Kjo varet nga zgjedhja qe ke bere! Nese i ke shoket me te mire se veten mund t'u besosh gjithshka!
Kjo varet nga zgjedhja qe ke bere! Nese i ke shoket me te mire se veten mund t'u besosh gjithshka!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
shoh qe brezit me te vjeter se ne i eshte ngulitur ne mendje thenie e famshme e enverit
" shokun zgjidhe me te mire se vetja " .... akoma besoni se shokun edhe po ta zgjedhesh me te mire se vetja ... ekziston mundesia e besimit ??? ne ditet e sotme ??? nuk e besoj
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
O me fal Sweet_Babe ! Nuk e kisha vu re qe e kishe hap ti . Megjithate respekte dhe urime per temen . Mendoj se eshte vertet teme e qelluar per shoqerin .Postuar mė parė nga sweet_babe
Me respekt Alba
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Ku dhe kur e ka thene enveri kete!Postuar mė parė nga Pink_Girl
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Une e di se eshte nje fjal e urte e popullit tone , dhe jo e Enverit . Dhe une besoj shume ne kete thenie . Eshte vertet thenie e sakt .Postuar mė parė nga Pink_Girl
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
ah deshe ta degjoje nga goja e enverit ne fakt lol ...
ne fakt ke te drejte ... enveri e ka shtruar si ide ..po te tjere e kane perpunuar ate ide .. ( mbaj mend kete thenie na e ka thene mesuesja ne klase te pare ...diten e pare te shkolles "nxenes te dashur mbani mend ..kur te zgjidhni shoket ..gjithmone me te mire se vetja " ... lol
gjithe te mirat Mina
Postuar mė parė nga ALBA
kjo fjale e urte Alba .. ishte mire per ate kohe ..kur te gjithe ishim te barabarte ...:P
ne kete kohe qe jetojm .. nuk hyn me ne pune
Nese ndonje nga ju po kerkon te dije a ka vetet shoqeri ateher duhet ti beje kete pyetje vetes :A e njoh une veten time
Nese jeni ne gjendje te pergjigjeni kesaj pyetje atehere do jeni ne gjendje te kuptoni nese mund te kete shoqeri dhe nese mendoni per nje shoqeri midis nje mashkulli e nje femre eshte shume e veshtire sepse Bota eshte e ndertuar mbi bazat e nteresit Eshte e veshtire ta pranosh por qe eshte realiteti i hidhur dhe per te patur nje shoqeri sa me te sinqerte interesi duhet te jete sa me i vogel
Me respekt AuGuSt_
Nuk do na mjaftonte nje jete e tere per te njohur vetveten dhe jo me te pretendojme qe mund te njohim natyren e nje personi tjeter sepse shpesh here na linnd nje pyetje ne vetvete pse e bera kete apo perse reagova ne kete menyre dhe perderisa nuk do arime te kuptojme natyren tone nukk do jemi ne gjendje te kutojme natyren apo tipin, karakterin e nje personi tjeter .Kjo nuk duhet tju frikesoje sepse deri ne nje fare mase ne e njohim veveten dhe pak a shume arime te njohim nje person porjo ne menyre absolute
Me respekt AuGuSt_
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuune per veten time besoj nga 0% ne 20% me shume jo se digjet filmi pastaj
te hapem diku plotesisht dmth 100 perqind ncuq ska mundesi nje muhabet nje gallate po, dhe me te dashuren kur vjen muhabeti me 4 a 5 muaj te njoftme nuk hapem as 35% te gjerave te mia keshtuqe pergjigja ime eshte JO
shoqeria ta fut sot sta fut njeri tjeter(( me keqardhje por eshte e vertet ka pasur plot raste qe kam pasur nje te dashur shoqja e saj ka bere cmos per te na ndare keshtuqe shoqeria eshte vecse nje zero me bisht ne shume e shume raste veshtire te njihen rrobte ne ket kohe sot.
Krijoni Kontakt