Kam nje problem me LogMeIn. Me kane mbaruar ditet e proves dhe e kam perhapur ne shume PC te tjere. Por tani me eshte bllokuar dhe me thote qe duhet te blej produktin. A ka ndonje menyre si crack psh per ta hapur perseri? Po ndonje program te tille por qe eshte i plote ku mund ta gjej? Ju lutem me ndihmoni.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 28-01-2009 mė 07:40 Arsyeja: Korrigjim i drejteshkrimit.
Ska, ne fakt ka po ste punon me shum se 7 dit edhe nese e gjen.
perdor tjer programe per remote ka shum, dhe me i dopti qe kam pa edhe shum ngadal qe punon esht LogMeIn
Log ME IN eshte me i mire padiskutim fare.Edhe punon qe cke me te se une e kam full ne pc time
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
kur login ne logmein te jepet mundesia per ti konvertuar te gjithe kompjuterat qe ke ne Free Version kete mund ta besh duke klikuar ne krah te kompjuterit ne vendin Free. seshte gje e re kjo logmein e ka bere kete perhere. Log me in eshte i mire po jo Njeshi :P
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
une free e kam dhe jam i knaqur
si mund te shkarkoj wikipedia/anglisht
Nuk e dija qe wikipedia shkarkohet.: )
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ti do te shkarkosh tgjith encikplopedine?
Shkrarko encarta 2009. Se per wikipedin nuk behet gje.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Wikipedia nuk shkarkohet, eshte enciklopedi online.
Merr Encarta, nuk eshte si Wikipedia por ka gjera mjaft interesante.
School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?
Krijoni Kontakt