Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 73

Tema: E dua ende

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anėtarėsuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    so meqe mendimet tona te kane ndihmuar sadopak
    cfare ke ndermend te besh??......

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga KoTeLja_VL
    so meqe mendimet tona te kane ndihmuar sadopak
    cfare ke ndermend te besh??......

Kotelke moj po ti c'ke :P
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anėtarėsuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    hic hon cte kem une thjesht jam kurioze te di se cfare
    do bej goca ......

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    blue sky dhe exodus thnx
    ndoshta keni te drejte .me keni ndihmuar shume dhe vendimit tim i keni japur nje te shtyre dhe .... flm
    Nuk ka prob ti Missy i vogel po hajt e mbushja mendjen B.Sky-it pasi shpallet me krenari te skajshme se eshte shume me e madhe se ty por perseri nxitohet dhe i'u kercen komenteve te mia ne fyt. (metaforikisht) (shife kur ta marre prap per ters -lol-)

Ah sa na genjejne pershtypjet ne boten virtuale EXODUS,dhe e di perse?Sepse jam une ajo qe e ka "shpullezuar" jeten( e jo zhgenjimet e jetes mua ;-) ) me vaj,kryp,limontoz e uthull ngaqe edhe pse kam ca vite me teper se goca "hapin e madh" se kam bere akoma.
    Si ky pragrafi i cituar me lart dhe ky qe do t'vijoje bien ne "perleshje" me njeri -tjetrin. (lol)

Une mesiper nuk fola nga eksperienca personale,per fat,jeta ime nuk ka permbajtur deri tani pothuajse asnje zhgenjim.Une i fola si femer me e pjekur se kjo goca,si femer qe ka degjuar me teper se kjo.
    Pse ndodh perplasja e mesiperme?! Pasi perpiqesh te pigmentosh tezen e ndersjellte "te shpullezimeve te jetes me njeriun" ne favor tend, ndersa tek paragrafi i dyte shtron vertetimin e fakteve qe rrjedhin nga kjo teze permes pohimit te fakteve konkrete duke filluar me "hapat gjigantesk" (lol) e deri tek "mungesa e zhgenjimeve nga jeta"

Pik s'pari esenca e komenteve te mia kish "karakter-demonstracionizimi me efekt komik" dhe nuk pati si synim te nxirrte ne pah ekskluzivisht experiencat e tua ne manifestimet me jeten pergjate rrjedhes se kohes. (Ishte kjo arsyeja e "pullave" --->(lol + J/k)
    Perpara se te pergjigjeshe ashtu si je pergjigjur, po e theksoj se permbajtja e komenteve tregon qarte se ke harruar te marresh ne konsiderate faktin se une nuk e kam haberin se kush je ti (zonja anonime) dhe jo me tutje te vertetoj apo te hedh hipoteza mbi ty dhe triumfet apo deshtimet e tua me jeten...(me 1 fjale; mo i merr komentet me seriozitetin e nje shkencetari ne rrethana eksperimentuese apo nje bujku ne rrethana te papershtatshme bujqesore apo i hidheruar nga prodhimet e pamjaftueshme apo koha e pafavorizueshme)

Me tutje perforcon "argumentat e pjekura te servirura ne pjaten e moshes" permes fjalise se fundit ---> Une i fola si femer me e pjekur se kjo goca,si femer qe ka degjuar me teper se kjo... (A lejohet dhe nje shperthim te qeshmesh?! (lol) Kshtu perendoi dhe ky muhabet, kane erdhur kohe te veshtira, perpara se t'ia plasim gazit duhet marre leje e posacme -lol-)

Fakti qe ti i ke marre seriozisht komentet e mia drejtuar ty, me frymezon t'i pervishem edhe njehere punes dhe te vazhdoj perpjekjet rreth kontributit ne Uzinen shaka-talurgjike (lol)

Duke i'u drejtuar hapeses se temes; me vjen mire qe komentet e mia + ato te B.Sky paten ndikim pozitiv ne vendimmarrje...atributet i takojne B.Sky pasi ishte pikerisht kjo e fundit e cila inspiroi pjesen me te madhe te komenteve te mia (lol)

...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EXODUS : 02-10-2004 mė 23:22 Arsyeja: Arsyetim per ndryshim.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    EXODUS:
    Ndersa po lexoja ty me nje perdorim gjuhe te tille harrova fare se ne cilin shekull isha DHE(ka dhe nje shtese)pyesja veten se nga i gjen ky gjithe ato adjectives,adverbs me nje larshmeri te papare.Komplimentat e mia dhe per strukturen e teksteve.(humba fare ne analiza gjuhesore duke lene esencen menjane por...shpresoj qe falet per njehere pasi jam akoma pergjumur dhe s'me vete te luaj rolin e Brutus qe ne kete ore j/k).

Do mundohem te postoj me teper keshtu mund te luaj me teper rolin e "musa inspiratrice"

Jasu.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 03-10-2004 mė 04:36
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Ke nje moshe shume delikate!!!Shume djem perfitojne nga kjo!!!Gjithmone eshte shoqerija qe i nxit njerezit te bejne veprime te pa matura!!!Une them keshtu-Shiko mesimet ....perpiqu te besh shume aktivitete gjate dites...Lexo ndonje liber ose shiko ndonje program qe flet per maredheniet midis njerezve!!!Ai ne qofte se te do me te vertete,do vij te te kerkoje te falur dhe te kerkoje shoqerine tende "thjesht"Une them qe me kete rast ti duhet te kesh mesuar dicka!!!Mund te besh shoqeri me dike qe e do,pa kushte!!Atehere e njeh me nga afer si person dhe me kalimin e kohes,mund ta zhvilloni shoqerine ne shkalle te tjera!!!Me respekt Anisela
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

deshet te dini cili esht mendimi im
    do ta le djaloshin s do e shikoj fare edhe pse do ta mbaj ne zemer dhe do ti perkushtohem me shume shkolles.un nuk kam marr vendim vetem nga keshillat tuaja por me kane ndihmuar si mendime
    thnx shummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

blue sky dhe exodius
    juve nuk ju kuptoj fare
    nuk e kuptoj aspak mendimin tuaj

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga nordashala
    blue sky dhe exodius
    juve nuk ju kuptoj fare
    nuk e kuptoj aspak mendimin tuaj

Nordashala me mire qe nuk i kupton . Bej cfare kishe per te bere dhe leri ata te dy te zjidhin problemin e tyre qe ju doli .

Gjithe te mirat White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Citim Postuar mė parė nga nordashala
    ouu ouu hey po qe jam e re un e di po s kam q bej
    un s kam ku iki tani por un vetem deshta nje keshill nga ju se si ti afrohem
    besoj qe pom kuptoni ???????
    ok krejt ne rregull nese te don aq sa thua ti .tregoi se edhe ti je e interesuar por per gjera tjera ka kohe ,nese ai te don nuk do te humbe per asnje cmim prandaj kerko nga ai qe te kete durim ...
    E di qe nuk eshte lehte por mundohu edhe ti ta kuptosh ate nese eshte e vertete se ai te don e nese e ka kete vetem menyre per te arritur tek ti atehere ske cka i ben ,lere te shkoje rruges se vet .
    Nje fjale popullore thote :
    UJKU SILLET E PSHTILLET E KTHEHET NE SHPELLEN E VET .
    pra nese ai te don ,ska ku shkon ....
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •