me sa kam pare ne cod dvd me dele ashtu dhe kur vendo dvd me thote se nuk kam disk te vendos brenda megjitahte do te provoje nje her kete menyre dhe do te shkruaji serisht.
me sa kam pare ne cod dvd me dele ashtu dhe kur vendo dvd me thote se nuk kam disk te vendos brenda megjitahte do te provoje nje her kete menyre dhe do te shkruaji serisht.
E pash edhe me dvd edhe e njejta gje me xjere ne foto mos ka ndonje pozicion te jumperit gbim a ku di une ndonje gje t jeter spse me vjene cudi cd i lexon shume mire vetem dvd nuk i nje fare.
Jonivlorė e kuptove se ēfarė tė tha valdeti? Kliko me tė djathtėn tek [My Computer], [Properties], [Hardware], [Device Manager], [DVD/CD-ROM drivers], kliko me tė djathtėn prap jepi [Uninstall]. Mbaron proēesi i jep restart, rinstalohen drajverat dhe shikoje pastaj e ke nė rregull apo tė jep tė njėjtin problem sėrish.
E provova ate qe me tha valdeti por mbaisi e ristrtova eshte serishte i njetjti problem.
Flm Zeri!
Kete prog qe me thua,ndoshta nuk eshte linku i sakte se kur e shkarkoje,nuk me hapet setupi dhe me kekron te shkrkaoje dicka tje.
Une doja te dija per ndonje prog,thjesht te prov nese shkruaj dot cd apo ma ka fajen CDR!
Feel the pump √
Ate gje e provova dhe funksionon,perderisa me shfaqet dhe si DVD-R Drive (E) ska si ndodh ndryshe!
Feel the pump √
Epo gjej njė program tjetėr pėr tė shkruar CD.
Ka plot, do tė rekomandoja CyberLink Power2Go
Jeta ime, mban emrin e saj..
E njof si prog,e kam te install ne laptop (ne fakt e kish vete qe kur e bleva) po nuk me pelqen se kur shkruaj cd,nuk mund te zgjedh dot shpejtesin.
P/Sh nese do te besh Cd per makin,duhen me shpejtesi min,gje qe Cyberlinkut nuk mund tja ndryshosh,ka vetem max e shpejtesis!
Feel the pump √
http://www.imgburn.com/index.php?act=download
gratis, i vetmi qė shkruan me shpejtėsi 1X
Prektora
Krijoni Kontakt