FLm te gjitheve tema mund te mbyllet thjesht heca fishat e i vendosa perseri dhe eshte ok.FLm
FLm te gjitheve tema mund te mbyllet thjesht heca fishat e i vendosa perseri dhe eshte ok.FLm
Siq e shihni CD-ja e kompjuterit tim nuk i shruan DVD-at. Qfar mund te bej qe te mund ti shkruan DVD-at pa nderruar CD-ne, d.m.th. a mundet te rregullohet vetem me instalim te Driver-ave?
FLM.
Mirsad se pari ku po e di ti qe nuk janė te instaluar driverat? Ne ēka bazohesh, ke shikuar ne Device Manager pėr drivera mos te mungon gjė?
Qe te mund te shkruash DVD duhet te kesh DVD Writter
E dyta definitivja Fotoja flet vet, JO ėshtė pėrgjigja
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 15-11-2010 mė 17:53
Me respekt,
Valdet Shala
Duhet ta shohesh DVD rom-in se a eshte shkrues: "dvd writerable". Duhet te ket nje shenje perpara.
Por ne baze te asaj qe ke sjellur, duket se pergjigjen e ke aty (NO) dhe nuk mund te besh asgje, vetem nese e ndrron DVD rom-in.
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
Une nuk thash qe nuk i kam Driver-at por e kam pas fjalen qe nese mund ti beje Update per me u rregullu, e sa per DVD-Writter nuk e di ku shkruan per ta ditur se a eshte Writter a jo.
FLM per pergjigjjen.
Ajo pajisje qe ke eshte DVD-Rom drajv.Me ate vetem mund te lexosh disqe,CD/Dvd
me programe,dokumenta,filma,muzike.DVD drajvi nuk modifikohet qe te shkruash(djegesh) disqe bosh.
Edhe me shkarkim drajveri(firmware) per ate model nuk behet gje,pasi drajveri nuk eshte krijuar per te bere ate pune.
Pervec kesaj DVD ROM ka specifika hardware qe lejohet vetem leximi i disqeve,mungojne komponente qe bejne te mundur djegje ne disk.Te ngelet te
blesh DVD Writer qe ben te mundur leximin dhe shkruarjen ne disqe.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Pershendetje si mund te krijoj dvd ne menyre qe te mos te jen te kopjueshem leht nga njerizt par te jente te mbrojtura. Nese eshte e mundur te me ndihmoni me ndonje porgram.
Faleminderit
Programe:
CCD-Lock
CD-Protector
CloneAudioProtector
Easy Audio Lock
FreeLock
TZCopyprotection
WinLock
WTM CD Protect
Freelock
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
E pamundur.
Ne informatik ekziston gjithmon e kunderta. Per amator kjo qe thote Benseven11 vlen.
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Shume falmendier beno
iktuus nuk jan te gjithe mjeshtra si puna jote. Jam i sigurt se ti je me amatore
Krijoni Kontakt