Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 73

Tema: E dua ende

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

pS

Citim Postuar mė parė nga hajla
    ha,haha ,po me mir mos te ngecin deri te ambulanca.?
    prite punen pa u ba se kur te behet mos ben za,!dhe nje gje,do ja themi kesaj adoloshentes "nordashala",17 vjeqe!'
    shiqo bre *Vash e njom*. mir qe ta ka lind dashurija,por... akoma s'te ka lind pjekurija!"
    pse donNjeriun kur te trajton?! ai te paska "trajtuar"kur ka kerkuar diq te "till" nga ju kurse ka lypur vetem deshiren e vet e jo edhe tenden,me pelqeu nje nga ju qe mir ke dit ti permbahesh qe nuk je ra "viktim" e atij djaloshi kinse, tek esht i turpshem!!!
    keshilla ime esht qe me mir ti largohesh me koh,se mendja e te,riut si uji i shiut,mos bjer preje,jepja veti kohen per tu menduar,dhe per tu argetuar ne mesin e shoqeris dhe te shkolles,mos i vej vetes halle, te kesaj moshes se re*te urojm fat.
    Me fal hajla instiketet e nje mashkulli dhe per me teper te nje adoleshenti ti duhet ti quash lojra kur ti vete thua qe eshte nje adoleshent dhe nuk e di se cfare te kerkoje nga nje femer .Per ate mashkull "ndoshta" eshte hera e pare qe bie ne kontakt me nje femer dhe eshte nen trysnine e shoqerise se vet per aresye sepse nuk ka krijuar nje personalitet dhe qe mund te ndikohet fare lehte nga mendimet e te tjereve kur ai ne te verte e do ate vajze sepse nuk mund te flas per dashuri ne ate moshe qe eshte ai djale .Nese ajo eshte vajze e zgjuar dhe di te kontrolloje situata te tilla ateher ti jape nje mundesi ketij djali dhe te shikoje temperamentin e tim dhe te mase pulsin e tij .Koha eshte ilaci me i mire dhe ajo do te tregoje shume gjera
    Me respekt AuGuSt_

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Citim Postuar mė parė nga nordashala
    ok ili thnx.por ujkut ndoshta i del ne rruge ndonje ulkonje dhe pastaj.........
    hahah po po te kuptoj shume mire ty por une te thashe qe ti thuash te te prese nese te don nese jo ihhaaa jeta vazhdon moj xhan ,ska njeri ne bote qe duhet te vdese per tjetrin ,une vdiqa e u ktheva njehere por me jo prandaj te them se sa me shume te dashurosh e te perqendrohesh ne nje problem ai problem vetem sa zmadhohet brenda teje dhe pasojat i bart vetem ti ,askush nuk te ndihmon ne kete te jesh e sigurte .... e sa per ulkonjat shiko ai qe eshte i interesuar per to atehere nuk te duhet ty aspak....
    nejse mos ta zgjati se me me degju mu ski mu martu asnjehere hahahhaha
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga White_Angel
    shikoni tani se u bo kjo teme corap.

Nuk ka perse ti kerkoj kjo takim, nese ai vertet e do a ku di une ( e ce pastaj se eshte i turpshem ai , per te kerkuar te fle me te ne krevat i iku turpi atij? ) Apo kur vjen puna per sex te gjithe harrojne se ca eshte turpi vetem o burrani te zberthejme pantallona e te heqim bluze.

Mendimi im nese vertet te do , lere te vi vete i pari nuk ke pse e ul hunden.

Gjithe te mirat dhe mendohu para se te besh nje hap te pamenduar.

White_Angel
    lol white_angel, jam shume dakort me ty motra
    Sic po lexoj nga postimet e nismitares, ma merr mendja qe u pendua qe e refuzoj te dashurin heren e pare...kush te ndryshoj mendjen tani per ti afruar moj e uruar? Kete te keqe keni ju adoleshentet, nuk mendoni drejt (lol se si me vjen ta them kete meqe akoma jam adoleshente vete :P)...a ke menduar per te mirat dhe te keqiat qe mund te ndodhet nga kjo lidhja qe ky i dashuri jote sado i turpshem qe eshte kerkon te flej me ty? Shkruaj nje liste me "pros" dhe "cons"...mos bej hile te shkruash vetem pros ...por meqe jam me e madhe se ty, do te jap listen e te "keqijave".

Bad!
    Pasi fle me te, ai mund te te le.
    Mund te te lej shtatezane qe ne moshen 17-18
    S'do kesh mundesi te mbarrosh shkollen.
    Prinderit do ti turperosh.
    Prinderit do marrin fajin per gabimin tend.
    S'do ta shijosh jeten si adoleshentet e tjere.
    S'do kesh nje te ardhme sa me te mire.
    etje....

Nuk e di per ty, por po te isha ne vendin tend, as qe nuk do konsideroja ti afrohesha lere mos e pyet ta shikoja, dhe ne mendjen time ai do konsiderohej armiku im....(wait i know what you all are thinking...no i am not a man hater lol)...pra mendohu mire para se te kerkosh keshilla si ti afrohesh nje djal "te turpshem"... lere mos e pyet sa i turpshem eshte...mund te thuash qe mendon vetem per veten e tije, nga halli se mos e shajne shoket...se di per ty por per mua eshte nje "turn off" qe te lidhem me nje djale qe shkon me mendimet e te tjereve dhe nuk mbron veten, c'fare dua te them eshte, qe i dashuri jote eshte qullash...se mos e merr per ofendim, vec po behem e sinqert...dhe besoj se ky eshte adoleshent gjithashtu...lere te rritet te shkretin...ska pse te "rritet" me ty (besoj se edi per cfare dua te them).

Pra mendohu mire...
    gjithe te mirat
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 08-10-2004 mė 10:53
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Gjithashtu them qe "turpi" i djalit ka qene fasade perderisa medjen menjehere e ka per krevat

nese ai vertet te do s'ka pse i nenshtrohet presionit nga shoqeria

nese ti ende e do, mos u verbo vetem nga cilesite "e mira" te tij ; shikoji mire edhe shkaqet per te cilat u ndate

ne adoleshence lidhjet nuk merren kaq seriozisht prandaj shijoje moshen pa pasur shume probleme

Gjithe te mirat

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Fatkeqesisht Norda edhe unejam pakashume ne gjendjen tende !
    Por mos u shqeteso qka thone te tjret , degjoje zemren tende . Te njejtin gabim e kam bere edhe une por jo nga turpi por nga krenaria.
    Andaj afroju qunit , jam e sigurte se ai do i kuptoj ndjejnat tua !

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Ermelita
    Fatkeqesisht Norda edhe unejam pakashume ne gjendjen tende !
    Por mos u shqeteso qka thone te tjret , degjoje zemren tende . Te njejtin gabim e kam bere edhe une por jo nga turpi por nga krenaria.
    Andaj afroju qunit , jam e sigurte se ai do i kuptoj ndjejnat tua !
    Ou?Qenka bo "fenomen" mjaft i perhapur ky presioni per te vajtur ne krevat ose ndryshe ju la.
    Nje pyetje: nuk ndiheni te poshteruara shpirterisht ne kete forme??Kjo eshte njesoj si te te thoje"une do rri me ty vetem nese vjen me mua ne krevat pasi seksi eshte me e rendesishmja,ti si karakter dhe si femer aspak".
    Ti afrohet se do kuptoje??S'besoj pasi nga ajo qe thote kjo goca ai duhet te jete noj kungull i pa bere.Ai qe eshte tamam njeri te kupton.
    Hap syte,cuna ka sa te duash biles dhe nga ata qe s'te vene kushte per te dashuruar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 10-10-2004 mė 14:46
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    dhe po te doje ti nje gje te tille s'do doja te te demtoja ne asnje forme ndaj me mire te presim
    ah , gjithmone e dija qe dicka thosha gabim ... ptu .. por tani te pakten na u hapen syte.. lol
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Clauss
    ah , gjithmone e dija qe dicka thosha gabim ... ptu .. por tani te pakten na u hapen syte.. lol
    Huh,me ne fund e kape thelbin e muhabetit.Sa ndihmon shoqeria mer amani
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e SeXy^-^ElBa
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Postime
    117
    nordashala te thash pyet 100 vete dhe ne fund be si di ti vete ti eke jeten tende ne dore asnje tjeter ne ne kete forum munohemi te themi dicka te flasim dicka per te miren tende por duhet ta vendosesh vetem ti asnje tjeter.
    te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
    Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo

LoVe^-^BeBy

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Paramendojeni te regjistrohet ne forum edhe ai djali tjeter.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •