Close
Faqja 144 prej 231 FillimFillim ... 4494134142143144145146154194 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,431 deri 1,440 prej 2309
    meli-pr
    Anėtarėsuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    153
    valla nuk e di cili ka qen po jam tu i marr dyt qe mi paske shkur ti flm shum edhe jam ka ja bej qata ne run se prap parzit sme beri si ja bera qata ne run po ben...flm shum nga ti valtetshala....tung kalo mir te kqyri tash a po me ben se po ja bej full ish nje qaty ne run me ja be e nashta skam me problem tung

meli-pr
    Anėtarėsuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    153
    internet explorerin 6 e kam pas jo 7 e tash e kam 8 e mora 6 e instalova e sdi ktu prap 8 po me del tung flm shum

meli-pr
    Anėtarėsuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    153
    hej me fal po ju shkuraj prap po prap spo me ben internet exploreri spo di se qka me i be as i vjetri spo me instalohet a ka mundesi me me ndihum..a me duhet me qu me ndreq dikun a po si je ma je ju pres te me shenoni tung meli-pr

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Citim Postuar mė parė nga meli-pr Lexo Postimin
    internet explorerin 6 e kam pas jo 7 e tash e kam 8 e mora 6 e instalova e sdi ktu prap 8 po me del tung flm shum
    e ke perzi pak

mere fshij te gjithata explorer pra te gjitha dhe bej restart dhe ne fund do te mbetet aj i pari pra 6 sepse kete te fundit smund ta fshish komplet per 100 vjet.

meli-pr
    Anėtarėsuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    153
    po ndegjo un jam hi i kam fshi atej ne add or remove programs po edhe po e ristartoj kompjugerin e kur po hapet kompjuteri po mundohem me qel internet explorerin spo hapet hiq fleta sdel ....e per para kur e kam qly kta te riun me ka dal gjith i vjetri e tash spo me del..veq kjo sheja e E-internet explorerit e reja po rrin un spo di ku me hi tjeter kun me i qlye ok flm shum per pergjigjje e pres prap se qka po me thu me be e ku me hi me qly prap tung nga meli-pr...me trego te lutem ok

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    une do te keshilloja mozilla, internet explorer eshte nje sere problemesh
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

meli-pr
    Anėtarėsuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    153
    hej a mundet me i pas fajet kompjuteri im apo interneti nga e kam te lidhun rrjetin....qe sop me ben internet exploreri

meli-pr
    Anėtarėsuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    153
    tung me falni kam problem me internet explorerin 8.0 spo me hapet faqja kur po du me hi ne net me qet ne fund te fletes website found.waiting for reply... e kam pas internet explorerin 6 po tash me aj spo me del kur po e heku kta spo di se qka me be e kam hek sdi sa her kta 8.0 e kam instalu prap spo me ben her ben e her nuk ben ju lutem me ndihmoni tung

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Ej mos rasisht ti je duke punuar Ofline verteto keshtu, kur te qelsh IE shko kliko ne TOOLS si ne foto dhe shiko a e ki TIKUN ose heke qate WORK OFLINE
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2009
    Postime
    116
    apo ne tools/internet options dhe ne home page , psh e shenon google.com

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •