Close
Faqja 21 prej 48 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 477
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Bizantin Lexo Postimin
    o kosovar, kam qesh me tė madhe me kėt foto qė ke sjell.

a keni gjė nė sy ju kosovarėt qė s'po shihni mirė?

gėrma me qor nė foto nuk osht X por Ξ qė ėshtė kapitalja e ξ.

sa kam qesh mer lal...

ps. ta kam thėnė edhe herė tjetėr. kur unė shkruaj kėtu, ti ma mirė tė rrish e tė shėnosh nė heshtje sepse jo vetėm qė njohuri nuk ke por edhe shqipja qė flet kutėrbon kėrmė sllave..
    Hahahahaha
    Per ty mund te jete edhe aeroplan me tri pale krahe, por ai simbol aty eshte perendimor dhe dhe eshte shenuar me X, qe poashtu lexohet ksi dhe iks si ta kete nevojen e shqiptimit fjala.

Ty te bejne syte Ξ gjithe diten kot.
    Ani kapitalja hahaha e mesove si behet kapitalja me ne fund a hahahaha lol faleminderit per humorin, e ke siperfaqsor e te lehte uje..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 07-01-2010 mė 23:01
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    aha flet per olimbine qe emrin e vertet e kishte polikseni ?
    dhe emrin olombia ja vuri filipi kur fitovi lorjat olimpike(olimbiadha)?falemiderit je si shpirt ne shpjegim lol
    Kalimera motra mou, ene un jam vorioepirotis sikurse tis, po un isha i shtypur nė kohėn e Xhaxhis Enveris, se na maltretonte ne Vorioepirotis, familis mou ishte nė internimos, kėta allvanos na vjedhin gjith istorin, ne tė gjorėve, tė shkretėve,,,

kta nuk din qė ene Amerika rjedh nga ellinika, ene afrika rjedh nga ellinika, amerika vje nga Homeros - Homerika - Amerika, kruse afrika rjedh nga Aphrodites , Afrika, ene Australia vje nga astros, gjith bota ishin ellinikos, pastaj u dyndėn tjerė ellinkos na pushtuan, pastaj ne ellinikos pushtuam sėrish ellinikos tjerė, kėshtu ishte istoria jone, ēdo gjė ellinikos.

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga andirago Lexo Postimin
    Kalimera motra mou, ene un jam vorioepirotis sikurse tis, po un isha i shtypur nė kohėn e Xhaxhis Enveris, se na maltretonte ne Vorioepirotis, familis mou ishte nė internimos, kėta allvanos na vjedhin gjith istorin, ne tė gjorėve, tė shkretėve,,,

kta nuk din qė ene Amerika rjedh nga ellinika, ene afrika rjedh nga ellinika, amerika vje nga Homeros - Homerika - Amerika, kruse afrika rjedh nga Aphrodites , Afrika, ene Australia vje nga astros, gjith bota ishin ellinikos, pastaj u dyndėn tjerė ellinkos na pushtuan, pastaj ne ellinikos pushtuam sėrish ellinikos tjerė, kėshtu ishte istoria jone, ēdo gjė ellinikos.

#############

Shikoni njerez se keni dale jashte teme si gjithmon !

`Emri Alexandros ishte Helenik .

`Emri nuk ben identitetin etnik !

`Greket modern nuk jan pasardhes GJENETIK te Heleneve , le te flasin edhe Katharevousa nese duan , nuk ndryhson asgje , gjuha nuk ben kombin , por gjaku e ben ate !

`Maqedonia e lashte(prej verteti) edhe Maqedonia moderne(prej verteti : MAKEDONIA , jo makedoniJa !) flasin Toskerisht , jo gegerisht ! PRandaj mos shpjegoni emrin Aleksander nga gegerishtja .

`Shqiptaret jan antropoligjikisht dorik , pra faktikisht pasardhesit e Heleneve !
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    o kosovar, kam qesh me tė madhe me kėt foto qė ke sjell.

a keni gjė nė sy ju kosovarėt qė s'po shihni mirė?

gėrma me qor nė foto nuk osht X por Ξ qė ėshtė kapitalja e ξ.

sa kam qesh mer lal...

ps. ta kam thėnė edhe herė tjetėr. kur unė shkruaj kėtu, ti ma mirė tė rrish e tė shėnosh nė heshtje sepse jo vetėm qė njohuri nuk ke por edhe shqipja qė flet kutėrbon kėrmė sllave..
    Keto lloje shkrimesh me habisin fare. Cfare ndryshimi ka midis nje Shqiptari dhe nje Kosovari? Cfare e ben me te mire nje Shqiptar nga nje Kosovar? Cfare e ben me te zgjuar nje Shqiptar nga nje Kosovar?

Une jam puro shqiptar, nuk kam asnje lidhje me Kosoven, po mesa di une dhe ato jan shqiptar dhe gjaku i tyre eshte si yti dhe imi. Nuk e kuptoj, se me cfare qellimi i ofendon dhe i quan me te paditur, kur e kan treguar shume mire qe dhe ato pertej kufirit shqiptar kan shume dhe po japin shume. Tregon vuajtja e tyre, te cilet kan shekuj te shtypur, duke ruajtur traditen, kulturen, gjuhen e te gjitha qe i ben shqiptar te vertet. Nese nuk te ecen debati, atehere mund te terhiqesh dhe te japesh fakte bindese, ku e ben tjetrin te heshti dhe mos te vazhdoj me. Nuk te ben ofendimi me te ditur dhe me te shkathet, apo fitimtar ne nje debat. Po te ben argumenti dhe menyra sesi e trasmeton ate mesazh qe ke per te shkruar. Mund te me kundervihesh dhe mua, pas ketij shkrimi kritikues, po realisht nuk me vjen keq. Gjithe secili tregon veten dhe nivelin e tij, kur nuk perballon presionin e nje debati kalon ne ofeza nga me te ndryshmet.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871

lol mer. lol! a kupton shqip? sa klasa ke bėrė? po e paske gjuhė amtare shqipen, ik kape nji mėsues tė shqipes qė tė dha mėsim e hidhi njė shpullė prej meje. kėto emra qė po m'tregon janė forma kėndimi tė TĖ NJĖJTIT emėr! emrit Aleksandėr. kurse unė mė lartė DHASH EMRA TĖ NDRYSHĖM. a kupton???

lexoi prapė.
    Vizantin, une shqipen si gjuhe amtare qe e kam nuk besoj se ti mund te me japesh leksione per te. Ben mire t'i mesosh kohet e foljeve, mandej hajde ketu shprehu si arrogant i deshtuar.

komponenti i parė si pėrbėrės emrash tė pėrveēėm (nė emra tė tjerė): Αλέξιος, Αλεξιμένης, Αλεξίνος, Αλεξιστράτης, Αλεξίνους, Αλεξιτέλης, Αλέξαρχος, Αλεξήνωρ, Αλεξαγόρας, Αλεξικλής, Αλεξίβιος, Αλεξίλλοχος, Αλέξιππος, Αλεξίτιμος, Αλεξίων etj qė prapė pėrtoj ti pėrmend.
    Ashtu sic te tha Dias, gjuha e re greke, eshte e stermbushur me neologjizma. Keta emra te pervecem dhe te ndryshem nuk thone asgje me shume se emrat qe ti solla une dhe as qe ndihmojne teorine tende bile. Ti je tu bo hajgare!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 08-01-2010 mė 17:16

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anėtarėsuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    [

kta nuk din qė ene Amerika rjedh nga ellinika, ene afrika rjedh nga ellinika, amerika vje nga Homeros - Homerika - Amerika, kruse afrika rjedh nga Aphrodites , Afrika, ene Australia vje nga astros, gjith bota ishin ellinikos, pastaj u dyndėn tjerė ellinkos na pushtuan, pastaj ne ellinikos pushtuam sėrish ellinikos tjerė, kėshtu ishte istoria jone, ēdo gjė ellinikos.[/QUOTE]

pra sipas juve edhe galaktika eshte helene por ju debuan prej atej.

Citim Postuar mė parė nga andirago Lexo Postimin

adelfe mou!
    Nuk jam nga vorioipiro po di pak gjera nga istoria greke!
    Jam shqiptare dhe e njof mire gjuhen greke te vjetren dhe te rene dhe te lashten!
    Per ameriken duhet te mbetemi ne americo vespuci der sa te dalin gjera te reja!

austalia=australis dhe do te thote southern dhe eshte latinish(notia )

1. pa ditur greqisht nuk mund te merresh me greqishten e lashte se te djeg e te pervelon. une leksionet e greqishtes i jap shtrenjte, per nji kosovar si puna jote i bie shume shtrenjte. keshtu qe kot po lodhesh, ik e merru me sumerishte e pellazgjishte e esperanto.

2. fraza e fundit e thoshte qarte se u drejtohet njerezve serjoze. atehere ca dreqin do?ku e gjete ti serjozitetin e po na hap barkun tash?
    E thame njeher cfare do te thote emri ALEKSANDER!
    Ska pse te ofendosh kosovaret !
    Tema nuk eshte per ermin e aleksandrit dhe as per ofendime!

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Gjinokastra Lexo Postimin

#############

Shikoni njerez se keni dale jashte teme si gjithmon !

`Emri Alexandros ishte Helenik .

`Emri nuk ben identitetin etnik !

`Greket modern nuk jan pasardhes GJENETIK te Heleneve , le te flasin edhe Katharevousa nese duan , nuk ndryhson asgje , gjuha nuk ben kombin , por gjaku e ben ate !

`Maqedonia e lashte(prej verteti) edhe Maqedonia moderne(prej verteti : MAKEDONIA , jo makedoniJa !) flasin Toskerisht , jo gegerisht ! PRandaj mos shpjegoni emrin Aleksander nga gegerishtja .

`Shqiptaret jan antropoligjikisht dorik , pra faktikisht pasardhesit e Heleneve !
    Shih, miku do na mesoj se si quhet "makedonia" tani.
    Hahahahaha
    O ik o turpi ik largohu dhe hiq ate avatar idiot se na qelbe
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga ĘTIUS Lexo Postimin
    Keto lloje shkrimesh me habisin fare. Cfare ndryshimi ka midis nje Shqiptari dhe nje Kosovari? Cfare e ben me te mire nje Shqiptar nga nje Kosovar? Cfare e ben me te zgjuar nje Shqiptar nga nje Kosovar?

Une jam puro shqiptar, nuk kam asnje lidhje me Kosoven, po mesa di une dhe ato jan shqiptar dhe gjaku i tyre eshte si yti dhe imi. Nuk e kuptoj, se me cfare qellimi i ofendon dhe i quan me te paditur, kur e kan treguar shume mire qe dhe ato pertej kufirit shqiptar kan shume dhe po japin shume. Tregon vuajtja e tyre, te cilet kan shekuj te shtypur, duke ruajtur traditen, kulturen, gjuhen e te gjitha qe i ben shqiptar te vertet. Nese nuk te ecen debati, atehere mund te terhiqesh dhe te japesh fakte bindese, ku e ben tjetrin te heshti dhe mos te vazhdoj me. Nuk te ben ofendimi me te ditur dhe me te shkathet, apo fitimtar ne nje debat. Po te ben argumenti dhe menyra sesi e trasmeton ate mesazh qe ke per te shkruar. Mund te me kundervihesh dhe mua, pas ketij shkrimi kritikues, po realisht nuk me vjen keq. Gjithe secili tregon veten dhe nivelin e tij, kur nuk perballon presionin e nje debati kalon ne ofeza nga me te ndryshmet.
    Gjaku im nuk eshte si i tiji miko, - ai eshte grek - une jam shqiptar; megjithkete, ai e ka respektin tim. Dhe eshte e drejte e tija etnike kulturore dhe njerzore te shtyje te tijen deri sa ti mbaroje.
    Pastaj te hesht si njeri i gabuar dhe ne pendese.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 08-01-2010 mė 18:55
    Aeneas Dardanus

Faqja 21 prej 48 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga jeta e njerzve tė shquar
    Nga DoLpHiN nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 76
    Postimi i Fundit: 16-11-2014, 22:14
  2. Ilirėt - diskutimi mbi ta
    Nga Leonard Alili nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 10-10-2006, 16:02
  3. Parailiret - Iliret - Arberit _M.Korkuti
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-10-2006, 20:53
  4. Testament-Privilegjet” e Aleksandrit tė Madh pėr ilirėt
    Nga Tirana nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-09-2006, 06:16
  5. Jetėshkrime nga njerėz tė menēur!
    Nga Davius nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 164
    Postimi i Fundit: 20-05-2005, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •