Forum?
Per te paguar?
Forum?
Per te paguar?
Kan nje problem ne Forumin Shqiptar;nuk mundem te sho titullin e temes dhe emrat.
Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.
A din kush te me tregoj se per cfar arsyje nuk me shfaqen emrat dhe kryetemat ne forum(te Theksuara)???
Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.
te regjistrosh nje sit ne shqiepri qe te jete pershembull autoclub bmw . Nuk di cfare zyrash duhet te kontaktoj ne shqiperi dhe nese kushton apo jo .
Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn
Nejse ta filloj si kritke
Kudo te futesh te shikosh apo shkarkosh ndonej program pa pagese dmth open source shef qe gjuha jone eshte e fundit ose perkthimi eshte shume i dobet . Pretendojme qe jemi rreth 7 apo 8 miljon banore me gjithe kosoven apo trojet e tjera te mbetura jashte shqiperie dhe "sfidohemi" nga nje shtet si Maqedonia . Si??? Po eksperimentoj phpbb3 nje host falas dhe pashe qe gjuha jone as qe behet fjale te ekizstonte ku shume lehte mund te gjeje gjuhe si malazeze qe flitet vetem nga ca qindra mijera banore APO maqedonisht edhe kjo flitet nga 2 miljon banore kur 30 -40 perqind jan shqiptar , kurse jona as qe behte fjale . Te presim ndonje dite kur dhe vatikani si shtet te perkthej programet ne gjuhen latinisht
Po kerkoj ca "burra shteti" per te perkthyer kete forum , nese behemi shume per ca jave e kemi perkthyer te gjithe phpbb3 . Keshtu qe dhe shqiptari mos ngelet as mbrapa fqinjeve si maqedonia apo mali i zi qe as perfillen fare per madhesi territoriale apo popullsie dhe te shtojme numrin e programeve pa pagese open source ne gjuhen tone te bukur SHQIP. Me keto programe shqip rrisim intelektin dhe ulim injorancen apo joditurine . Trashegojme nje pasuri per Shqiptaret kudo qe jane dhe qe mund te preket nga te gjithe dhe falas per te gjithe .
Nese ndonjeri prej jush esthe i gatshem te shpenzoj pak nga koha e lire per kete projekt eshte i lutur te kontaktoj ne adresen time te emailit : webs1986@yahoo.it ose te shkruaj ktu ne forum .
Kam kontaktuar edhe phpbb3 - faqen zyrtare dhe pres pergjigje qe te na japi OK dhe kur ta kemi mbaruar ta ngarkojme ne faqen e tyre si gjuhe opsion per forumin e tyre . Duhet te dini te pakten nje gjuhe te huaj , anglisht , frengjisht , italisht , gjermanisht sepse keto perkthime jane shume te realizuara dhe si te tilla lehtesojne ne perkthimin e tyre ne shqip.
E di qe s'eshte ne temen e duhur pytja po une i shkreti vetem kete frekuentoj![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga che_guevara86 : 26-02-2011 mė 01:16
Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn
une Italishten e zoteroj pak, mund te perkthej dicka![]()
Pershendetje
Ky cms per forume phpBB ka qene i perkthyer shqip deri ne versionin 2,dicka, dhe nuk di nga kush por mesatarisht mire ka qene. Tani nuk di cfare ka ndodhur por ne versionet e reja nuk gjendet gjuha shqipe.
Une meqe kam punuar me te e kam ende versionin shqip te meparshem dhe kur kane dale versionet e reja vetem i kam pershtatur fajlat qe te punon ne versionin me te ri. Tani dmth mbi 95% lirisht te them qe eshte i perkthyer. Ato pak fjale qe kane dale te reja nuk kam pasur kohe ti perkthej por kane mbetur anglisht.
Keshtuqe nese te nevoitet munde te ta jap, ska nevoj per perkthim sepse e kam pershtatur per versionin e fundit 3,08.
Kush e ka perkthyer dhe kush eshte autori nuk e di, gjithashtu nuk e di pse si kan perkthyer edhe ato pak fjale qe kane dale ne versionet e reja.
A KA NDONJE MUNDESI TA HEQ KETE FILTRIN DHE TE SHOHE NDONJE FILM REHAT???
Click more information to learn more about your access policy.
To view sites in this category you must use quota time. You have 2 minute(s) of quota time remaining. Click the Use Quota Time button to start a 1 minute session for viewing this site and other sites in quota-limited categories.
Click Go Back or use the browser's Back button to return to the previous page.
Click more information to learn more about your access policy.
Klikoni Kthehu pas ose p�rdorni butonin Back te shfletuesit p�r tu kthyer n� faqen e m�parshme.
Krijoni Kontakt