Close
Faqja 111 prej 231 FillimFillim ... 1161101109110111112113121161211 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,101 deri 1,110 prej 2309
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

:::))))((((::: Maska e ai_shoku
    Anėtarėsuar
    03-08-2007
    Vendndodhja
    United States Of Albania
    Postime
    247
    Mer firefox 3.1 dhe mblidh mendjen

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Citim Postuar mė parė nga zenith Lexo Postimin
    Ri larg 8 !!! mua me ka nxjere nje mal me probleme
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

i/e larguar Maska e klodj
    Anėtarėsuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Gjirokaster
    Postime
    92
    Nuk eshte e veshtire. Mjafton te futesh te direktoria "language" dhe te editosh nje file pasi i ke bere copy paste dhe i ke ndruar emrin psh : en - sq

Editoje ne Notepad duke mos ngacmuar thonjezat dhe shtoje te direktoria language.

Pastaj beje default te skedari config nga "en" beje "sq"

Pak a shume kjo eshte rruga. Duhet vetem te kuptosh ē'dua te them me ato me siper!

Ne kete menyre kam bere edhe chatin tim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 21-09-2008 mė 17:58 Arsyeja: Mos postoni reklama apo faqe personale.

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anėtarėsuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443

Si tė fshij tė dhėnat nė Internet Explorer?

Si te fshij te gjitha te dhenat, pra te gjitha kerkimet qe kam bere ne faqe interneti duke perfshire edhe google?
    Nese ndokush nga ekspertet di se si te fshihen edhe kerkimet qe kam bere ne Google, duke perdorur IE, sepse nuk mund ta gjej te fshij. Une shkoj tek Tools, mandej Internet Options, pastaj Clear History, por kur hap prap google dhe dua te bej nje tjeter kerkim shfaqen serish kerkimet e mehershme.
    Ne firefox kjo nuk shfaqet.
    Falemnderit paraprakisht.
    Barca

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Jimmi, hape www.google.com dhe pastaj aty kur te shfaqen ato kėrkimet, pėrdore tastin DELETE ne tastierė, ato vetėm ashtu mund ti fshish jo tek Clear History.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anėtarėsuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Jimmi, hape www.google.com dhe pastaj aty kur te shfaqen ato kėrkimet, pėrdore tastin DELETE ne tastierė, ato vetėm ashtu mund ti fshish jo tek Clear History.
    falemnderit shume
    Barca

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Pėrshėndetje Jimmi_1978,

Menyra e pare, dhe me e thjeshta (nuk e kuptoj pse nuk funksionon per ty), eshte ajo qe thua edhe vete: te Internet Explorer > Internet Options dhe Clear History (zgjidhi gjithe mundesite e mundshme).

Menyra e dyte, dhe ne pergjithesi me e mira per probleme te ngjashme, eshte perdorimi i nje programi si CCleaner, i cili jepet falas. Pas instalimit, shko te Pastrues > Internet Explorer (nese e ke instaluar ne versionin shqip) dhe zgjidh kutite qe ty te nevojiten. Pastaj shtyp "Analizo" dhe ne fund "Pastro" (qe te dyja ndodhen ne fund, majtas e djathas).

Gjithė tė mirat.

i/e regjistruar Maska e F-tim
    Anėtarėsuar
    21-02-2008
    Postime
    88
    jimmi mir ta ka treguar MmEeTtIi po une desha te ta sqaroja pak a shum . hym ne explorer internet dhe kur shtup per te shkruar shembull forumishqiptar.com pa mos e mbaruar te dalin aty ku ke hyr dhe pastaj vet me maus e prek te paren dhe pastaj me tasten delete e mba shtypur edhe i fshin me rend fillo prej ke tasta Q e mbaro deri te M ne don qe ti fshish te gjithat Respect
    whay people drink and drive ! They can Smoke and fly

Me pare gjendet gjithcka!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •