Kam njė lutje nėse e ka dikush nga ju gjuhėn Shqip pėr VB
kam verzionin (vBulletin 3.6.8 Patch Level 2)
do tė isha mirėnjohes shumė![]()
Kam njė lutje nėse e ka dikush nga ju gjuhėn Shqip pėr VB
kam verzionin (vBulletin 3.6.8 Patch Level 2)
do tė isha mirėnjohes shumė![]()
duhet mire te shfrytezohet koha, sepse jeta nga koha perbehet
Pershendetje
Si behet bartja e te dhenave nga baza e te dhenave te nje serverit ne nje tjeter. Une i kam te ruajtur te dhenat si baza_e_te_dhenave_23-01-2008.sql dhe baza_e_te_dhenave_23-01-2008.sql.gz.
Tash me duhet ti bart ne nje server tjeter keto te dhena. Si duhet te veproj tani, si duhet ti bej upload, ne server te ri? Valle duhet te bej upload ate lloj forumi qe kisha me pare ku morra te dhenat, apo mund te nderroj edhe llojin e forumit duke perdorur te dhenat. Psh nese i kam keto te dhena une ne phpBB a mund ti hudh ato ne InivisionBoard apo ndonje forum tjeter? Si i behet kesaj pune?
Me duhet nje leskion i shkurter per bartjen e te dhenave nga nje server ne tjeter.
Ju flm per ndihmen....
æQuién ganarį la Champions? = BARĒA
Cfare Linuxi perdor per serverin?
Per servera windows ke nje faqe ketu.http://support.microsoft.com/default...b;EN-US;224071
Serveri nuk ka rendesi. Mua me duhet nje leksion i shkurter se si behet bartja e te dhenave nga nje server ne tjeter, me kupton?
psh: krijon nje host, nje domain, ben upload aty - ketu, keshtu leksion me duhet mua!
Jo, nuk te kupton keshtu askush. Ose te kupton dhe nuk te pergjigjet, sepse ne kete forme qe e ke shtruar pyetjen pergjigja do te merrte disa faqe. Neqoftese deshiron ndihme atehere duhet te shkruash se nga cfar serveri i ke exportu shenimet (MySQL, MSSQL, Postrgess, etj), ne cfar forme i ke exporto (apo e ke kompresuar "folder" ku ka qene e vendosun baza e shenimeve. Neqoftese nuk e kupton arsyen se pse nevojiten keto informata, atehere te kisha sygjeruar te mos i futesh kesaj pune sepse te mungojne njohurite themelore ne lidhje me bazat e shenimeve.
Ukė,
Une me keto gjera qe pyes nuk bej biznes, qe me thuash se nese nuk ke njohuri mos i hyn kesaj pune. Ky forum eshte per te mesuar, nese nuk ke kohe e nerva te te mesosh mua BAZEN E TE DHENAVE, askush nuk te detyron ta besh ate. Askush s'ka lindur i ditur, pra, edhe une mund ta mesoj.
Nejse dalim tek tema:
Une kam nje free forum te vogel ashtu karakteristik, me nje orientim teper te vecante, dhe fatmiresisht ka arritur nje frekuenshmeri goxha te madhe sa qe tash une do te duhet ate forum ta kaloj ne nje host dhe domain te paguar.
Faqja qe ma ofron hostin + domain te ketij tipi: www.phpbbfforumfalas.com/forumi-im me ka mbushur me reklama forumin tim, dhe une dua te dal nga atje dhe njekohesisht e kam te ruajtur bazen e te dhenave si baza_e_te_dhenave_23-01-2008.sql dhe baza_e_te_dhenave_23-01-2008.sql.gz.
Une mendoj se jam i qarte ne kerkesen time se si duhet qe une keto te dhena ti fus apo ti bej upload ne server te ri. Jam i qarte?
Ajo cka si poduket ti nuk po e kupton eshte: bazat e shenimeve eshte nje fushe bukur e gjane, sa qe eshte e pamundur qe te mesohet ne forum. Ne forum mund te marresh pergjigje konkrete ne pyetje konkrete. P. sh.
Pyetja:
Si te bej transferin e shenimeve nga nje baze ne MSSQL server ne baze identike po ne server tjeter?
Pergjigja:
Krijon DTS (data transformation services) paqete dhe e ekzekuton
Ose
Pyetja:
Si mund te krijoj nje baze te shenimeve ne nje server te jet identike me bazen e shenimeve qe kam pasur ne nje server tjeter (serverat nuk jane te lidhur ne rrjet te njejte)
Pergjigja:
Genero SQL scriptat per krijimin e objekteve te bazes se shenimeve (zakonisht mund te perfshishe edhe te dhenat) dhe ekzekuto keto scripta ne serverin e ri. Te kesh kujdes se serveret mund te kene tipare qe nuk jan standarde per te gjith serverat dhe ndonje pjese e scritave mund te mos ket sukses
me kete plugin qe do gjeni ketu ju do te mundeni qe te shenderroni faqen tuaj ne shqip...
SHKARKO KETU:jan perfshire te gjitha versjonet dhe 3.6.8Kodi:http://rapidshare.com/files/84861836/skenderbej_gjuha_shqipe.rar
Ai qe deshiron gjuhen shqipe per vbulletin 3.6.8 mund te me kontaktoje ne privat.
Shpirt Njeriu
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
Krijoni Kontakt