrent faqet.

i/e regjistruar Maska e DMC Babloki
    Anėtarėsuar
    10-11-2009
    Postime
    58
    " Peniel " kur dikush nuk i ka.. me te vertet asht shum shtrejt me pagu 56 euro per nje RapidShare per te cilen nuk ja vlen te ipent nje shum per ndoje program.. sepse pa u gjindur dikun ai program FREE diku nuk eshte e mujshme.. andaj ku "number" po kerkon ndihm qe te mund ti ndihmojm qe te ket me te leht, mos te humb koh te kerkoi neper Google.. Mos te Kerkuptohemi. Pershendetje Per Te Gjith

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Desha tju pyes a ekziston ndonje trik dicka per me download ne Rapidshare programe...me premium, se u mbytem

Nese ke ardh deri te mbytja paguje ate nese jo mund ta them nje menyre por ...
    hap collector user esht free te duhet edhe ti te besh upload per te fituar pike. edi qe kjo nuk shkon sepse shpejtsia upload ne shumicen e rrjeteve esht i dobet, ateher lexo per rapidshare remote upload !, rs2rs, ti ske nevoj te besh upload ti vetem e drejton ate dhe...gjeje google... nuk ta them me tutje esht jasht regullave te forumit.

Cybernet Maska e Tupac4ever
    Anėtarėsuar
    18-10-2004
    Vendndodhja
    Bukuresht Profesioni:Student
    Postime
    113

Probleme me internetin

Pershendetje,

Kam nja 2 dite qe kam probleme me internetin.Nuk me punon interneti fare ne laptop,kabllin qe kam kur e ve ne laptop tjeter punon shume mire.I kam provuar dhe tjeter linje ti ve laptopit po prape nuk e njeh fare.Kur i jap te shikoj ato te dhenat thote 'Device is working properly', i provova ti rinstaloj driverin e Internetit dhe prape e njejta gje.Nga mbrapa ne vendin e kontaktit te kabllit me kompjuterin shoh qe pulson.

Ndersa Wirelesi hapet.

Ka ndonjeri ndonje mendim se nga duhet ti vije ky probleme a mos ndoshta karta e rrjetit nuk funksionon si duhet?

Gjihte te mirat!
    Binary System

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga Tupac4ever Lexo Postimin
    Pershendetje,

Kam nja 2 dite qe kam probleme me internetin.Nuk me punon interneti fare ne laptop,kabllin qe kam kur e ve ne laptop tjeter punon shume mire.I kam provuar dhe tjeter linje ti ve laptopit po prape nuk e njeh fare.Kur i jap te shikoj ato te dhenat thote 'Device is working properly', i provova ti rinstaloj driverin e Internetit dhe prape e njejta gje.Nga mbrapa ne vendin e kontaktit te kabllit me kompjuterin shoh qe pulson.

Ndersa Wirelesi hapet.

Ka ndonjeri ndonje mendim se nga duhet ti vije ky probleme a mos ndoshta karta e rrjetit nuk funksionon si duhet?

Gjihte te mirat!
    Ca modeli eshte karta Lan ? Kontrollo tek Properties mos ke bo noi konfigurim manualisht.
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

Cybernet Maska e Tupac4ever
    Anėtarėsuar
    18-10-2004
    Vendndodhja
    Bukuresht Profesioni:Student
    Postime
    113
    Realtek RTL8168B/8111B Family PCI GIgabit ethernet NIC.Konfigurim sdi ta kem leviz fare asnje opsion.Ku mund te verifikoj?
    Binary System

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •