Close
Faqja 85 prej 231 FillimFillim ... 3575838485868795135185 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 841 deri 850 prej 2309
    KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    as 2-3 dite nuk ta jep njeri se ka bonuset dhe ai qe e ka blere nje here eshte mesuar keq e do ta ket gjithnje une per vete as qe me sfioron mendimi ta bej nje gje te tille imja per momentin ka ca pike se di sakte si llogariten por me shtohen ne llogari edhe nja 1 jave shtese
    Ere mire mire

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Un e kom ble 1 vit me pare, dhe s'ia jap njeriu. Provoni ta blini vete, dhe shihni a keni per t'ia dhene kujt.
    Life's too short to remove USB safely.

Ma jep vetem mua Jack......
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga MorDor Lexo Postimin
    Ma jep vetem mua Jack.....
    Ti e ke bo rradhen. As falimnerit s'me the

Po s'ka gjo, Jack nuk i harro kto gjona.
    Life's too short to remove USB safely.

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYY faleminderit.Harrova fare perzotin se ma dhe me rep dhe une me sa mbaj mend te kam kthyer pergjigje flm...E di une ke memorie fantastike 1 yota byte e ke...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Un do ju kesshilloja mos u lodhni kot te kerkoni neper internet , eshte e pamundur te gjesh , un kam kerkuar shum here me google , me scripte , edhe faqe si bugmenot por nuk ka.
    Accountin sta jep njeri , se mund ti ndryshosh passwordin ,, dhe sa me shume veta qe e perdorin nje account aq me keq , se ka nje limit te caktuar trafiku. Me mire ta blesh , ose nese rri gjith diten ne internet mbidh piket dhe konvertoji ne premium. Un per vete gjeta nji me keylogger , dhe jam rehat fare.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e larguar Maska e ahmed_tr
    Anėtarėsuar
    23-11-2003
    Vendndodhja
    TIR
    Postime
    98
    Citim Postuar mė parė nga Ditmir Zhuka Lexo Postimin
    Un do ju kesshilloja mos u lodhni kot te kerkoni neper internet , eshte e pamundur te gjesh , un kam kerkuar shum here me google , me scripte , edhe faqe si bugmenot por nuk ka.
    Accountin sta jep njeri , se mund ti ndryshosh passwordin ,, dhe sa me shume veta qe e perdorin nje account aq me keq , se ka nje limit te caktuar trafiku. Me mire ta blesh , ose nese rri gjith diten ne internet mbidh piket dhe konvertoji ne premium. Un per vete gjeta nji me keylogger , dhe jam rehat fare.
    prsh Ditmir !
    Une jam i lidhur ne internet pothuajse gjate gjithe kohes por kete punen e keylogger me rapidshare nuk ja paskam haberin.
    po munde na jep informacione me teper
    tung

Ahmed , ajo puna e keylogger seshte per ty , (ajo eshte per ti vjedhur passwordin dikujt tjeter) , shko te faqja http://www.rapidshare.com/ beji upload nji file kot , dhe pasi i ben ne fund te faqes , shiko tek Create Collector's Account , aty ploteso te dhenat , dhe pastaj duhet te behesh login tek free users log in. pasi je bere log in , beji upload fileve ,(filma , lojra programe etj) nese e kalojne hapsiren prej 100 mb , atehere perdor winrarin per ti ndare ne pjese (part) dhe keto adresat qe ke bere upload , postoji neper forumi warez. dhe duhet te postosh sa me shume , se skadon accounti per 3 muaj , brenda ktyre 3 muajve nese mblesh 10000 pike (qe i thone 10000 shkarkime) atehere konvertoji piket ne premium , dhe pastaj perdore kete account!!!
    E di qe eshte pak e veshtire , por me mire sta shpjegoj dot , po pate ndonji pyejte pyet (megjithse kto 3 4 dite sbesoj te kthej pergjigje).
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e larguar Maska e klodj
    Anėtarėsuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Gjirokaster
    Postime
    92
    lol . .

i/e regjistruar Maska e ANDI_
    Anėtarėsuar
    25-03-2006
    Vendndodhja
    Aty ku ben ftote
    Postime
    55
    Kush tjep account mer shoku.Une kam 2 cope ngaqe downlodoje shume edhe prap si jap dot se i kam te bleme.Mos u lodh kot me shkembimet se ai qe ka ble nje account rapidshare eshte mjeshter ne gjetjen e programeve aq me teper qe faqe warez ke me shumice
    Bye Bye Serbia

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •