Close
Faqja 30 prej 48 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 477
    18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga Iliri. Lexo Postimin

?

Thuhet qe shqiptaret proklamojne Aleksandrin ? Po pastaj ? Edhe Iranianet e proklamojne , nuk do te thote asgje !

Citim Postuar mė parė nga Violanda Lexo Postimin
    Pikerisht Aristoteli qe i mesoi helenisht Aleksandrit(nje gjuhe e huaj per te) i permend graikoi/greket,(qe duhet te kene ardhur nga persia,shenimi im,perderisa gjith emrat e mreterve perse shpjegohen ne greqisht) si nje fis i vogel analfabetesh ne atike.Aristoteli nuk ishte nje graikoi,kjo eshte e qarte.

Ps.Sigurisht perso-siriano-greket e ardhur nga azia huazuan shume fjale nga Iliro-pellasget qe gjeten ne ballkan,dhe sot kemi gjuhen e bastarduar greke.pra gjuha e qishes greke.
    Sirianet ishin Aramaik , helenet ishin CENTUM , PURO NGA EVROPA PERENDIMORE ! EDHE ME SHUME SE NE !

Iranianet jan puro aziatik pa lidhje as me Sirianet !

Pika : Ke thene nje grumbull idiotsishe qe as vete nuk e kupton dot !

Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    kj eshte rren more djal
    asnjeri prej prinderve nuk ka bere claim se eshte grek perkundrazi, dhe duke marre parasysh se fyelli philip nuk ishte i ati i aleksandrit fare - aleksandri del me gjak te paster shqiptar.
    Shqiptaret permenden per here te pare ne histori me shek.XVI AD ! Alexandri i madh me IX BC , pra 2000 vite para shqiptareve ! Si e nxorre ti shqiptar nuk e morra vesh un ?
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Je shume gabim, si zakonisht. I kam lexuar te gjitha postimet dhe realiteti eshte se postimet e VIOLANDA jane shuuuume me argumentuese dhe me te logjikshme se shkrimet tuaja te bazuara ne Wikipedia.

Jam shume i befasuar se si disa forumist shume te respektuar nga une, si Baptist dhe Javan e humbin kohen duke u marre me ty. Krejt ēka lexova nga ti ishin gjysem postime te cilat i permbyll duke thene: nese ka nevoje mund ta argumentoj...jam e gatshme ta spjegoj me vone...do te ju tegoj me vone.....e te cilat faktikisht nuk i ben.
    Vetem vazhdo sepse se shpejti do ta thyesh rekordin boteror per postime...
    dhe sa per info mua te tere urqerit mu sulen per emrin qe kam vene
    po emri eshte thjesht nje emer kjo zdo te thote qe jam greke!
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Emathia nga anglishtja eshte pershtatje nga latinishtja ! GJITHSESI lexohet "Imathia" , e=lexohet "i" ne kete rast nga anglishtja .

Por eshte text anglez mi maloke ! Une jam Fierak , ne Fier nuk ka minoritar , thjesht nuk pranoj ti bashkohem turrmes idiote ku je ti !

NE GREQISHT EDHE SOT EMRI ESHTE IMATHIA , Cecene je ti ? Ore Emathia eshte adoptim perendimor ! JO VENDAS !

Miremengjes , referenca ?

Ke te drejte , per keta kafshe po nuk ishe nacionalist IDIOT , je minoritar ! Pike e zeze !

Foli ky ftyre Dinariku Sllav, me thote mua grek . Ik bashkohu me kafshen e cmendur nacionaliste . Proklamoni edhe Argjentinen shqiptare : Ar gjen ti LOL

Greket jane njerez muti , por identitetin e tyre nuk e bejne me buke , por me fakte TE KEQ INTERPRETUARA . edhe e vetmja menyre per ti ndalur jan faktet e MIREINTERPRETUARA edhe jo ato idiotsite e tua qe jan edhe me keq se greket !

Po referencat e atij ? Ky proklamim me ngjan me ato idiotsite e JOhn Wilkes qe thote qe shqiptaret jan turq te zi ! LOL Si Wilkes edhe ky pretendim eshte pa baza ! VETEM FJALE ! Hera e pare qe fjala shqiptar permendet ne histori eshte shek.XVI AD .

Keto referencat jan nje fillim i mbare qe te ngurtesojme pretendimet tona per Aleksandrin e trete .
    Gjinokastre, te ka mbetur ne mes ajo tema me vezet e gurta.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    dhe sa per info mua te tere urqerit mu sulen per emrin qe kam vene
    po emri eshte thjesht nje emer kjo zdo te thote qe jam greke!
    Nuk te pergjigjet njeri ty mi goce. Por asaj qe pretendon ti, e qe eshte dije fallso. Te ishin te ngrenshem Greket s'do te kishte mbetur asnje ne kembe.

E sa per Helenen e Trojes, mos u merzit se eshte edhe nje Helena e Brrakes ne Tirane. Ajo a ka avatarin e vertete (fytyren dmth).

Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga Iliri. Lexo Postimin

Po edhe ketu thuhet thjesht qe shqiptaret proklamojne Aleksandrin , KAQ !

Vetem ajo me Druided eshte e mire si reference , por jo aq e vecante !

Deru Proto Indo Evropianisht = Dru shqip

Prej nga cilet mendohet se rrjedh fjala Dorik . Prandaj them une qe shqiptaret jan pasardhes te grekeve te lashte , jo vetem per lidhjet antropologjike me Doriket , por edhe per shpjegime gjuhesore me Doriket .

Une jam faktik , aq sa proklamoj e them me vend . Nuk dal te proklamoj Argjentinen se nuk jam budalla , por Helenet e lashte deri diku i proklamoj si paraardhes te shqiptareve . Domethen shqiptaret te vetmit pasardhes te vertete te tyre sepse ka lidhje antropologjike mes Dorikeve edhe shqiptareve edhe sepse emri Dorik shpjegohet lehte nga shqipja si ne kete rast !

POR KY RAST ESHTE FAKTUAL . Sepse mbrohet edhe nga PIE "deru" , edhe jo me ato shpikje klounesh si "A le si ander" LOL

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    POR KY RAST ESHTE FAKTUAL . Sepse mbrohet edhe nga PIE "deru" , edhe jo me ato shpikje klounesh si "A le si ander" LOL
    Je i treti qe ke shpikur rroten ne te njejten teme. Me ndryshimin se dy te paret e nxirrnin nga nje gjuhe faktike/reale dhe jo nga "gjuha boterore internacionaliste".

Me qe eshte rast faktual, e thashe.

Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Je shume gabim, si zakonisht. I kam lexuar te gjitha postimet dhe realiteti eshte se postimet e VIOLANDA jane shuuuume me argumentuese dhe me te logjikshme se shkrimet tuaja te bazuara ne Wikipedia.

Jam shume i befasuar se si disa forumist shume te respektuar nga une, si Baptist dhe Javan e humbin kohen duke u marre me ty. Krejt ēka lexova nga ti ishin gjysem postime te cilat i permbyll duke thene: nese ka nevoje mund ta argumentoj...jam e gatshme ta spjegoj me vone...do te ju tegoj me vone.....e te cilat faktikisht nuk i ben.
    Vetem vazhdo sepse se shpejti do ta thyesh rekordin boteror per postime...
    Violanda thote "kjo eshte keshtu , kjo keshtu" , faktike te duket ty ?

Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    Gjinokastre, te ka mbetur ne mes ajo tema me vezet e gurta.
    Shqiptar je ti ? Cfare do te thote kjo qe the ? Nuk kuptohet !

Nuk te pergjigjet njeri ty mi goce. Por asaj qe pretendon ti, e qe eshte dije fallso. Te ishin te ngrenshem Greket s'do te kishte mbetur asnje ne kembe.

E sa per Helenen e Trojes, mos u merzit se eshte edhe nje Helena e Brrakes ne Tirane. Ajo a ka avatarin e vertete (fytyren dmth).
    Greket te ngrenshem jan , por eshte ai maloku qe keni ven kryeminister edhe qe e proklamoni si nacionalist qe po na ben neve te ngreneshem . Vetem 1 muaj me pare ja dha detin jonik grekeve !

Je i treti qe ke shpikur rroten ne te njejten teme. Me ndryshimin se dy te paret e nxirrnin nga nje gjuhe faktike/reale dhe jo nga "gjuha boterore internacionaliste".

Me qe eshte rast faktual, e thashe.
    Prap nuk kuptohet ca po thua ? Ke mesuar shqip ne shkolle ? Apo je viktim e opresionit serb edhe nuk ke patur mundesi te studiosh ?

Gjuha boterore "internacionaliste" eshte faktikisht GJUHA MEME E GJUHES SHQIPE ! Quhet Proto Indo Evropianisht , nga ajo rrjedh shqipja ! OK shoku ?

1-Meso shqip .
    2-Meso mbi shqipen .
    3-Meso te lexosh para se te shkruash .

Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159

Ajo ne avatar eshte Vanessa Hudgens , eshte aktore amerikane me fame mbare boterore , miremengjes !

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Ajo ne avatar eshte Vanessa Hudgens , eshte aktore amerikane me fame mbare boterore , miremengjes !
    o mavri...... po ate flamurin grek e ke si batanije

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Shqiptar je ti ? Cfare do te thote kjo qe the ? Nuk kuptohet !

Greket te ngrenshem jan , por eshte ai maloku qe keni ven kryeminister edhe qe e proklamoni si nacionalist qe po na ben neve te ngreneshem . Vetem 1 muaj me pare ja dha detin jonik grekeve !

Prap nuk kuptohet ca po thua ? Ke mesuar shqip ne shkolle ? Apo je viktim e opresionit serb edhe nuk ke patur mundesi te studiosh ?

Gjuha boterore "internacionaliste" eshte faktikisht GJUHA MEME E GJUHES SHQIPE ! Quhet Proto Indo Evropianisht , nga ajo rrjedh shqipja ! OK shoku ?

1-Meso shqip .
    2-Meso mbi shqipen .
    3-Meso te lexosh para se te shkruash .
    Kjo eshte nje njohuri qe etiketa ime e nacionalizmit te terbuar e quan "ekzagjero nje teze, per ta kthyer automatikisht ne absurde".

Ne shkolle kam mesuar gjuhe interncionaliste, qe automatikisht me ben te flas dhe kuptoj shqip (pas tezes tende).

Kjo qe shkrova ishte shqip per dinariket greke dhe kinezet sllave. Me thuaj ne se nuk kupton edhe kete radhe.

PS. Teme per maloket e cecenise nuk kam pare, kurse ka disa per Salen pak forume ne lart. Por per hir te miqesise se vjeter, po i zografis dy germa ketejza. Me sa di une, Kosova votoi per qeverine e vet. Salen e zgjodhen shqiptaret e Shqiperise. Hiq Fierin, qe eshte shtet tjeter.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga javan : 09-01-2010 mė 19:06

Faqja 30 prej 48 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga jeta e njerzve tė shquar
    Nga DoLpHiN nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 76
    Postimi i Fundit: 16-11-2014, 22:14
  2. Ilirėt - diskutimi mbi ta
    Nga Leonard Alili nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 10-10-2006, 16:02
  3. Parailiret - Iliret - Arberit _M.Korkuti
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-10-2006, 20:53
  4. Testament-Privilegjet” e Aleksandrit tė Madh pėr ilirėt
    Nga Tirana nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-09-2006, 06:16
  5. Jetėshkrime nga njerėz tė menēur!
    Nga Davius nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 164
    Postimi i Fundit: 20-05-2005, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •