megjitheate faleminderit benseven11, mire po jam duke menduar me qu kompjuterin ne nje servis ta shofim tani se qfar po me thojnPostuar mė parė nga benseven11
megjitheate faleminderit benseven11, mire po jam duke menduar me qu kompjuterin ne nje servis ta shofim tani se qfar po me thojnPostuar mė parė nga benseven11
Pasi kjo nuk pat efekt eshte indikacion mjaft i forte se dicka nuk eshte ne rregull me hardware ose me BIOS. Pasi qe e paske formatizuar diskun disa here nuk besoj te jet virus/trojan.Postuar mė parė nga Arber gerguri
Tung,
Kerkoj ndihme per administratore per faqen http://www.fearmyride.com .
Duhet te njihesh me gjuhen Angleze, duhet te jesh adhurues dhe te kesh njohuri per vetura apo makina te ndryshme. Nese din gjuhen programuese PHP eshte plus i madh. MySQL dhe AJAX jane shume te mireseardhura.
Momentalisht nuk ofrohet pagese per shkak se nuk ka te ardhura ende. Google reklamat deri me tani kane paguar $1 ne klikim ne mesatare. Jam i gatshem qe te ndaj te ardhurat e ketyre reklamave me nese kualifikohesh ne kerkesat e larta.
Me shkruani ketu, apo ne mesazh privat ose direkt nga website duke klikuar Contact Us ne fund te faqes.
Ju lutem serozisht,
Faleminderit
shum flm ishe shum i mir![]()
A ka ndonje test sistemi i cili punon offline dhe.
Po ndonje "driver scaner" i cili mund te gjej modelin e driverit te nje pajisje.
Psh . pas formatimit te nje kompjuteri kartes se zerit i mungon driveri si mund ta gjej ca lloj karte eshte?
Kur je offline eshte e pamundur dhe ska llogjike te besh teste,pasi kompjuteri eshte offline,nuk ka lidhje interneti.Kur nuk ke lidhje interneti,kompjuteri jot eshte i padukshem,nuk mund te diktohet ne largesi.Gjithe ato teste behen kur kompjuteri eshte ne internet,ka nje numer Ip qe i jepet nga serveri dhe komunikoje.
Kur kompjuteri eshte offline ska komunikim,Nuk ka IP,nuk ka porte...
Per kompjutera qe skane lidhje interneti,merr ndonje disk antivirusi version i ri ,2-3 programe antispyware te azhurnuara ne disk dhe skanon pastron kommpjuterin.
Per te gjetur modelet e pjeseve hardware shiko per programet Sisoft sandra ose Everest.
Per rastet kur nje drajver mungon shiko te pirateria ke ca skanera drajverash aty
tek tema driver detective.Ose perdor kete program falas,qe mund te identifikoje se cfare drajveri i duhet nje karte qe i mungon drajveri.
Unknown device identifier. http://www.zhangduo.com/udi.html
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 26-12-2006 mė 22:51
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Pershendetje
Clickman ka shum metoda te lehta per te fituar nga PC "Biznes" ose nepermjet internetit un i kam 2 shok qe jan munduar te ken miliona dollar por mbarimi i tyre ishte BURGU andaj un nuk e provoj kete edhe pse mundem POR TE KISHA PREFERUAR EDHE TY TE MOS MERESH ME KETENUK ESHTE MIRE....
Nese e njeh lemin ateher hape nje lokal edhe ben servisime
Un ketu ne Maqedoni kam te arshura shum te mira jam serviser edhe Cool
Byeee
pershendetje
kerkoj kodin se si mund te integroj motorin kerkues te google ne faqen time personale. behet fjale per kete kod:
dmth... une dua qe nga dritarja kerkuese qe te ofron templatesi, te integroj kerkimin direkt ne google, dmth cdo fjale e kerkuar/shkruajtur ne ate kutize, duke shtypur butonin GO, te lidhet me google-n?Kodi:
V.F.L.P.
Sikur s ja vlen.Te gjithe e kane ne browser google toolbar.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Ja vlen sepse rit rangimin ne googlePostuar mė parė nga benseven11
![]()
Krijoni Kontakt