Doja te pyetja ( sepse e kam ditur me heret) se a eshte nje program qe te shkarkohet nga rapidshare ateher ku ka shume linke te shkarkohen per njeheresh.
Une e kam pasur kete programryptLoad, mirepo nuk me ka kryer pune si duhet.
Doja te pyetja ( sepse e kam ditur me heret) se a eshte nje program qe te shkarkohet nga rapidshare ateher ku ka shume linke te shkarkohen per njeheresh.
Une e kam pasur kete programryptLoad, mirepo nuk me ka kryer pune si duhet.
Ja nje nga une
Kodi:username: f.shqiptar password: f.shqiptar Login: f.shqiptar Expiration date: Mon, 16. Mar 2009 Traffic left: 12 000 MB
Ku e ke phishur ket cvcx.LoL.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
A kishte dikush pergjigje per mua a jo??
nuk e njoh viktimen loool
o gogi asnje download manager nuk punon si don ti deri sa nuk ke bler nje account rapidshare, cryptoload apo jdownloader met vertet jan shum te mire por nuk bejn download pa i tha lekt. me kete sigurohu se qka te thash.
Nqs ke premium acc (si ai qe ka postuar cvcx) kete qe thua ti e ben pa problem Internet Download Manager sipas menyres se meposhtme ///:
Instalo IDM.
Hape.
Futu te
Downloads-Options-SiteLogins.
Kliko New.
atje ku ke server path shkruaj:
http://(qe eshte vet e shkruajtur) www.rapidshare.com
User: (po mar shembull ate qe ka dhene cvcx) f.shqiptar
password: f.shqiptar
Gjej disa linke dhe selektoji te githa.Kliko me te djathtin mbi to dhe kliko me pas Download with IDM
DO te dal nje tabele tjeter.Kliko Check ALL,qe ti selektosh te gjitha,dhe jepi OK.
Do te te dalin linket te paneli i IDM (programi).
Kliko te SCHEDULER(lart).
kliko Files In The Queue,ver numrin e linkeve qe do te shkarkohen njekohesisht,kliko te linku i pare,jepi APPLY pastaj START.Kur te shikosh qe do fillojne jepi Close tabeles se schedulerit dhe jepi X lart IDM.Shkarkimet do te vazhdojne edhe pasi te klikosh X pasi programi nuk mbyllet por behet minimize te ora poshte.Kontrolloje.
**IDM eshte download manager-i me i mire ne qarkullim.**
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Rapidshare Unlimited
Nuk e kuptoi duhet tju dergoi email info@hi5.com dhe tju them te mbyllin apo qfar se nuk e kuptova.
Pyet Pathfinder ne privat se do te te tregoje me hollesi.
si mund te shikoi si ne google maps por te jet live
a ka ndone link
nese eshte e mundur kjo gje
Krijoni Kontakt