Close
Faqja 123 prej 231 FillimFillim ... 2373113121122123124125133173223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,221 deri 1,230 prej 2309
    ***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    E provova une. Duket mfajt praktike dhe me nje design te bukur por shpejtesia linte per te deshiruar. Merrte pak kohe me shume se internet explorer, keshtu qe shkova mbrapsht tek internet explorer.
    Moderator, e di vet ti...

Citim Postuar mė parė nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    E provova une. Duket mfajt praktike dhe me nje design te bukur por shpejtesia linte per te deshiruar. Merrte pak kohe me shume se internet explorer, keshtu qe shkova mbrapsht tek internet explorer.
    Mqs te duket i mire IE provo Mozilla dhe shikoje si do te te duket...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e sabah08
    Anėtarėsuar
    06-11-2008
    Postime
    196
    Mozilla Firefox krahasuar me internet explorer eshte me i pershtatshem per mendimin tim.Ai pervecse ofrohet edhe ne versionin shqip,eshte me i kontrolluar persa i perket infeksionit nga viruset.
    Me shume dua shqiperine.

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046

Si krijohet njė forum me pagesė?

Doja te dija si mund te krijoj nje forum (jo falas, me pagese) ???

1. Ku mund te drejtohem per te blere nje domain ku te perfshihet dhe rregjistrimi privat (i fshehte) ???

2. Ku mund te gjej nje video/foto tutorial per instalimin e forumit ??? Kam vene re se perdoret me shume phbb, eshte i rekomandueshem ????

Faleminderit ne perparesi ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga sabah08 Lexo Postimin
    Mozilla Firefox krahasuar me internet explorer eshte me i pershtatshem per mendimin tim.Ai pervecse ofrohet edhe ne versionin shqip,eshte me i kontrolluar persa i perket infeksionit nga viruset.
    Kėtu bėhet fjalė pėr njė shfletues tjetėr, jo pėr Firefox ose IE po pėr Safari.

Safarin e kam pėrdorur shumė kohė mė herėt, ka njė pamje tepėr tė bukur dhe ėshtė mėse i shpejt dhe i pėrshtatshėm, e vetmja mangėsi qė kam vėrejtur ka qenė fakti se ėshtė njė shfletues tepėr i rėndė pra qė kėrkon kapacitet tė konsiderueshėm nga pc juaj.
    Sui generis

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Safari eshte teper i mire edhe shume i shpejte kur i takon MAC OS por ama per windows te le shume te per te deshiruar. Une personalisht nuk i ndahem IE ndersa browser te dyte per G. Chrome
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-11-2008
    Postime
    8
    safari eshte me i mire
    eshte shume i shpejte dhe shume i sigurt
    dhe i ka ngjyrat e bukura
    dhe ka nje sistem kerkimi shume te shpejte

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Eksperta, me ndihmoni pra. Kaq e veshtire qenka dhe per Ju ?!? Apo sekrete profesionale ?!?
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Blej tek ndonjė kompani host+domain (ka komapni edhe shqipetare)

Sigurohu qe hosti tė pėrmbaj MySQL dhe tė ketė hapėsirė tė mjaftushme

Pastaj tė preferoj scriptin vBulletin kėtė qė e mban aktualisht ForumiShqiptar.Com
    Nuk lejohet vendosja e lidhjeve ne firme

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Bleje nje domain
    bleje nje hapesire serveri me vete me te gjitha te drejtat.
    Instaloje vBulletin versionin me te ri.
    POR PARA SE GJITHASH SIGURO STAFF; DMTH ADMINISTRATOR DHE MODERATOR TE SHKELQYESHEM ME PERVOJE NE FORUME: PERNDRYSHE NUK KE SUKSES ME FORUM.

Ne fund fare mos mendo se do te kesh ndonje fitim materjal.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •