Nese djali haptazi tregon interes per nusen e tij dhe le pas dore nenen...
-------------------------------------
C'do te thote kjo???
Nje nene e mencur nuk ndihet e lene pas dore.
Nese djali haptazi tregon interes per nusen e tij dhe le pas dore nenen...
-------------------------------------
C'do te thote kjo???
Nje nene e mencur nuk ndihet e lene pas dore.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
plotesisht gabim...Nje nene e mencur nuk ndihet e lene pas dore.
po e le, e le! s'ka lidhje me menēurine...
Edhe pse pa experience ne kete fushe jam dakort me gjilanasin
une them pse valle nuk duhet te shkojne dakort te dyja
- Duke ju drejtuar vjerres i them a nuk eshte ajo (nusja) qe eshte duke kaluar jeten me djalin tend , nuk eshte ajo qe ndan cdo te gezim , cdo hidherim cdo moment te veshtire me djalin tend ,a nuk eshte ajo qe ai zgjodhi perse nuk e pranon vullnetin e tij , a nuk eshte ajo qe perkujdeset per femijet e djalit tend , ti a nuk e do djalin tend a nuk do gjithe te mirat per te , pra pse mundohesh tja veshtiresosh jeten duke u zene me bashkeshorten e tij , perse nuk mundohesh ta respektosh dhe ta duash te pakten per hir te djalit tend ????
- Duke ju drejtuar nuses i them a nuk eshte ajo (vjerra) nena e bashkshortit tend , a nuk eshte ajo qe eshte perkujdesur per bashkeshortin tend a nuk eshte ajo qe e solli ne jete , ajo qe e edukoi ,ajo qe e rriti e beri burre , ti a nuk e respekton dhe e do nenen tende atehere pse nuk mundohesh ta respektosh dhe ta duash edhe ate te pakten per hir te bashkeshortit tend ????
ps:
Personalisht shpresoj per nje raport te mire midis bashkeshortes time dhe nenes time
![]()
plotesisht gabim...
po e le, e le! s'ka lidhje me menēurine...
--------------------
Me ktheve serish ne teme. Une jam nene dhe do te behem vjeherr. C'pune kam une me jeten e djalit tim pervec faktit se, deshiroj, madje aspiroj, qe ai te jete i lumtur. Une nuk e shoh tim bir si objekt nga ku mund te perfitoj, sic mendojne shume prinder sepse edhe shprehen keshtu: Te kam bere koken je i detyruar te me pergjigjesh. Ky eshte gabim! Nuk kam pune as t'i fus hundet ne punet e veta. I kam dhene edukate boll. Nese me kerkon nje mendim, vec atehere mund te prononcohem. Ndihme jam e detyruar t'i jap dhe jo te kerkoj privilegje nga ai. Kjo eshte detyra e prindit. Ne keto kushte femija patjeter qe do te te respektoje.
Nese une posedoj kapitale, kujt mund t'ua le trashegim pervec femijeve? Femijes ja bej te qarte qe ne fillim qe e trashegon kapitalin tim nese perpiqet, punon dhe eshte njeri i ndershem. Une nuk tallem me femijen nese ai vuan. Vuajtja e femijes tim eshte mbivuajtje per mua.
Nuk kam folur askund me gjate! U lodha! Shpresoj ne mirkuptim!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 15-10-2004 mė 15:26
Ti do behesh vjehrre e mire, po qe se nuk ndryshon der' athere.![]()
Me fal qe te lodha![]()
Ka nje jave qe kaloi dhe nje rast me rrin ende ne koke.
Behet fjale per nje familje ketu ne Gostivar,dhe duke pare temen mu kujtua nje zenke ashtu e tyre te cilen rastesisht e ndegjova.Zenke e rende,gati se te gjithe qe po kalonim u ndalem te ndegjojme.
Nuk me pelqejne vjehrrat te cilat pa arsye u hane shpirtin rejave mirepo kjo nuk don te thote se rejat kane perhere te drejte.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Une analizoj cdo situate dhe keshtu kam punuar shume me veten. Shpresoj te mos ndryshoj deri atehere. Te duash femijet do te thote t'i lejosh te jetojne jeten ashtu sic duan ata. Nderhyrjet ne familjen e tyre apo pengu i kapitaleve jane gabime fatale te prinderve.Postuar mė parė nga sh.hasanaj
Sa bukur e ke thene!Postuar mė parė nga Mina
![]()
Yep, e njejta gje vlen edhe per nusenPostuar mė parė nga greenflower111
![]()
Kur nusja te behet nene vete? Vlen, posi jo! & as topi s'e luan!!Postuar mė parė nga D&G Feminine
![]()
Krijoni Kontakt