FaLEMINDERIT SHUME TE GJITHEVE , JENI SHUYME TE SJELLSHEM ME MUA .
ju uroj qdo te mire !
FaLEMINDERIT SHUME TE GJITHEVE , JENI SHUYME TE SJELLSHEM ME MUA .
ju uroj qdo te mire !
mire se erdhe ne forum ermelita mgjs duhet qe dhe une duhet te prezantoj veten ne kete forum gje qe ende se kam bere.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Patrioti_Al : 20-10-2004 mė 07:32
dhe ca moshe ke ti :P
Mireseerdhe bofsh qejf
..si lo ammetto sono sincero
ma non trovo cosģ assurdo
se ogni tanto mangio lacrime
e mi perdo..
Ermelita mire se erdhe!!!
Kalofsh mire ketu!!
If u r successful,u will win some false friends and some true enemies; Succeed anyway.
Ermileta
mir se erdhe dhe ja kalofsh sa me kendshem....ta dish se ky eshte forumi me bomb....pacim
[B][B]I aint cocky
Im just confident
So when you tell me that Im the best
Ill take that as a compliment.
Mire Se Erdhe Ermelita.ja Kalofsh Sa Me Mire Ne Gjirin Tone.meqe Ra Fjala Un Kam Qef Me Qene Vezhgus,vezhgoj Shume Un Sa Qerrohem Nga Syte
Ps:
Kam Nji Shok Ne Gjilan Leonardi E Njofin Shume Vet Se Eshte Djal I Mire Simpatik Dhe Ka Shume Shoqe Dhe Pashe Qe Si Ty Dhe Atij Keni Te Njejtat Interesa.
Leonardin Mund Ta Gjesh Ne Chat Me Nickname Hotel-madrid,mund Te Beni Dhe Muhabet Pasi Shof Qe Paskeni Shume Gjera Te Perbashketa Dhe Mbi Te Gjitha Jeni Nga I Njejti Qytet
Divide Et Impera
" Yo soy cubano, latinoamericano
y pa todos mis hermanos yo les quiero cantar"
Ermelita Mire se erdhe!
Te uroj tia kalosh sa me mire midis nesh . Eshte me te vertet nje forum fantastik.Suksese kudo ne jeten tuaj .
White_Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Pershendetje Sherii , a mund te me japesh informata pak me te hollesishme per Leonardin se me duket qe po e njoh .
Nese eshte njeri syresh qe eshte 16 vjeq e kam shok .
Ska nevoj Informata shoqe eshte vllau i im..Pershendetje Sherii , a mund te me japesh informata pak me te hollesishme per Leonardin se me duket qe po e njoh .
Gjith te mirat.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Emer shume te bukur motra...
Mire Se Erdhe ne fourmin tone
edhe te tendin tani, Befsh sa
me shume qejf Ermelita![]()
Cuteness !
Krijoni Kontakt