Shume falemnderit te dyve..................... Mend per heren tjeter se dhe kesaj rradhe e ngatarrova une ....
Falemnderit gjithsesi..................
Dini gje nese mund ti gjej perseri Bookmarks?
Pershendetje
Jestersworld
Shume falemnderit te dyve..................... Mend per heren tjeter se dhe kesaj rradhe e ngatarrova une ....
Falemnderit gjithsesi..................
Dini gje nese mund ti gjej perseri Bookmarks?
Pershendetje
Jestersworld
Kėtu ku po punoj unė tani gjenden nė C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\l320vpkh.defaultPostuar mė parė nga jestersworld
Kontrollo aty gjėkund ku gjenden profilet e tjera, ose tek 'user' nė vend tė 'Administrator'
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
Desha dicka me te sakte, me konkrete , si psh ... smtp i yahoo , i hotmail , i albasoul , ... gjera te tilla se tutoriale gjeta edhe une por asgje konkrete ... vetem teorira !
~ Milanist Do Jem Per Jete ... Qofsha Gjalle Apo Vdek ~
Ne Dashuri Fiton Ai Qe Iken !
Mos do te dali yahoo, msn, albasouli...... dhe ta konfiguroj vete thunderbirdin :P.
Shtrydh trute dhe rilexoji ato manuale qe ta kuptosh se cfare informacioni te duhet dhe ku duhet ta vendosesh.
Per cfare duhet te kekosh ta kane thene dhe tutorialet po ta them edhe njeher eune:
serverat POP ose IMAP dhe SMTP. Informacion tjeter qe te duhet eshte nqs serveri te do ribesh logim kur transmeton informacion(kur con e-mail).
Psh per gmail konfigurmi eshte:
POP: mail.google.com
SMTP: mail.google.com
Duhet te zgjedhesh safe login(do te thote te enkriptuar) si per dergim dhe per marrje. Vuala gjithcka punon.
Helios, une nuk kam aty asnje bookmark.
Amani se me duhen ato dreq bookmarks, ngaqe kam shume tema qe po trajtoj ne shkolle edhe si kam ne asnje vend tjeter. Di ndonje ku mund ti gjej.??? (Bookmarks qe kerkoj jane ato aktualet dhe ato qe me humben sepse si i zgjuar hapa nje profil te ri une.
flm.
Cilat jane perparsite e firefoxit ndaj explorerit?
Kush eshte me i mire?
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Ka disa. Do vecoja faktin e bugs qe i shume me te pakta se IE. Me duket se eshte relativisht me i shpejte. Te jep mundesi te hapesh disa faqe ose tabs brenda nje dritareje (gje qe per mua ska te paguar) etj etj. Te permenda disa sepse sme kujtohet te tjerat plus qe u be shume kohe qe se perdor me IE dhe e kam harruar ne nje fare menyre.Postuar mė parė nga iliria e para
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
jesterworld, shiko tek direktoria, sic te ka thene edhe Helios, dheune nuk kam aty asnje bookmark.
c:\Documents and Settings\[emri perdoruesit te windows]\Application Data\Mozilla\Firefox\ ......dhe kontrollo te gjithe nendirektorite aty brenda, duke kerkuar per bookmarks.htm
nese kjo nuk funksionon, ne nje menyre ose nje tjeter, atehere vepron ndryshe:
mbyll te gjitha dritaret e fireox dhe instancat e tij, shko ne Start -> Run ...shtyp vleren
firefox.exe -profilemanager dhe ri-zgjidh profilin tend default, ose cilindo profil qe po perdorje para se te krijoje kete te riun. dhe mos perto te na thuash.
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
une ose kam rrjedhur komplet ose nuku ka mundesi tjeter...
Mad... Te dyja mundesite qe ti ke parashtruar me siper nuk me bejne pune. Isha tek Application Data dhe aty nuk del asgje mbi moxillen. Gjithashtu provova dhe variantin me "run" mirepo me hapet direkt Faqe firefox i ri.....
Ose une jam budall ose ... mund te kete mbase ndryshim ngaqe PC im eshte gjermanisht.........................
nuk e di......................
megjithate falemnderit ....................
Per google , gmail, e konfigurova une, por kisha me shume pune ke yahoo dhe me sa vura re ne ca tutoriale duhet te pas 1001 gjona, kurse me hotmail duheshin 1001 * 1001
Nejse ... rrofshi cuna!
~ Milanist Do Jem Per Jete ... Qofsha Gjalle Apo Vdek ~
Ne Dashuri Fiton Ai Qe Iken !
Krijoni Kontakt