Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    i/e larguar Maska e selina_21
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099

Jeta ne Tirane.

Diskutime te pergjithshme ne jeten ne Tiron.

Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    C'eshte e verteta Jeta ne Tiron ka ndryshu shume. Sot qe po bej nje vizit ne Tiran ' me thene te drejten ka bere shume # nga te gjitha anet. Mgjt me vjen keq qe perseri jetojme pa drita per disa ore...is ok do kaloj.
    Mua me vjen shume mire qe Tirana po ecen nga dita ne dite....por dicka eshte bere shume e keqe < Femrat > jane bere me keq se cunat''' nuk del dote me nje shoke apo kushuri sepse do ta rrembejne nga duart . ... kot nuk eshte ajo kenga < ej zemer ej se keshtu e paska jeta fal Dashurin dhe ne fund ta merka jeta >Te theme te drejten une jetoj ne USA ''' dhe po bej afersisht 9 vjet ne USA' dhe po krahasoi jeten qe bejme ne ne Usa me jeten qe jetohet ne kete moment ne Tiron ... eshte nje ndryshim teper i madh... brovo Tirona njerez keni arritur shume para..te dua Tironaaaaaa....por une nuk dua te jetoj atje....me vjen keq, kjo jam une....zoti i bekofte gjithe shqiptaret..

Shkruani ne shqip
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 01-09-2004 mė 15:01

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Te Jetosh ne Tirane do te thot te thot vdekje hehe . sdi cka me thane vetem ktu Shqiperi Edhe pse skam qen as nje her po sa kam ndegju. nuk eshte mire hic Tani Kosov me palidhje krejtttttttt Edhe ik ti selina mbase nuk qenke nga Shqiperia dhe nuk po jetojshe ateje pse rrin Ik Ne USA mos u kthe kurr sepse vend Komunist ..

p.s; A ka mundesi me u njoftu me ty sepse ka po shkoj Shenimet e tua po i gjoj edhe mke hy n`zemer nese PO shkruaje ktu ose privat lol..

Kalofesh mire selinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gjith te mirat.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,099
    [QUOTE=Gjilanasi_csi]Te Jetosh ne Tirane do te thot te thot vdekje hehe . sdi cka me thane vetem ktu Shqiperi Edhe pse skam qen as nje her po sa kam ndegju. nuk eshte mire hic Tani Kosov me palidhje krejtttttttt Edhe ik ti selina mbase nuk qenke nga Shqiperia dhe nuk po jetojshe ateje pse rrin Ik Ne USA mos u kthe kurr sepse vend Komunist ..

PS: Nuk thashe qe eshte nje vdekje te jetosh ne Tiron ...por kisha kohe pa shku dhe ka ndryshuar jashte mase ndoshta mu si Selina nuk me pelqen te jetoi atje ... ata qe jetojne u pelqen ...Dhe te theme dicka une Shqiptare jam nuk e mohoi ate gje por ndoshta jam mesu ndryshe ketu ne Usa dhe nuk me bene te jetoi ne Tiron ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 01-09-2004 mė 15:10

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-08-2004
    Postime
    33

Thumbs down

te jetosh ne tr eshte kottttttttttttttttttttt vetem naten ben cef se diten hic fare pa drita shume vap edhe uje me zi kane nga te shkosh ka pluhur edh lypsa,po veshe kostum te bardhe kur te dalesh ne tr per 2 min e ke kafe kostumin.une pervete sa ika ne tr u semura nga ushqimet qe bleva kjo eshte jete

Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,099
    Citim Postuar mė parė nga SeXxXy_EDANA_04
    te jetosh ne tr eshte kottttttttttttttttttttt vetem naten ben cef se diten hic fare pa drita shume vap edhe uje me zi kane nga te shkosh ka pluhur edh lypsa,po veshe kostum te bardhe kur te dalesh ne tr per 2 min e ke kafe kostumin.une pervete sa ika ne tr u semura nga ushqimet qe bleva kjo eshte jete

lol sissy SeXxXy_EDANA_04.. une me thene te drejten kam qe kurr kam ik nga Usa dhe gjer me sot '' mbaj mend vetem nje here kam ngrene '' dhe vetem me fruta' sallat ' pije jetoj se jo per gje por te gjitha ushqimet jane kot fare ...nuk e di ndoshta jam une ajo ... para dy vjet qe erdha ne Tirona jam semur per gati dy muaj dhe kam shume frike te madhe te ha keto lloj ushqime...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 01-09-2004 mė 15:11

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Ca ka Tirana keshtu?Ja une jetoj ne Tr dhe po te dish te organizohesh ja kalon shume shume mire ...
    Ju mort e mira ju ne Usa qe keni rruget e shtrume apo drita 24 or kur rini ter diten ne pune e me dilni nje her ne jave pffffffff
    Nese do te kenaqesh duhet te dite organizosh diten tende
    Pastaj ju po flisni per Tiranen e kohes se xhaxhit enver se spo e marr vesh jo skishte buke jo fruta pfffffffff lereni se eshte turp !!!!!!

Nje nga evenimentet me te bukura qe kam qene kete vit ne tirane ka qene Robi riviera tek akuadromi sa bukur

hajde tung e mos flisni kot kur nuk jetoni ne Tr
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 01-09-2004 mė 15:12

Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,099
    Citim Postuar mė parė nga La_Lune
    Ca ka Tirana keshtu?Ja une jetoj ne Tr dhe po te dish te organizohesh ja kalon shume shume mire ...
    Ju mort e mira ju ne Usa qe keni rruget e shtrume apo drita 24 or kur rini ter diten ne pune e me dilni nje her ne jave pffffffff
    Nese do te kenaqesh duhet te dite organizosh diten tende
    Pastaj ju po flisni per Tiranen e kohes se xhaxhit enver se spo e marr vesh jo skishte buke jo fruta pfffffffff come on se eshte turp !!!!!!

Nje nga evenimentet me te bukura qe kam qene kete vit ne tirane ka qene Robi riviera tek akuadromi so nice

hajde tung e mos flisni kot kur nuk jetoni ne Tr
    PS:Zemra u keqkuptove nuk ka gje te jetosh ne Tiron por ne qe jetojme ne Usa se si na duket sepse me thene te drejten te gjithe ashtu me thoshnin si the dhe ti .. por kurr e pashe jeten ne Tiron..me thene te verteten nuk me rrihet as nje ore me jetu aty....mgjt po te ishte dhe aq bukur te gjithe emigranet ktheheshin ne Tiron me jetu..por shof qe nuk ua mban me jetu pa dhe nuk vijne...
    Dhe une personalisht qe e hapa kete teme e hapa sepse pashe jeten qe jetohet aty ne Tiron dhe me vjen shume keq qe Tirona nuk po rregullohet sic duhet<<< jane bere shume ndertime pa lidhje> me duket se i shikon me mire se mu se ti je e perditshme ne Tiron pa dhe me flet ashtu ...mgjt deshiroj qe nje dite Tirona te behet me e bukur se c'eshte...ciao laaaaa luneeeee

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ne Tiran ke pare ke kerr dihet ka edhe jet po si ke keto lirisht duhet mu mbyt dikund ska tjeter
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e larguar Maska e princess
    Anėtarėsuar
    17-06-2003
    Vendndodhja
    venezia, Itali
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga selina_21
    C'eshte e verteta Jeta ne Tiron ka ndryshu shume. Sot qe po bej nje vizit ne Tiran ' me thene te drejten ka bere shume # nga te gjitha anet. Mgjt me vjen keq qe perseri jetojme pa drita per disa ore...is ok do kaloj.
    Mua me vjen shume mire qe Tirana po ecen nga dita ne dite....por dicka eshte bere shume e keqe < Femrat > jane bere me keq se cunat''' nuk del dote me nje shoke apo kushuri sepse do ta rrembejne nga duart . ... kot nuk eshte ajo kenga < ej zemer ej se keshtu e paska jeta fal Dashurin dhe ne fund ta merka jeta >Te theme te drejten une jetoj ne USA ''' dhe po bej afersisht 9 vjet ne USA' dhe po krahasoi jeten qe bejme ne ne Usa me jeten qe jetohet ne kete moment ne Tiron ... eshte nje ndryshim teper i madh... brovo Tirona njerez keni arritur shume para..te dua Tironaaaaaa....por une nuk dua te jetoj atje....me vjen keq, kjo jam une....zoti i bekofte gjithe shqiptaret..

Shkruani ne shqip
    Moj Selina e di qe ke te drejte ti, ket vere vajta me te fejuarin tim ne tirane, dhe sa here dilnim ne lokale do kishte ndonje qe ngacmonte te fejuarin tim, njera pinte cigare dhe e shifte mu ne kokerr te syrit , tjetra i shkelte syrin, tjetra me minifund hapte shalet.....ēo bo keshtu mor amani.
    edhe une qe shaja vajzat italianet, shqiptaret jane bere me keq. Me vjen keq qe po flas keshtu pasi jam dhe une shqiptare......
    vallaj kane te drejte cunat shqiptare qe ngacmojne, kur e krujne vet ato pse jo...ata ku gjejne shesh bejne pershesh.
    shpresoj te ndryshoj ndonje gje vitet ne vazhdim

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Polifonia Popullore
    Nga Eni nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 23-05-2023, 16:43
  2. Lista e 813 personave nė kėrkim nga Interpoli
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  3. Libra te rinj
    Nga dodoni nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 11-01-2012, 21:14
  4. Kishat, Famullite dhe Misionet... ne Shqiperi, Kosove etj.
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 11-04-2006, 18:11
  5. Kishat dhe Misionet e Veprimit Katolik ne Shqiperi
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-04-2006, 16:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •