ahh kisha nje parandjenje qe e morre nga James Lipton Actor's StudioPostuar mė parė nga Pink_Girl
te pershendes gjithashtu
hugs ^_^
ahh kisha nje parandjenje qe e morre nga James Lipton Actor's StudioPostuar mė parė nga Pink_Girl
te pershendes gjithashtu
hugs ^_^
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Nuk do doja tė mė thonte asgjė, se fjalėt e shumta janė fukarrallėk.Postuar mė parė nga Pink_Girl
Vetėm tė mė bėnte zog ( nga ata kėngėtarė) , e tė kėndoja nė pyll...
Where does a thought go when it's forgotten?
Hahaha nga kjo tema mu kujtua nje si tip barsalete , ishte njeri dhe vdes e shkon tek zoti i thot zoti ke dy rruge ose parajsen ose ferrin , ketu ke dy dyer qe te con ne secilen prej tyre ke do te zgjedhesh ?
Ky vllai tha po shkoj iher ne parajse se do jete bukur , e ne fakt nuk u zhgenjyer shkoi ne parajse sa hapi deren pa nje kopesht te bukur te mbushur me lule , njerez simpatike , vajza si engjell etj etj me nje fjale ate dite e kaloi tamam si ne parajse lol kur vjen nata , dalin ca rryla ou thot ky cne rryla ne parajse ne pyet njerin aty afer po kto rrylat per cfare jan ? Eh i thot ai tjetri ne bejme qef ktu ne parajse gjithe diten mirepo kur vjen nata dalin rrylat edhe na shtypin vetem ket te keqe ka asigje tjeter se te tjerat jan mire , e nejse i shtypin rrylat edhe te nesermen prap e njejta gje ne darke vjen rryli ou thot ky i vdekur ca behet kshu me rryla gjithmone sdu me ndejt me ne parajse dhe shkone takon zotin , o zot i thot du me shku en ferr se ktu ne parajse ka rryla lol
Ok i thot zoti po ta plotesoj deshiren edhe e con ne ferr , sa futet ne ferr ky i shkreti i bi nje kamzhik kokes nje polic e i thot hajt skllav futju punes , nuk eshte si ne parajse ketu loool robtohet i shkreti gjithe diten duke punuar epo thot te pakten ska rryl , kur sa vjen darka vjen rryli me shtyp njerezit haha atehere e kupton i shkreti qe kado te shkoje me ryl qenka dhe shkon ke zoti , mesimi ishte qe dhe parajsa eshte pak a shuem si ferri po eshte e keqja me e pakte
O zot i thot ky me co prap ne parajse se ishte me qef![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushe : 20-10-2004 mė 18:11 Arsyeja: gabim shtypi :P
!!!
meqe me shkoi jeta duke be mire n ket bote zoti si shenje mirnjohje do kishte nderin te me plotesonte nje deshire... ca deshire do kisha une....po ja ti fusja i xhiro nga ferrri me pink_girl dhe t kuptoja c desha qe u lodha duke be mire n ket bote:P
Une do doja te me thoshte:
welcome my dear... continue to be sweet edhe ketu se ke
extra treats nga mua.....(this way..I will actually get payed off )![]()
![]()
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
This is the life we choose, the life we live..
and there is only one guarantee:
NONE OF US WILL SEE HEAVEN !!
(just emptiness) ..
by KATAKLYSM![]()
Prektora
"kur" apo "nqs"?![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Parajsa nuk ekziston!!!!
Do kisha dashur te mblidhemi te gjithe anetaret e forumit ne nje vend.
E po nqs shkoj ne parasje dhe ka mundesi te me plotesohen deshirat,kjo do ishte nje nga ato.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
eh mire ju flisni per parajsen un kam frik te vdes kto thojn parajsen me mesoni si te vdes atehere u them per parajsen
te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo
LoVe^-^BeBy
Krijoni Kontakt