Close
Faqja 126 prej 231 FillimFillim ... 2676116124125126127128136176226 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,251 deri 1,260 prej 2309
    free e jo me pages

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221

Nuk mund tė futem nė Forumin Shqiptar me Firefox

Qe nga dita e ndjeshme nuk po mund te futem ne forum me mozilla Firefox probelemi qenderon se futem po kur mundohem futem psh ne Postime te reja apo Paneli anetarit nuk po mund te futem asesi

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    ne fakt, dje edhe mua me ndodhi keshtu ne nje moment, mezi u futa
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Kam pasur te njejtin problem dje dhe une. Nuk ishte vetem mozilla por edhe Safari nuk lidhej dot. Nuk e di mbase ka qene i ngarkuar forumi?!
    Moderator, e di vet ti...

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    mire qe nuk paskam vetem une kete problem por une as sot nuk po mund te lidhem asesi tani vetem me Google Chrome flm te gjithve per informacion

i/e regjistruar Maska e interX
    Anėtarėsuar
    26-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    143
    edhe une kam pasur probleme die dhe sot. Mendova mos e kishte linja ime, ose exploreri im.
    Edhe sot kam pas probleme tani mezi hyra, duke provuar disa here.
    Love Inter

:::))))((((::: Maska e ai_shoku
    Anėtarėsuar
    03-08-2007
    Vendndodhja
    United States Of Albania
    Postime
    247
    Edhe une me zi futem, mos e ka gje linja se une e kam me adsl me albtelekom nuk e di si e keni ju te tjeret por kjo imja eshte per faqe te zeze.

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822

Nėse ka zgjidhje, mė ndihmoni me Firefox-in

Citim Postuar mė parė nga darwin Lexo Postimin
    Nuk njoh njeri qė ka provuar FireFox dhe ėshtė kthyer te IE. Dhe nuk di nėse IExplorer ka AdBlock Plus, fjalorė tė integruar, FlashGot, Down'EmAl, GreaseMonkey, etj etj!
    Une u ktheva nga firefox ne IE, por jo per arsey cilesore. Firefox ka shume diference me IE, eshte shume me i shpejte mbi te gjitha. Problemi im ishin disa gjera qe pertoja te kerkoja zgjidhje per to dhe besoj qe ka diku ne opsionet e firefoxit.

1. Kur futesha ne internet me nxirrte faqen e fundit qe kisha perdorur dhe kjo me prishte pune sepse nese para se te dilja nga interneti futesha diku me kode atehere kur futesha rishtazi dilte direkt faqja e fundit qe kisha vizituar pa u dashur te fus kodet. Vura disa here homepage por pa rezultat. Problemi eshte se PC se perdor vetem une.

2. Kur shkruaja ne shqip te gjitha fjalet me dilnin te nenvizuara me te kuqe (ngaqe nuk ishin anglisht)

3. Kur futesha ne youtube ikonat qe paraprijne videon nuk shfaqeshin, pra PC nuk i njihte....

Ju lutem nese ndonjeri ka zgjidhje per keto le te me ndihmoj sepse firefox eshte me i shpejt dhe me intereson qe ta instaloj prap.

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    kisha mundur vetem te keshilloja qe mundesisht ta ē'instalosh firefox dhe ta instalosh perseri prej fillimit sepse me duket qe ke marre ndonje ADD-ONS, sepse problemet 1 dhe 3 te une nuk shfaqen fare prej qe e kam instaluar(diku qe prej 6 muajsh) e sa i perket problemit 2 ajo eshte normale sepse te sygjeron fjalen qe ti e shkruan ne tjeter gjuhe por mund ta hiqesh kete opcion ne Tools-Options-Advanced-General dhe aty e sheh nje opcion poshte Check My Spelling as I Type te cilen ti duhet te ja hiqesh tikun.Besoj qe do te ndihmoj sadopak.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga morrison Lexo Postimin
    Une u ktheva nga firefox ne IE, por jo per arsey cilesore. Firefox ka shume diference me IE, eshte shume me i shpejte mbi te gjitha. Problemi im ishin disa gjera qe pertoja te kerkoja zgjidhje per to dhe besoj qe ka diku ne opsionet e firefoxit.

1. Kur futesha ne internet me nxirrte faqen e fundit qe kisha perdorur dhe kjo me prishte pune sepse nese para se te dilja nga interneti futesha diku me kode atehere kur futesha rishtazi dilte direkt faqja e fundit qe kisha vizituar pa u dashur te fus kodet. Vura disa here homepage por pa rezultat. Problemi eshte se PC se perdor vetem une.

2. Kur shkruaja ne shqip te gjitha fjalet me dilnin te nenvizuara me te kuqe (ngaqe nuk ishin anglisht)

3. Kur futesha ne youtube ikonat qe paraprijne videon nuk shfaqeshin, pra PC nuk i njihte....

Ju lutem nese ndonjeri ka zgjidhje per keto le te me ndihmoj sepse firefox eshte me i shpejt dhe me intereson qe ta instaloj prap.

Shko tek faqja zyrtare e firefox dhe shkarko versionin mė tė fundit falas pra versionin 3,0,5 nė www.mozilla.com.

Bėje remove nėqoftėse se ke bėrė ende atė version qė ke pasur dhe instalo kėtė dhe nuk besoj se do tė kesh mė probleme.
    Sui generis

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •