Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 155
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga *Anxhi* Lexo Postimin
    Per temen:

Kaq frike i keni vajzat inteligjente ?.. Epo mire, friken t'ua keni se asgje nuk u bejne :P
    {Debat Konstruktiv Serioz}

Une nuk i kam inat... perkundrazi... E kam fiksim pershembull te kisha "shqepur" njehere ate Marie Curie, por ka vdekur thone ka ca vjet
    Qe prej asaj dite nuk ka pasur me shume femra inteligjente te dallueshme verdalle...
    Natyrisht... prezentet te perjashtuar ...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    {Debat Konstruktiv Serioz}

Une nuk i kam inat... perkundrazi... E kam fiksim pershembull te kisha "shqepur" njehere ate Marie Curie, por ka vdekur thone ka ca vjet
    Qe prej asaj dite nuk ka pasur me shume femra inteligjente te dallueshme verdalle...
    Natyrisht... prezentet te perjashtuar ...
    Nje femer inteligjente per ty duhet me patjeter te jete shkencetare (e njohur nga e mbare bota) qe te kesh mundesine t'a shqepesh?

Femra fut dhe shejtanin ne shishe, (thone),keshtu qe jam e bindur qe 'sozi' te saj verdalle ne bote duhet te kete se zben.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga *Anxhi* Lexo Postimin
    Femra fut dhe shejtanin ne shishe, (thone,keshtu qe jam e bindur qe 'sozi' te saj verdalle ne bote duhet te kete se zben.
    Keta qe e thone kete sipas teje jane njerez inteligjente, shume inteligjente, tmerresisht shume inteligjente, apo shkencetare te mirefillte?
    Ku bejne pjese sipas teje?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Keta qe e thone kete sipas teje jane njerez inteligjente, shume inteligjente, tmerresisht shume inteligjente, apo shkencetare te mirefillte?
    'Njerez popullore'. (Por mos harro se me 'njerezit popullore' ka filluar evolucioni i te ardhmes, ose me sakte lindi kurioziteti per ta zhvilluar me tej..)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Edhe pse nuk ishte per mua pytja , po guxoj ti pergjigjem se eshte me te vertete pytje me vend.
    Ata qe thone ate "femra fut shejtanin ne shishe" nuk jane asnjera nga ato opcionet me siper me siguri.
    Me siguri nese nje femer arrin ta fus shejtanin ne shishe nuk e arrin nepermjet inteligjences...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lioness : 09-06-2008 mė 20:43

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Gjynaf nga Zoti qe u desh te pastronim kete shpalosje te mirefillte te inteligjences (me sakte, nja 120 xhevahire te rralle ne sojin e tyre) por shpresoj qe demonstrimet ne te ardhmen te jene te nje tjater kalibri per popullin e thjeshte.

Diskutim te mbare

i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896

frika nga vajzat ineligjente

Pershendetje te gjitheve, eshte postimi im i pare, dhe do te doja te merrja pjese ne kete teme.
    Mund te me thote ndonje prej jush, perse duhet te kihet frike nga vajzat inteligjente?
    Ku qendron arsyeja e kesaj frike?

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Une kam frike nga vajzat inteligjente sepse me perdorin per interesat e tyre,e pasi me kane perdorur me braktisin.Kur me braktisin,vuaj.Problemi eshte se une nuk e kuptoj kur jane duke me perdorur,sepse jane aq inteligjente sa ta fshehin.Nuk kam frike ato,kam frike vuajtjen.
    U sqarove tani?
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Citim Postuar mė parė nga mystery-guy Lexo Postimin
    Mashkulli nuk eshte se ka frike nga femra inteligjente! Mashkulli e ka te zorshme ta nenshtroje(ne kuptimin e mire te fjales) femren inteligjente!
    Megjithate femra inteligjente perhere do ta kete te veshtire ta gjej mashkullin e saj ideal sepse gjithmone do kete mangesi ne karakter(mashkulli ne syte e saj)!
    Mendoj se me mire nganjehere eshte mos te dish shume e te mendosh pak, sepse kur je shume i zgjuar ste pelqejne lehte njerezit dhe kerkon per dike qe nuk egziston (e veshtire per gocat ta kuptojne) dhe ne fund ngelen pa gje!

PSfare thashe eshte vetem nje aspekt! Diskutimi mund te jete ne piste me te gjere !
    Mendoj se ne nje ane ke te drejte kur thua se kur je shume i zgjuar nuk te pelqejne lehte njerezit dhe kerkon per dike qe nuk egziston,por fakti eshte se per nje mashkull te kete nje femer te zgjuar ne krah nuk eshte dicka per te patur frike sepse ne ditet e sotme si mashkulli ashtu dhe femra quhen te "barabarte", dhe nuk ka te beje fare nenshtrimi.
    Pra mendoj se per nje mashkull do te duhej te ishte krenari te kishte nje femer te zgjuar ne krah te tij.
    Por fakti eshte se djemte mundohen ti shmangin keto " femra te zgjuara" per thjesht faktin se nuk duan te jene inferiore ndaj femres, pra, duan te tregojne gjithmone nje fare autoriteti tek ajo, dhe mendoj se kjo eshte per arsye " krenarie".
    Dua te them qe per nje djale eshte shume renduese qe te ndihet me pak inteligjent se sa nje vajze.
    Dua t'ju tregoj nje gje:
    Nuk e mbaj mend mire, por me duket para dy vjetesh, nje cift kishte bere nje test inteligjence dhe rrezultati ishte qe gruaja ishte me inteligjente se i shoqi, dhe a e dini perfundimin?
    Burri vrau veten sepse nuk deshironte te ishte me poshte se gruaja!
    Pra ju si mendoni, eshte fakt krenarie ose si mund ta quaj ndryshe....une di gjithshka, qe nje mashkull nuk do te donte prane vetes se tij nje vajze te zgjuar?

Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896

frike nga vajzat inteligjente

Citim Postuar mė parė nga Xingaro Lexo Postimin
    Une kam frike nga vajzat inteligjente sepse me perdorin per interesat e tyre,e pasi me kane perdorur me braktisin.Kur me braktisin,vuaj.Problemi eshte se une nuk e kuptoj kur jane duke me perdorur,sepse jane aq inteligjente sa ta fshehin.Nuk kam frike ato,kam frike vuajtjen.
    U sqarove tani?
    Vajzat ndahen ne dy grupe: ato inteligjente dhe ato dinake.
    Pra duhet bere shume kujdes mos ngaterrohen keto dy lloj kategori, sepse jane vajzat dinake ato qe perfitojne nga dikush dhe e perdorin ate dhe jo vajzat inteligjente.
    Sepse nje vajze qe eshte inteligjente nuk mendoj se do te arrinte te bente dike te vuaje duke e perdorur ate, sepse eshte aq e zgjuar te kuptoje qe vuajtja dhe dhimbja jane ndjenja shume te forta per njeriun, dhe ndoshta nuk i dihet menyra se si do te rreagonte individi.
    Kurse jane ato qe jane dinake ose dhelpra qe nuk jane te zgjuara po do te doja ti quaja...." te djallezuara" te cilat jane aq te forta sa te perdornin dike dhe pastaj ta hidhnin tutje si nje send qe nuk hyn me ne pune.
    Izgjuar eshte ai person qe nuk ben te vuaje dike tjeter, keta i quaj une te zgjuar.
    Femra nuk eshte shume e zgjuar(pa ofenduar asnje, sepse jam vajze vet) po do te thoja qe femra eshte shume dinake.(sigurisht ka shume femra te zgjuara)
    Nese nuk eshte e besdisshme ta them, femra ishte e para qe mekatoi dhe femra qe e para qe nuk e pranoi fajin e saj por u mundua ta hedhe tek dikush tjeter.
    Pra me kupton se cfare dua te them?
    Vuajtja eshte per njeriun, por njeriu duhet te mundohet ta shmange ate, pra ti duhet te mundohesh te shmangesh femrat dinake dhe jo femrat e zgjuara.
    Shpresoj te kete qene mendim i shprehur mire dhe te hyje ne pune.

P.S. keto jane thjesht mendimet e mia dhe nuk dua te ofendoj asnje.

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •