Close
Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 155
    谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Citim Postuar mė parė nga Chingy
    Zakonisht meshkujt nuk kane frike nga vajzat AuGuSt -o te trasha apo inteligjente(nuk kam pa shume kshu me thane te drejten) te jene.Gjithe diferenca ndryshon te mashkulli sa inteligjent eshte dhe sa karakter ka ai.Dhe fakti eshte nuk eshte rritur frika ndaj femres po jane bere meshkujt me te ndjeshem e me tolerant.
    Duhet te kesh dicka parasysh qe femra piqe 2 vjet me shpejt se mashkulli !!.Dhe qe nje femer te beje nje muhabet serio me nje mashkul duhet qe mashkulli te jete 2 vjet me i madh ne moshe dhe keshtu mund te pretendosh qe mund te kesh te besh me nje te niveit tend e kam fjalen per meshkujt

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga ju flet Tirana
    Nje mashkull intelligjent mund te plotesohet vetem nga nje femer e tille.
    Kam ndegjuar dhe nuk e di se sa eshte e vertete,qe plotesimi eshte kur vetem njeri eshte inteligjent.
    Dmth ose mashkulli ose femra te jene inteligjente qe te plotesojne teresine,se po qe jane te dy te mencur c`do behet halli.
    Nejse,pa tallje e kam,shpesh lindin probleme tek dy persona qe kane afinitete mendore pak me te larta per shkak se keta jane me te afte te kuptojne problemet apo te tilla.
    Sidoqofte,te kesh frike nga vajze inteligjente eshte dicka e palogjikshme,nuk ke se pse frikohesh,se kur vjen pyetja tek emocionet ajo inteligjentja sillet gati njesoj si tjetra qe eshte me pak inteligjente etj.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Aruni thote :
    une personalisht nuk i kam frike femrat inteligjente, sepse te kesh shoqeri me nje femer te tille nuk ke humbje por vetem fitim, duke u shoqeruar me nje femer te tille me shume mer se sa jep , sepse supozojme qe ajo me zgjuarsine e saj di me shume se ty, dhe kuptohet qe ti duke qendruar me nje femer te zgjuar do ti maresh, ose do kesh perfitime ne kuptimin e mire te fjales, nga inteligjenca e saj

------------------------------------------------------------------------------------------------
    pergjigja me e zgjuar qe lexova ketu ..
    ke shume te drejte Arun .. nga nje femer / mashkull inteligjent vec perfitime ke .. ske pse te kesh frike ..

sa per Odeonin ... te te pickoj pak darling qe te zgjohesh nga gjumi .. mjat me endrra me sy hapur .. he djale i mbare
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Larguar Maska e lone_star
    Anėtarėsuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Ne pergjithsi femrat inteligjente nuk jane aq te bukura sa ato me pak inteligjente. Prandaj preferohen me shume. S'ti jep Zoti te gjitha...
    Kam te drejte apo jo?

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Meshkujt s'kane "frike" nga femrat inteligjente...kan frike nga femrat me inteligjente se ta....ashtu sic kane "frike" nga meshkujt me inteligjente se ta, kshuqe s'ka lidhje me ndryshimet mashkull/femer

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Afer-dita
    Odeon,

Tema eshte per femrat ne realitet. Kushedi mos te ka qelluar nje 13 vjecare online dhe ben sulm psikologjik ti. Nejse, shaka behet, mos e marresh per ters o derebardhe.

Respekt te gjitheve,
    Ehhhh mi daje sa ka pa daja ehhhh:
    Nejse po ti them dy fjale te me kuptosh edhe ti. Daja qe thua ti foli per forum e chat pasi ato qe perballen me Dajen ne realitet marrin arratine mbase ndonjera edhe ta shpjegon kush eshte Daje Odeoni. Sa per ato 13 vjecaret daja i ndien me ere kapacitetin e tyre se jom i vjeter ne profesion tu bofsha, Nejse ketej nga zona ime ska dale ndonje inteligjente qe ska thyer hunden. Besoj mjafton kjo per te kuptuar me tej.

Odeon

Citim Postuar mė parė nga StormAngel
    Kam ndegjuar dhe nuk e di se sa eshte e vertete,qe plotesimi eshte kur vetem njeri eshte inteligjent.
    Dmth ose mashkulli ose femra te jene inteligjente qe te plotesojne teresine,se po qe jane te dy te mencur c`do behet halli.
    Nejse,pa tallje e kam,shpesh lindin probleme tek dy persona qe kane afinitete mendore pak me te larta per shkak se keta jane me te afte te kuptojne problemet apo te tilla.
    Jo Stormo qe te eci nje lidhje duhet qe te kesh te njejtin background shpirteror, moral, intelektual etj. Kur e ka njera pale dhe tjetra jo, atehere ka vakum qe shfaqet ne dy trajta; pala qe ka me shume duhet te rropatet te plotesoje palen me mungesa gjithe kohen & pala me mungesa do ndjeje perhere disnivelin, inferioritet karshi pales qe e kompleton(madje dhe mund te kete ndjenja konspirative e shtyre nga egoja)edhe nese pala qe kompleton nuk e quan fare lodhje rropatjen qe ben per te vendosur balancen mes tyre.
    Nuk jam dakord kurrsesi qe lindin probleme kur dy persona qe lidhen kane nje stad te larte perceptimi dhe limit mendimi te avancuar. Ndoshta ti e kishe fjalen qe nje cift i tille pretendon me shume dhe lidhja e tyre krijon dhe i duhet te perballoje me shume sfida?! Kjo eshte e vertete! But isn't that fun! dhe nje prove e pagabueshme per te vertetuar qe ne jeten tende ke gjetur dashurine e vertete!?

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    greeny,
    Me shkoi mendja tek shprehja "Pas cdo mashkulli te suksesshem qendron grua e suksesshme".
    Perceptimi im thote qe pqs te dy personat ne lidhje jane ne zhvillim te larte mendor,mundesia e paraqitjes se problemit eshte e vogel,mirepo shume me problematike dhe me me shume pasoja poqese lind nje problem.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e SeXy^-^ElBa
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Postime
    117
    sweety te them un dicka ty qe kam nej shoqen time ktu ajo eshte martuar me nje djal qe eshte me shkoll dhe jan te dy shqipo mendimi im eshte qe ska te beje sduhet te jesh si ti dhe partneri yt te nje klase nese zemrat bashkohen sdo te thote gje se cfare ke ti ne jete ose cafre te mire ka ai ne jete kete mendim kam un sepse po e shoh se cfare jete bejne ato ajo eshte kamariere ai ehste me shkoll te larte dhe kan nje djal dhe ajo ehste prap shta.... kshu qe ska te beje se cfare te mire ose te keqe ka partneri yt sdo te thot gje nese dy zemra bashkohen ska te beje se cfare mendimi ka shoqeria atij ose shoqeria e saj per ate djal kete mendim kam un nuk e di se cfare mendoni ju tjeret
    te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
    Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo

LoVe^-^BeBy

Citim Postuar mė parė nga StormAngel
    greeny,
    Me shkoi mendja tek shprehja "Pas cdo mashkulli te suksesshem qendron grua e suksesshme".
    Perceptimi im thote qe pqs te dy personat ne lidhje jane ne zhvillim te larte mendor,mundesia e paraqitjes se problemit eshte e vogel,mirepo shume me problematike dhe me me shume pasoja poqese lind nje problem.
    Ashtu eshte. E kuptoj shume mire cfare do te thuash dhe me pelqen. Eshte sikur me ke marre fjalet e mia nga koka.
    Mgjte ne kete bote kompromisi, ku askush nuk fiton dhe ne me te shumten e rasteve, (per te mos thene gjithmone), duhet zgjedhur e "keqja" me e vogel, kjo qe the ti me lart Stormo eshte SHKALLE me larte e poziciounuar nga ai vakumi i perjetshem qe mund te kete nje lidhje mediokre ku njera pale eshte aktive e tjetra pasive. Tek keta te fundit maredhenia lind dhe vdes "e turbullt", PA IDENTITET te mirefillte. Cdo gje ka ndodhur per inerci, dhe une personalisht e urrej kete sepse me frikeson thjesht KOTESIA e gjithe ketij PRETENDIMI te panevojshem?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 16-10-2004 mė 13:31

Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •