Close
Faqja 159 prej 231 FillimFillim ... 59109149157158159160161169209 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,581 deri 1,590 prej 2309
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    adresen, 14 shifrorin e famshem po edhe at ;cvv code mund ti ket por shumica e gjeneratorve online te bankave tash kan edhe nje konfirmim qe behet online dhe aj code nuk mund te vjelet ate mundet ta di vetem pronari permensh. po edhe nese arrin ti kap keto mos te harrojm adresen e pronarit dhe IP e ''hajnit'' qe problem te pershtaten, tjeter, qdo verifikim dergohet ne emailin e pronarit brenda sekondave kshtu qi kjo tregon qe asnje smund te jet gjall me shum se per momentin etjetjetj. kem te bejm me ilegalitet, ky nuk i posedon ne pron ato ;cc kshtu qi kurgjo me shum se nje fotografi qe i behet ne IP.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-05-2009
    Postime
    42
    faleminderit pėr ndihmen po kryva pun tema mund tė mbyllet.
    Fc Real Madrid
    Luis Nazario De Lima Ronaldo

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    ja ku ke ca forume http://www.google.com/search?hl=en&c...=1249889953038
    Cne qe kerkon gjera japoneze ?
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2005
    Postime
    103

Si te rikthej faqen e fshire kiscoms albania?

Na asht mbyll (zhduk) kiscoms albania - kongresi nderkombtar i stundtav shqiptar ne vitin 2010 eshte mbyllur - zhdukur nga hackerat serb (shkije) ne facebook.

Ne facebook ne studentat shqiptar benim proklamimin dhe oragnizimin e Kongresit per vitin 2010 qe do te mbahet ne Tiranė. mjerisht faqja na asht zhduk nga hackerat serb.

A mundet kush me na ndihmue e me na e kthye faqen?

Per detajet e faqes drejtohuni ke presdenti i Kongersit: Xheladin Ujkani

president_kiscoms@live.co.uk

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    besoj qe (Kosova hackers group) KHG mund te ju ndihmojn provo te hysh ne kontakt me ata
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

i/e regjistruar Maska e apostrof
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Postime
    83

Si te Fus Radio ne Joomla ?

Do me ndihmoje ndonjeri si te fus radio menu ne Joomla , Ju Faleminderit.
    Je Bo p9 shum Tu kshyr Film .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833

Firefox Crash!

Mozilla Firefox me ben shpesh crash. Me mbyllet si browser dhe me thote Crash.
    Nuk di cti bej.

E kam C'instaluar instaluar duke remove my configuration. Po e njejta gje.
    Duke i fshire folderin ne C:\Program Files, po e njejta gje.

E kam skanuar me Malware, po e njejta

Cmund ti bej tjeter?!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-02-2008
    Postime
    29
    Nuk jam ndonje ekspert ne informatike dhe nuk e di sa mund te ndihmoje kjo qe do te shpjegoj me poshte,fakt eshte qe te gjitha problemet qe kam hasur une personalisht me firefox i kam zgjidhur me ane te aboutonfig
    Ne fillim kontrollo mos ke ndonje add on qe nuk eshte kompatibel me versionin e firefoxit qe perdor,per te verifikuar hap firefox ne safe mode (keshtu duhet te jete ne anglisht se une e kam ne frengjisht).Per ta ndezur ne safe mode duhet te shkosh me ane te start,te gjitha programet,mozilla firefox,mozilla firefox safe mode.
    Nese nuk ben crash me siguri jane addons qe nuk perputhen me versionin e firefox dhe duhet t'i c'aktivizosh nje pas nje derisa te gjesh shkaktarin e crash.
    Nese kjo nuk ben pune provo te shkruash, A B O U T : C O N F I G , ne hapsiren e kerkimit te firefox (ku shkruajme normalisht adresat qe kerkojme si psh http://www.forumishqiptar.com etj) ,
    Nje tabele paralajmeruese do te kerkoje te besh kujdes,bej ok
    Nje liste do te shfaqet me te gjithe vlerat e firefox,mos me kerko te shpjegoj se c'jane se nuk e di.Te gjitha vlerat e shenuara me te zeze te theksuar jane ata te ndryshuara gjate perdorimit.Kliko djathtas ne ato qe te duken te dyshimta dhe ktheji ne vleren, defaut.
    Me shume nuk di te te ndihmoj,ndoshta dikush tjeter mund te te ndihmoje me shume.Vec nje gje ,mos u lodh ta c'instalosh kot firefox se sa here ta instalosh do kete te njejtat vlera perseri.
    Pac fat! (A B O U T : C O N F I G e shkruan pa hapsira por ketu nuk mund ta shkruaja ndryshe)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lointain : 07-09-2009 mė 16:19

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    e njejta gje... nuk piu uje kthimi ne Default i konfigurimit te Firefox-it!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Makedoni
    Postime
    48

Si te vendosim ne nje website nje tabele Excel?

A ka mundesi, njė fajl, me materjal qė ėsht i punum nė Excel, shembul: tabela me shumzim ose mledhje, tė vnohet nė nji webfaqe.
    Deri tani nuk kom pas probleme me texte tė shkruara nė word, fotografi ose video materjale.
    Ju pėrshėndes

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •