Close
Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 155
    i/e regjistruar Maska e pagan
    Anėtarėsuar
    15-02-2004
    Postime
    227
    hej kujt i thoni ju "femer intelligjente", asaj qe zgjidh nje ekuacion me tre te panjohura, apo asaj qe gatun speca te mush me mire se turqit.

apo nje femres deputete, krytare keshilli, apo fronti, nga ato qe te pijne gjak ne vetull. heee?

a e dini pse meshkujt i kane frike inteligjentet, ngaqe jane te shemtuta. hehe!
    une them rrofshin femrat e BUKURA, se s'te bojne frike (n'fakt jane pikerisht keto qe bejn xheloz e te humbesh davane), po qene edhe inteligjente aq me mire.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Frika nga gocat gjenerohet nga frika prej vetvetes dhe aftesive qe posedojme.
    Po qe menduam per veten qe vlejme atehere nuk besoj se duhet te kemi frike nga gocat,qofshin edhe me inteligjente se ne.
    Perkundrazi,mund vetem te mesojme nga ato.Apo jo?
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Citim Postuar mė parė nga AuGuSt_
    Meqe do te te pergjigjem per ate qe kam dashur te shpreh pak me siper kuptimi eshte qe nje njeri i thjeshte apo kur kam parasysh ketu "nje zdrukthetar" eshte vetem nje personifikim i nje njeriu nallban qe nuk di asgje dhe qe inteligjenca e tij shkon deri aty ku kryqezohet shikoi i tij (hunda) jo me larg se aq .Dhe meqe ra fjala eshet nje citim i yti ky [B] ..po ai zdrukthtari pse sja dilka ne cdo aspekt te jetes nese do te beje dicka?(sipas mendimit tend..)[/B] atehere ne jete nuk do qe nje zdrukthetar por dicka tjeter .njeriu eshte i prere ne disa fusha te jetes por jo ne te gjitha , ka shume qe u jepet per shume gjera dhe jane keta qe mund ti quaj njerz me kapacitet normal dhe pak me teper se normalja qe mund te them Gjenite.
    Dhe kur permend Friken ne temen time eshte me teper ne relata te ndryshme qe mund te kete nje person ne lidhje me nje femer dhe ne shume prej tyre nje mashkull ka shume mundesi te jete i frenuar duke e shfaqur kete me nje fare menyre dhe ndenja e inferioritetit e ben te ndiej dicka te tille qe une e kam permendur ketu si nje "frike" por qe thjesht ka te beje me inteligjencen e nje mashkulli ndaj nje femre dhe e njejta gje do ndodhte dhe me nje femer ndaj nje mashkulli inteligjent
    uff me lodhe mor August..e para e kisha fjalen per postin e pare fare(ate kur ke hapur temen)dhe jo per ate qe je munduar te zberthesh..
    e dyta dhe ai muhabeti izdrukthtarit i referohet asaj cka ke then ti ne fillim:

Une nuk mendoj se meshkujt u frikesohen vajzave inteligjente, seps kur flitet per djemte mendohet per gjinine me te forte. Keshtu, ai mund t'ia dale ne c'do aspekt te jetes nese vertet mendon te beje dicka.

ather ai zdrukthtari sesht mashkull???
    qe ta mbyllim kte muhabet dua te them se ke folur pak me te madhe ne fillim sepse epersin se percakton te qenet mashkull ose femer dhe nuk mund te besh gjithcka sado qe ta duash apo jo??frika ekziston kur ka diference te vogel qe me teper e ndjen partneri jo njerzit perreth...e smendoj se esht e demshme.
    anyways ti ke mendimin tend e sdua te ta ndryshoj vetem shpresoj qe te jemi kuptuar
    gjith te mirat!
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anėtarėsuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    Citim Postuar mė parė nga AuGuSt_ Lexo Postimin
    Frika nga vajzat Inteligjente!

Pse po ndodh qe meshkujt 'u frikesohen vajzave qe jane inteligjente. I zgjuar eshte ai qe di ta Zgjedhe te dashuren e tij dhe te vendose ne kohen e duhur,po ashtu i kulturuar eshte edhe ai qe di te zgjedhe midis gjerave dhe midis mendimeve.

Une nuk mendoj se meshkujt u frikesohen vajzave inteligjente, seps kur flitet per djemte mendohet per gjinine me te forte. Keshtu, ai mund t'ia dale ne c'do aspekt te jetes nese vertet mendon te beje dicka. Inteligjentet e kane pak me te veshtire te bien ne gracke sesa vajzat e tjera, sps ato mendojne pak me shume dhe per mendimin tim e kane nje koncept te vecante se si t'i pergjigjen ofertes se nje mashkulli .
    Inteligjentet nuk e kane 'pak me te veshtire' por kurre nuk bien ne gracke, dhe nuk mendojne 'pak me shume' por mendojne shume.
    Nese jane te mira dhe te sinqerta kjo nuk don te thote se jane torrollake.
    Nuk e di nese ju ka ndodhur ndonjehere!! Mos harro se gjithmone ka 'hera e pare'. Besoj se u kuptuam.
    Shume respekte per Ju AuGuSt_
    arjeta
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Ku jane keto gocat inteligjente se po fillon po me duket si kategori irreale.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga green Lexo Postimin
    Vertet ashtu eshte August.

Ai ose nuk do e dije kurre se me ke ka te beje(gje qe eshte tragjike!sidomos ne nje raport dashuror)
    dhe rrjedhimisht vajza do ndihet perhere e pakuptuar, dhe me mungesa(pse jo, shume te theksuara per kapacitetin e mendimit te saj) ne lidhje me ate qe merr nga ana tjeter; ose ai do e kuptoje me ke ka te beje dhe do intimidohet, nuk do mund apo do pengoje te jete

vetvetja-egoja e tij, shtyre nga inferioriteti apo pa-perputhshmeria multidimensionale, instiktivisht behet konspirative
    dhe kthehet armiku kryesor i maredhenies.
    shum e vertet, green keto jan pikat me kryesore...

Une jam lodh duke fol e sqaru,dhe ne fund kam then do vdes ne heshtje nuk dot humb kohź ter jeten duke ep sqarime atij qe ska vesh as zemer....

i ka nga une 200.mij euro per jeten qe bam bashk ndet te then qafen......ta gjej lumturin aty ku e ndien veten ....bile teper i ka ai derr....

ketu flitet me nika pse mashkujt qe kan pas ket pervoj qoft personale qoft okulare nuk flasin te drejten ...

mashkulli se ^pranon femren inteligjente se i humb vlera ne publik.....

"sa te ket femra te shtypura ai vend ska per te pas kulturź ne nivel Botrorź"
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Ku jane keto gocat inteligjente se po fillon po me duket si kategori irreale.
    Gocat inteligjente kerkojne llojin e tyre. Ata meshkuj qe pohojne qe s'kane takuar femra inteligjente duhet t'i bejne nje auto-analize te thelle vetes; ka shume mundesi qe kerkojne dike qe s'meritojne.(tani te kerkosh me teper s'eshte mekat por ne aspektativat per t'a arritur ate gje duhet te jesh realist)
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    femra inteligjente ka plot,

porblemi eshte gjithnje ne fobite e te dy paleve, si te femrave qe kujtojne se humbasin ate pavarsine e tyre, ashtu edhe te meshkujve, qe s'duan qe te cajne koken me sofizmat e superegos te disa femrave te tille.

Ne fakt inteligjente jane ato femra qe arrijne ate qe kerkojne, pa "friksuar dhe besdisur" mashkullin dhe pa humbuar feminilitetin me sjellje "maskiliste",...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Te thuash s'kam takuar ndonje femer inteligjente edhe e kuptoj,por te thuash qe s'ka femra inteligjente ketu po e degjoj. Femrat inteligjente jane si mizat lisit(ne numer),por varet sa je ne gjendje ta zbulosh inteligjecen,apo frika per shpalosje inteligjence midis njeri-tjetrit i bene meshkujt te distancohen. C'do kategori mentale kerkon njera-tjetren. Diferenca e niveleve nuk bene te ndihet mire asnjeren nga palet.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    nuk kam frike nga femrat inteligjente,kam frike nga femrat dinake!

Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •