joni ti kam derguar 2 linqe ne MP nese nuk te kryen pune lajmerom
joni ti kam derguar 2 linqe ne MP nese nuk te kryen pune lajmerom
Me respekt,
Valdet Shala
pershendetje i mora por crak nuk ma lejon antivirusi. Faleminderit
Pershendetje
Shume faleminderit per per programet e dhena deri tani por nuk punoj nga antivirusi
do me ndihmoni me ndonje tjeter.
Pershendetje,
kam blere nje PC te ri.
CD/DVD drive duket qe eshte ne rregull, por kur fut nje CD, nuk arrin ta lexoje permbajtjen. Mendova mos ishte problemi tek CD, por e njejta CD lexohej ne rregull ne nje PC tjeter. E provova dhe me 4 CD te tjera dhe ishte i njejti problem.
do doja ndihmen tuaj te kuptoj se cfare problemi mund te jete
O/S eshte Win XP Professional
Faleminderit
Matrix
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Shkarko ImgBurn-in, instaloje, hape dhe zgjidh Shkruaj njė imazh nė disk. Ēfare te del djathtas kur fut CD-ne? Po te dritarja poshte (Log, Ditari)?
Sigurohu njiher qe ta njeh biosi.
Keyboard not found .... press any key to continue!
desha ti boj format pc se ja moren frymen ca virusa po problemi eshte se nuk kam cd-rom dmth qe e hap e fus diskun po nuk e kam ne my computer ..... si kjo fotoja me poshte vecse nuk e kam at ne te kuqe noj ideeeee si ta rregulloj ????
shnet e pare.
Shiperia po ndryshon ...per zi :)
mundet me ndodhen qe te mungojn driverta e CD roomit te kisha preferuar qe tė i gjejsh driverat e CD roomit qe te kesh mundesi te punosh me te
URIME FITOREN PDK
Kalo ne BIOS dhe aty do ta verifikosh me lehtesi. Ka shume raste qe edhe pse nuk pasqyrohet tek "My Computer", formatimi fillon e mbaron ne rregull. Ne fund te formatimit do ta kesh problemin e zgjidhur.
Kjo nese te kam kuptuar mire.
Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.
Krijoni Kontakt