Close
Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 155
    Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Bingo, e gjeta kategorine e te vetequajturave inteligjente,vecse nga pergjigjet nuk gjeta asnje pergjigje inteligjente keshtu qe kategoria vazhdon te ngelet irreale.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    te kesh frik nga inteligjenca femres?pse kshu?ca do organizojn nai atentat ose nai gang bang kur ne se dim?
    inteligjenca eshte ke cdo njeri kush ma shum kush ma pak.dhe sigurt qe vetem lezet eshte te rrish me nje njeri qe ka te njejtin livel kulture si ty se din te merresh vesh po qe te kesh frik jo edhe jo!te jesh sa te duash inteligjent po ala ska lind aji njeri qe te mcefi rrenat e veta per jete dhe nqofse Zoti i ka dhen aq men asajt femre qe mun te rri me nje djal qe skupton asgje se ajo ca nuk i ben, ajo them un qe nuk eshte femer po vetem nje k**v (na falni fjalen ne anglisht)!
    mos luj se sta quj

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Hall i madh te flasin per inteligjence ata qe s'dine as te shkruajne ne forme korrekte. Ironia e fatit...
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    [QUOTE=AuGuSt_;690721][QUOTE=marsela]
    Citim Postuar mė parė nga AuGuSt_
    Frika nga vajzat Inteligjente!

Une nuk mendoj se meshkujt u frikesohen vajzave inteligjente, seps kur flitet per djemte mendohet per gjinine me te forte.

E ke imagjinuar ndonjeher eveten me nje zdrukthetar veten ne krah !!E shikon qe nuk e ke cuar asnjehere ne mendje Ai e ka te veshtire te ri me nje femer me nje nivel inteligjence me te larte se vetja ,dhe ketu jane dy pika qe duhet te permend ose Ai nuk e kupton se me ke ka te beje ne aspektin e inteligjences thjesht ideja qe ai ndihet mire e ben te mos shikoje me larg dhe pika tjeter eshte nese Ai do e verente nje ciference te tille niveli inteligjence atehere do ndihej shume keq ndaj teje (me fal nese te mora si shembull) Per kete frike po flas !!
    Se kisha lexuar kete.
    Po ti lale e paske pasur fjalen per nivel kulturor apo nivel dijesh e jo per inteligjence !

Mos ngaterro inteligjencen me dijen,sepse jane dy gjera krejt te ndryshme. Inteligjenca eshte e lindur,kurse dija eshte e fituar.
    Ne shqip quhet zgjuarsi.
    Nga ana tjeter eshte e vertete qe Inteligjenca duhet te shprehet qe te njihet si e tille e ne pergjithesi niveli i dijeve ndikon ne percaktimin e dikujt si inteligjent. Por kjo nuk eshte rregulli,por thjesht nje tregues qe e marrim si rregull ne debatet e pergjithshme.

Kur diskutohet per dicka specifike psh mes personash me nivel te perafert dijesh atehere jane forca e llogjikes ,perfundimet e goditura apo shpejtesia e sintezes qe vertetojne se njeri eshte me inteligjent se tjetri.

Pyetja jote ne fakt do te shprehe: Frika nga vajzat me nivel te larte dijesh.

Kjo eshte frike e cdo mashkulli. Trashegimia kulturore e shqiptareve(ne fakt e gati gjithe botes) eshte e atille qe mashkulli duhet te dije me shume se femra me te cilen po flet, ne gjerat e rendesishme , prandaj ne castin kur mashkulli ndien inferioritet dijesh vihet ne pune mekanizmi kulturor qe kerkon dominimin mashkullor ,keshtu mashkulli vihet ne pozite mbrojtjeje duke mos u shoqeruar me ate femer ose kalon ne agresivitet ne disa raste kur inferioriteti e ben te ndjehet keq.

Skemi cti bejme eshte nje mekanizem i ngulitur thelle e ne brezat e ardhshem me siguri do modifikohet, pasi femra ne kushtet e reja ekonomike,politike e sociale ka po te njejten mundesi qe ka edhe mashkulli per te grumbulluar njohuri e dije. Por nga ana tjeter barazimi shkolle=dije nuk eshte absolut, ne kuptimin pse une psh kam rezultate me te mira apo po bej nje shkolle me prestigjoze kam me shume dije. Dija nuk merret vetem ne ato 50 mije faqe qe studiohen ne shkolle, por jane edhe qindra mijera faqe librash te tjere ne dispozicion e lufta e vertete per nivelin dituror ndodhet jashte shkolles. Psh 1000 libra jashteshkollore me nje mesatare 400 faqe perbejne 400 mije faqe njohuri me shume.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-05-2005
    Vendndodhja
    Shkoder
    Postime
    139
    Vajza inteligjente gjen, ceshtja eshte qe inteligjenca mos t'ia prishi karakterin.
    Kur u ndane, keshtu na rane.

Citim Postuar mė parė nga AuGuSt_ Lexo Postimin

Pse po ndodh qe meshkujt 'u frikesohen vajzave qe jane inteligjente. I zgjuar eshte ai qe di ta Zgjedhe te dashuren e tij dhe te vendose ne kohen e duhur,po ashtu i kulturuar eshte edhe ai qe di te zgjedhe midis gjerave dhe midis mendimeve.

Une nuk mendoj se meshkujt u frikesohen vajzave inteligjente, seps kur flitet per djemte mendohet per gjinine me te forte. Keshtu, ai mund t'ia dale ne c'do aspekt te jetes nese vertet mendon te beje dicka. Inteligjentet e kane pak me te veshtire te bien ne gracke sesa vajzat e tjera, sps ato mendojne pak me shume dhe per mendimin tim e kane nje koncept te vecante se si t'i pergjigjen ofertes se nje mashkulli .

Kjo teme eshte hapur qe ne fillim me dy paragrafe qe fillojne ne menyre kontradiktore. Megjithate duke ecur nen hipotezen se meshkujt i kane frike vajzat inteligjente do te thoja se ky fenomen i frikes duhet te ndodhe ne ato vende ku pozicioni i barabarte i femres ne shoqeri eshte ende nje lloj tabuje. Ne fakt per nje mashkull nuk eshte e lehte te kete nje femer me te zgjuar se vetja ne krah. Deri me sot femrat e kane perdorur inteligjencen e tyre ne menyre mjaft efikase. Vet trendi qe ato gjithmone e me shume po arrijne te drejta te barabarta me seksin e forte ne jeten e perditshme eshte nje deshmues mese i mire. Por une kam frike se femrat kane me teper synime se thjesht te jene te barabarta Oops, thashe kam frike
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga AuGuSt_ Lexo Postimin

Pse po ndodh qe meshkujt 'u frikesohen vajzave qe jane inteligjente. I zgjuar eshte ai qe di ta Zgjedhe te dashuren e tij dhe te vendose ne kohen e duhur,po ashtu i kulturuar eshte edhe ai qe di te zgjedhe midis gjerave dhe midis mendimeve.

Une nuk mendoj se meshkujt u frikesohen vajzave inteligjente, seps kur flitet per djemte mendohet per gjinine me te forte. Keshtu, ai mund t'ia dale ne c'do aspekt te jetes nese vertet mendon te beje dicka. Inteligjentet e kane pak me te veshtire te bien ne gracke sesa vajzat e tjera, sps ato mendojne pak me shume dhe per mendimin tim e kane nje koncept te vecante se si t'i pergjigjen ofertes se nje mashkulli .
    Ju friksohen sepse e dine mire qe nje vajze inteligjente eshte veshtire ta fusesh ne krevat pa u martuar. Zakonisht djemt kerkojne aventura me vajza, por nese nje vajze te del inteligjente qe sja ha qeni shkopin, atehere shanset per te bere seks me te jan minimale.

Nuk eshte ajo lloj frike qe mendon ti, sepse nje djale inteligjent di ti pergjigjet ne cdo kohe nje femre inteligjente, nuk eshte problemi se eshte e zgjuar edhe u be qameti, nese ke mendje te martohesh me te, te jete e zgjuar sa te doje, e ben per vete qe cke me te! Ama nese kerkon aventure, me mire duhet me heq dore nga kto tipe femrash, se ta sjellin ne maje te hundes. :P
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Por une kam frike se femrat kane me teper synime se thjesht te jene te barabarta Oops, thashe kam frike
    Hahahaha! Kane synime Berishiane qe po hypi ne pushtet nuk zbret nga gomari pa u rrezuar, he? Nese ju, meshkuj te dashur, besoni ne superioritetin tuaj mendor atehere pse duhet te frikesoheni nga dominanca femerore? Sidoqofte, femra eshte treguar kaq e zgjuar keto kohe sa ju ka ngjeshur madje role femerore( perparesen ne kuzhine, shtepiak, te lyhen e ngjyhen ne qendra bukurie,...) dhe te ju beje dhe juve vete te besoni qe eshte dicka moderne, e mire,...

Apollyon

P.S.: Dil_Njeriu: ke lare enet? Ke lare dyshemete? Hajde te keqen, na dhe perparesen(pupu, sa te shkoka) dhe hop-hop, shko e laji. Ec, shpejt! S'do rrime ne tere diten me nje grumbull enesh te palara ne saje te dembelise tende.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 08-06-2008 mė 12:30

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Shif si o puna me femrat nė pėrgjithėsi...kur njė burrė nuk ia del dot njė pune, ngre duart lart. Ndėrsa femra, kur nuk ia del dot ngre kėmbėt pėrpjetė.

E dhėnė nr njė: Njė femėr budallaqe e pėrdor shpesh "Ti je i dyti pėr mua"
    E dhėnė nr 2. Mė kanė gėnjyer ( jam zhgėnjyer nga) shumė meshkuj nė jetėn time.
    E dhėnė nr 3. Nuk mė vlerėsojnė siē duhet sepse jam femėr.

tė tjera nė vazhdim....
    Ezekiel 25-17.

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Blue, eshte taktike e vjeter kjo, kte e perdorja un dikure edhe funksiononte, tani kan dal taktika te tjera
    Pra, te perdoresh akoma kte taktike, do te thote se je i lashte ne mendime..
    Pikerisht

Perfundimisht: te kesh frike nga diēka(dhe jo vetem nga inteligjenca e seksit te dobet) eshte shenje e mungeses te besimit vetjak. E ne fund, kush dreqin do nje mashkull qe s'beson ne vete?! Askujt si intereson te shtoje rracen me Untermensch.

Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •