Ketu po te jap nje software fantastik qe i ben format pa ditur asnje lloj gjuhe programimi
http://rapidshare.de/files/7067473/E...-WDYL.zip.html
lexo install.txt brenda zip file
Ketu po te jap nje software fantastik qe i ben format pa ditur asnje lloj gjuhe programimi
http://rapidshare.de/files/7067473/E...-WDYL.zip.html
lexo install.txt brenda zip file
I dorezuar me ne fund
Great benseven 11. e vertete. kisha pc te infektuar me spyware dhe pasi e pastrova me lejoi te instaloja paltalkun. faleminderit.
po dua ta hap wewbsite domain ne freewebs po si dhe
ku mundem me gjete
disajne per website
flm per miorekuptim
Ka shume web-site me template kliko KETU
Jeta ime, mban emrin e saj..
................pershendetje kur te hy ne internet dhe e shkruaj nje adres te ndonje veb faqe ne adres bar dhe pastaj kur te dal prej asaj web faqe ajo adres po qendron aty ne adres bar a eshte ndonje mundesi qe ajo adres te fshihet prej adres barit me ndonje metod pra ta fshiej komplet ate URL........
qe ajo mos te shihet me aty .........
Mesa mora vesh ti do te fshish historine e faqeve qe ke vajtur. Kjo behet keshtu:
Lart tek menuja e internet explorer
-Tools/Internet Options...
-Tek dritarja qe hapet kliko tek butoni "Clear Histoy"..."Yes"
Gjithashtu mund te ndryshosh sa dite do qe to e mbash adresat e faqeve qe ke vajtur, ne address bar. Kjo behet duke ndryshuar at numrin ku thote "Days to keep pages in history" ndryshoje ne 1 nqs. do te te fshihen cdo dite.
Ciao
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dani_Tux : 24-11-2005 mė 04:50
www.WeAreTheBest.„$
www.WeAreTheBest.„$
Hi
Kam edhe ne pyetje, besoj se nuk ju kam lodhur!
Si mundet te beje qe kur duhet te kycen anetaret shih fig. forumi te ruaj te dhenat dmth ai opcioni te jete i selektuar gjithmone jo anetaret te klikojne qe te ruan te dhenat.
Ju flm
Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...
Nuk besoj se ka opsion kastile për këtë. Të duhet të ndryshosh shabllonet (tempates).
Tek paneli i administratorit zgjidh "search templates" dhe tek kutia e kërkimit shkruaj "remember_me" (pa thonjza). Zgjidh shabllonin e parë që të del si rezultat i kërkimit dhe shtyp butonin "edit" për të ndryshuar shabllonin.
Tek kodi HTML do shikosh diçka të tillë:
$vbphrase[remember_me]
Aty të duhet të shtosh fjalën "checked" si më poshtë:
checked name="cookieuser" value="1" tabindex="103" id="cb_cookieuser_navbar" accesskey="c" />$vbphrase[remember_me]
Përsërite këtë për të gjitha shabllonet në listën e rezultateve. Shablloni kryesor është navbar, por ndryshoi dhe të tjerat si STANDARD_ERROR dhe STANDARD_ERROR_LITE.
Ki parasysh se aktivizimi i këtij opsioni mban llogaritë e anëtarëve të identifikuara deri sa ata të shtypin "dalja" (logout). Nëse ata përdorin kompjutera publikë dhe harrojnë të dalin nga forumi, atëherë dikush tjetër mund të përdorë forumin nën emrin e tyre. Ky gabim i vogël mund të sjellë probleme të mëdha nëse anëtari i identifikuar është një moderator ose administrator i forumit.
Edi
Krijoni Kontakt