Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 73

Tema: E dua ende

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    hahhahahahhahaha .... sa kam qesh i lexova ca po si nuk pash njerin ti thoshte goces po shko mi me djalin kur ti thua qe e do kshu ia tregon akoma me mir pastaj dhe per veten tate dashuria tregohet dhe aty ime daten dhe oren se kur s;ta them dot vendoseni vete po shko e foli pemthumit si than shoqet edhe fap mashtroje me stil 5 se ai del sahere...pacim....

i/e regjistruar Maska e pumma
    Anėtarėsuar
    28-04-2005
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    9
    ke per te then mas 1 far kohe sa budallaqe kam qen.....

Wild Maska e unneceSsary
    Anėtarėsuar
    05-07-2005
    Vendndodhja
    Gostivar
    Postime
    21

Jus primae noctis

Jus primae noctis (Te drejten e nates se par), une jam anetar i ri mu duk interesante pyetja (problemi) juaj dhe desha tju keshilloj si nje mike, pasi qenkeni 17 vjecare akoma e re per marredhenie seksuale me siguri qe ende nuk dini te gjykoni drejt dhe nuk jeni e bindur mire ne ate se cka doni dhe ke e doni, prandaj mos u merzitni se koha sheron gjithcka, ju e kuptoni se keni dy alternativa, te beni dashuri me te ose ta haroni, nuk jeni ne pozit shume te keqe pasi qe keni rastin te zgjidhni dhe prape gjithcka varet nga ju, djithashtu e kkuptoni se patjeter nje dit te humbni vajzerin prandaj me keshilla ime eshte: DASHURO PER TE JETUAR, E MOS JETO PER TE DASHURUAR, kenaqu...
    !! ReSPeCT!!

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Kjo teme ka qe me 9 mars te vitit te kaluar . Akoma mendoni se i nevojeten keshillat tona ????

O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    Pyet prindrit nese ata duan qe ti te jesh me ate cunin se ti akoma jeton me prindrit keshtu qe mos i injoro prindrit fare. PO nuk deshen ata harroje ate cunin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2004
    Postime
    148
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    sa vjec qenke ti ? 17 ... u know what ? mbaro shkollen ( high school ) njehere dhe pastaj shif e bej .. ;P

ps: rri mi goc rehat cte duhen dashurite qe tani .. pse i hyn halleve kaq e re :P
    Pink comentet e tua me vdesin se qeshuri. Nuk tallem, duhet te jesh tip shume interesant. Shkurt dhe sakte, nuk mund te shtoj as presje. lol.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2004
    Postime
    148
    [QUOTE=White_Angel]Kjo teme ka qe me 9 mars te vitit te kaluar . Akoma mendoni se i nevojeten keshillat tona ????

jo eshte me e forte akoma, as e pash fare daten. Shpresoj te na japi feedback kjo goca.

Mimoza^LLasT|cA Maska e yummy-girl
    Anėtarėsuar
    30-08-2003
    Vendndodhja
    te cpia ime:D
    Postime
    90
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Ashtu si thote dhe Pink mbaro shkollen e dashur se djali aty eshte dhe nuk iken.
    Odeon dhe pink.....pse njef dashuria mosh sipas jush dhe mundeni ti kontrolloni ndjenjat ju...?????
    ...If you had a life, you would stop talking about mine!...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-07-2005
    Postime
    3
    pse te duket e pa besueshme te kontrollosh ndjenjat?kush arrin te kontrolloje ndjenjat arrin atje kudo,besoj se ka shume njerez qe kane arritur atje ku duan

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Yummy girl ........ ja ta paska dhene pergjigjen Thesproti .. spo ta perseris prape !!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •