-
i/e regjistruar
Ore je ne terezi ti.Ca te dhenash do vjedh une thua ti mo vlla.Leri njerezit ta shikojne dhe ta gjykojne vete kete teme.Sa per procesores paypal eshte vetem per te paguar dhe jo per te mbajtur leke.
Nuk ke ndonje interes te besh antireklame OK.nqs ke deshire provoje.Shembujt jane me 200 $ por mund te jene edhe me 10 dollare dhe prape do dalesh i fituar.Nqs nuk ta mban mos e provo.
Sa per administratoret une them qe kane aq mend sa te lejojne kete teme per diskutim pasi ne shqiptaret para se te besojme nje gje e gjykojme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 29-08-2008 mė 13:13
-
-
Shiko se sa jane te verteta keto e di mire ti dhe une bashke me ty , per me shume mund te them qe ato faqe qe ti kam nxjerr dhe me siper nuk jane te verteta , te vertetat jane si me poshte ok , nuk kam deshire te bejkunder-reklame dhe nuk jam nga ata qe nuk ma mban ore mik , por kujdes kur poston gjera ilegale.
Sepse me pas nuk i dihet.
Dhe per paypal e shikoj qe e paske perdorur shume per te mos thene fare.
ke perdorur ndonjehere dhe sa kohe ke qe perdor paypal nese ke perdorur?
Sepse ske te dhena te qarta mbi mundesite e paypal.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 29-08-2008 mė 13:15
Ne Tirone.
-
-
i/e regjistruar
OK me thuaj ku eshte ilegaliteti ketu.
Paypal kam 1 vit qe e perdor dhe ne shqiperi nuk operon si banke online.e sigurte kjo
Me shpjego cfare ka ilegale ne propozimin tim?
Byrazer ta cojme deri ne fund diskutimin pasi eshte ne interesin e te gjitheve OK!
Nqs tek arsyetimi jot gjej ndonje gje te arsyeshme per ta ndryshuar ne te mire te te gjithve te jesh i sigurte qe do ta ndryshoj.
Une kerkoj dhe bashkepunim njekohesisht dhe per te ndare eksperienca te tilla njekohesisht.
Internetin nuk e kam shpikur une ose ti....
Eshte nje hapesire e shfrytezueshme nga te gjithe....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 29-08-2008 mė 13:15
-
-
epra e shikon qe paske vetem nje vit aq sa ka qe eshte futur ne shqiperi, cfare ka? cdo gje eshte ilegale sic edhe po te them qe ata webe jane fallso ato te dyja qe ti kam nxjerr me lart ok?
Dhe per me shume jane dhe disa te rregullta por qe kur klikohen te shtohen dollaret ty i nderuar , normale qe cdo njeri do ta shikoje vete , por me mire do ishte tek te dhenat e tua pervec adreses email te kishe lene adrese te sakte dhe telefon qe te kontaktonim me mire per punen e 10 $ apo jo?
Une te pershendes gjithsesi por nuk ben mire qe e zgjat me truket e tua.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 29-08-2008 mė 13:17
Ne Tirone.
-
-
Atehere ti po na thua qe ne jemi qorre e nuk shikojme ndryshimin e webit nga
http://www.moneybookers.com origjinali
ne
https://www.moneybookers.com/app/?rid=5766231 i yti
dhe kete web zotrote na e keshillon , e di cfare eshte money bookers eshte njesoj sikurse paypal por me nje vecanti qe paypal eshte me i sigurte dhe per kete te garantoj une ty dhe kedo tjeter, por pervec kesaj ti na servir dhe na keshillon nje web qe nuk eshte i njejte me origjinalin dhe ti prape me thua cte keqe ka , po ik ore reklamoje ne ndonje forum te huaj kete pune e shikoje si te nxjerrin te bejne ban edhe ip , degjo vella e mira eshte te japesh webfaqe te sakta por edhe ato qe ke te sakta i ke vene per te ndihmuar veetn tende me cdo klikim te kete cent per ty. ok?
Je i qarte .
Te pershendes.
-
-
i/e regjistruar
OK po e heq 10 dollareshin nga websiti.
Nje korrigjom meqenese ti nuk ke deshire te paguash per informacionin, por mos harro qe bota paguan qimet e kokes per informacion.Sa per adresen time nuk eshte nevoja pasi cdo lloj informacioni qe anetaret mund te duan une jam i pranishem ketu gjithmone.
Tani me thuaj ca te keqe ka nese ti klikon dhe une fitoj.Te njejten gje do besh edhe ti po te hapesh nje website tendin kur te ftosh njerez.
Edhe forumi shqiptar do ishte i lumtur te kishte aq fame sa te gjithe websitet shqiptare te blinin reklame ketu!
Sa per Alertpay dhe moneybookers keto jane nder dy procesoret me te vleresuar online njeri ne kanada dhe tjetri ne angli.
Paypal nuk mban leke ne llogarine tende nuk vlen per shqiperine pasi ne nuk kemi akoma sistem bankar te konsoliduar ne nuk kemi akoma swift.
Gjithashtu une mund te postoj prova te fitimit tim.
Nuk them qe cdo gje eshte legale dhe e kontrolluar por propozoj qe ta provojne ato qe kane mundesi pasi mund te fitosh lehte nje shume extra.
Thjesht dhe hapur nuk kam hyre ketu per te shitur mend apo per te ofenduar inteligjencen e njerit apo tjetrit, por per te exploruar ne kete fushe.
Nuk eshte vetem ebay menyre fitimi se bota nuk jane budallenj qe perdorin menyra te larmishme ku sigurisht ka dhe mashtrime.
-
-
vip
Jam plotesisht dakord me marols-in aq me teper qe do te na e hedhe ai zoteria me nje free website. Te pakten te kishte bere ai nje investim prej 20 $ e te kishte krijuar nje website serioz (tebeshparaonline.synthasite.com ku eshte marre nga synthasite.com ) aq me teper (http://vipbux.com/?r=prostudio) eshte referial link qe te ndihmon ty te besh pare + dhe ti rrjepesh para njerezve me ate investimin qe thua ti. Njerez mos bini pre e ketyre mashtrimeve.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga arusha2 : 29-08-2008 mė 11:17
-
-
Une ckisha per te thene i thashe : Sa per paypalin qe nuk ja paske haberin fare punon dhe me shqiperine sa per info ka qe ne mars te 2007, nuk te thashe te heqesh asgje nga webi jot sepse nuk me hyn ne pune ajo cfare ben ti , nuk jam keq per 10 dollare dhe mos hajde ketu te na tregosh se sa qime lene bota ne keto qe thua ti, i kemi degjuar historite e qimeve te kokes qe kane lene ne keto.
I kam degjuar keto qe po me thua ti sot keto lloj trukesh ketu e 6-7 vjet te shkuara , por nese te ecen o burrazer vazhdo jepi gaz.
Gjithe te mirat tani ta shikojne moderatoret une kaq kisha . skam kohe te merrem me ty.
-
-
i/e regjistruar
arusha2 une nuk merrem dhe as nuk fitoj nga websitet.
Nuk jam ekspert ne kete fushe thjesht gjeta nje menyre te shpejte per te ftuar ato qe kane deshire te provojne nje eksperience te tille!
marolsi na qenka miliardier dhe nuk paska nevoje per keshilla apo diskutime pasi eshte shume i zene.
Po nqs ti shoku ke ndonje sugjerim me te mire na e thuaj sepse paske eksperience te madhe ne seriozitetin dhe besueshmerine e websiteve te huaj!
-
-
i/e regjistruar
Fatkeqesia jone eshte qe edhe kur dikush ka nje qellim te ndershem per te tjeret mendojme menjehere qe ky po ma fut.
Djema mos perhapni panik kot se kjo eshte thjesht nje teme per diskutim
Ka nga ato qe jane vertet te interesuar te mesojne dicka me shume por po vazhduat me idene qe eshte vetem mashtrim atehere nuk zgjidhim gje keshtu.
Po si duket ne ndihemi te mashtruar pasi mashtrohemi perdite nga njerezit qe kane bere shtet duke filluar qe nga komunizmi e me tej!
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt