E provova une. Duket mfajt praktike dhe me nje design te bukur por shpejtesia linte per te deshiruar. Merrte pak kohe me shume se internet explorer, keshtu qe shkova mbrapsht tek internet explorer.
E provova une. Duket mfajt praktike dhe me nje design te bukur por shpejtesia linte per te deshiruar. Merrte pak kohe me shume se internet explorer, keshtu qe shkova mbrapsht tek internet explorer.
Moderator, e di vet ti...
Mozilla Firefox krahasuar me internet explorer eshte me i pershtatshem per mendimin tim.Ai pervecse ofrohet edhe ne versionin shqip,eshte me i kontrolluar persa i perket infeksionit nga viruset.
Me shume dua shqiperine.
Doja te dija si mund te krijoj nje forum (jo falas, me pagese) ???
1. Ku mund te drejtohem per te blere nje domain ku te perfshihet dhe rregjistrimi privat (i fshehte) ???
2. Ku mund te gjej nje video/foto tutorial per instalimin e forumit ??? Kam vene re se perdoret me shume phbb, eshte i rekomandueshem ????
Faleminderit ne perparesi ...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Kėtu bėhet fjalė pėr njė shfletues tjetėr, jo pėr Firefox ose IE po pėr Safari.
Safarin e kam pėrdorur shumė kohė mė herėt, ka njė pamje tepėr tė bukur dhe ėshtė mėse i shpejt dhe i pėrshtatshėm, e vetmja mangėsi qė kam vėrejtur ka qenė fakti se ėshtė njė shfletues tepėr i rėndė pra qė kėrkon kapacitet tė konsiderueshėm nga pc juaj.
Sui generis
Safari eshte teper i mire edhe shume i shpejte kur i takon MAC OS por ama per windows te le shume te per te deshiruar. Une personalisht nuk i ndahem IE ndersa browser te dyte per G. Chrome
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
safari eshte me i mire
eshte shume i shpejte dhe shume i sigurt
dhe i ka ngjyrat e bukura
dhe ka nje sistem kerkimi shume te shpejte
Eksperta, me ndihmoni pra. Kaq e veshtire qenka dhe per Ju ?!? Apo sekrete profesionale ?!?
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Blej tek ndonjė kompani host+domain (ka komapni edhe shqipetare)
Sigurohu qe hosti tė pėrmbaj MySQL dhe tė ketė hapėsirė tė mjaftushme
Pastaj tė preferoj scriptin vBulletin kėtė qė e mban aktualisht ForumiShqiptar.Com
Nuk lejohet vendosja e lidhjeve ne firme
Bleje nje domain
bleje nje hapesire serveri me vete me te gjitha te drejtat.
Instaloje vBulletin versionin me te ri.
POR PARA SE GJITHASH SIGURO STAFF; DMTH ADMINISTRATOR DHE MODERATOR TE SHKELQYESHEM ME PERVOJE NE FORUME: PERNDRYSHE NUK KE SUKSES ME FORUM.
Ne fund fare mos mendo se do te kesh ndonje fitim materjal.
Krijoni Kontakt