Close
Faqja 80 prej 231 FillimFillim ... 3070787980818290130180 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 791 deri 800 prej 2309
    Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Citim Postuar mė parė nga klodj Lexo Postimin
    Kam degjuar se duke shtuar disa rreshta ne faqen e websitit tim mund te realizohet nje kerkim me lehte nga motoret e kerkimit. Behet fjale per te ashtu quajturat TAG. Por nuk di si ti perdor. Mund te me ndihmoje njeri se ku dhe si duhen futur ne HTML?
    Etiketat META KEYWORDS kanė qenė tė rėndėsishme dikur por ato mund tė manipulohen shumė lehtė nga personi qė ka krijuar faqen, prandaj motorėt e kėrkimit nuk i pėrdorin mė, ose u kushtojnė shumė pak vėmendje.

Teknologjia e Google ishte njė revolucion pėr motorėt e kėrkimit nė Internet. Motori i Google nuk u kushtoi rėndėsi fjalėve kyēe (kewords) nė etiketat e HTML por u kushtoi rėndėsi fjalėve tė shfaqura ne faqe, fjalėt me lidhje/butona, lidhjet nga faqet e tjera, lidhjet nė faqet e tjera, etj. Pas daljes sė Google, tė gjithė motorėt e tjerė e ndryshuan algoritmin e tyre qė tė jetė i ngjashėm me atė tė Google.

Pra, do kesh rezultate mė tė mira duke vendosur faqen tėnde nė faqe tė tjera tė njohura sesa me etiketat KEYWORDS tė feshura nė HTML. Megjithatė, nuk tė kushton gjė t'i vendosėsh KEYWORDS.
    Edi

i/e larguar Maska e klodj
    Anėtarėsuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Gjirokaster
    Postime
    92
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Duke shtuar kėto kode html

Kodi PHP:
    <head>
    <
    META NAME="KEYWORDS" CONTENT="News, news, Download, download, Downloads, downloads, Free, FREE, free, MP3, mp3, Forum, forum, Forums, forums, Game, game, Games, games">
    </
    head
    Pra, tė shkruash se ēfarė ofron faqja juaj.

Faleminderit ClaY_MorE

Gjithashtu Edspace. Une po i shtoj njehere fjalet kyce mbase funksionon.

i/e larguar Maska e klodj
    Anėtarėsuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Gjirokaster
    Postime
    92

A ka detyrime ne shtet nqs vendos reklama ne uebsitin tend?

Pershendetje,

Ajo qe dua te di une eshte se si mund te nxjerresh te ardhura nga nje website dhe a ka detyrime ne shtet nje biznes web-faqesh ne Shqiperi? Pra dua te di dicka ne lidhje me licensimin e faqes dhe nqs mund te quhet aktivitet i tatueshem.

Faleminderit !!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Postime
    24

Problem me portat

pershendetje
    Kam nje problem ke kompujteri im qe esht server .Nuk hapet asnje faqe web as nga int explorer,as nga moxilla,
    Hapet messengeri vetem po asgje tjeter linja esht ne rregull.I kam be nje repair windowsit po pa sukses dhe mbas kesaj dhe nje restore asgje nuk ndryshoi dhe mbas kesaj
    Mbase kam blloku ndonje port pa dashje nese dikush mund te me ndihmoje
    do e falenderoja .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Citim Postuar mė parė nga endrys Lexo Postimin
    pershendetje
    Kam nje problem ke kompujteri im qe esht server .Nuk hapet asnje faqe web as nga int explorer,as nga moxilla,
    Hapet messengeri vetem po asgje tjeter linja esht ne rregull.I kam be nje repair windowsit po pa sukses dhe mbas kesaj dhe nje restore asgje nuk ndryshoi dhe mbas kesaj
    Mbase kam blloku ndonje port pa dashje nese dikush mund te me ndihmoje
    do e falenderoja .
    Sie e realizon lidhjen e Internetit si lidhesh me internet
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    A po perdor ndonje fajruoll te caktuar, sepse ka mundesi qe tek rregullat e fajruollit ta kesh penguar Internet Explorer-in (apo shfletuesin tjeter te internetit qe perdor). Ēfare shfletuesi po perdor? (Internet Explorer, Mozilla, Opera etj.)

HIJA E ZEZĖ Maska e Elmo
    Anėtarėsuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    101
    Edhe pse nuk jam nga shqiperia, mendoj se detyrime per reklama nuk ka, pasi ti nuk ben web sajt zyrtar te ndonji institucioni shtetror apo dicka si komuna, parlamenti, etj.
    Ne lidhje me licensimin e faqeve ende eshte problem tek te gjitha faqe shqiptare ...
    HIJA E ZEZĖ

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Postime
    24
    Te dy nuk funksionojnė, as Internet Explorer, as Mozilla.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 13-03-2008 mė 19:19

i/e regjistruar Maska e LOGIC
    Anėtarėsuar
    22-01-2006
    Postime
    730
    ndonje sqarim me shum si te del, shiko mos e ke ate tikun ne tools workoffline ne IE
    ndonje screenshot do ishte mir
    A known mistake is better than an unknown truth.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Postime
    24
    Asgje nuk nxjer vec "The page cannot be displayed"
    sapo e bera dhe restore system dhe prap nuk lidhem dot ,
    punon vetem msn nuk hapet asgje
    si Mozilla dhe Internet Explorer asnjera nuk hapet.E kam provu dhe me disa komanda ke run po asgje po duhet patjeter ta rilidh se ky eshte server .
    Ka ndonje menyre per ta ndrequr pervec formatimit .

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •