pershendetje me kane thene qe ka mundesi te merret travel dokument perazilantet ne usa per nje kohe te shkurter por me cmim me te larte.Ju lutem nese dini ndonje informacion me njoftoni .
pershendetje me kane thene qe ka mundesi te merret travel dokument perazilantet ne usa per nje kohe te shkurter por me cmim me te larte.Ju lutem nese dini ndonje informacion me njoftoni .
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Miki travel dokument merret per 1 vit dhe kushton 165 $ . Por dikur ka qene te pakten vjet qe e bera une ishte 120$ dhe me erdhi per 4 muaj . Sot qe pyeta se me duhet vete per te shkuar ne shqiperi veren qe vejn me thane qe eshte bere 165$ dhe vjen mbas 8 muajve.
Por, nuk e di nese ti i ke fituar dokumentat e azilit se vetem ne kete menyre e merr travel document nese jo me vjen keq, por nuk ke fat per te.
te uroj te gjitha te mirat
White_Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
A ka ndonje problem nese shkon ne Shqiperi me travel document pasi je Granted si azilant politik ??
Llogjikisht e di qe nuk lejohet por nuk kam pare ndonje ligj te shkruar qe ta ndaloje kete gje sado qe kam kerkuar ne section-in e azilit politik dhe te Travel Document-it.
DI ndonjeri gje nese rrezikon te humbasesh azilin nese shkon ne Shqiperi me kete lloj dokumenti??
The truth shall set you free
Miki lexo kete faqe:
http://uscis.gov/graphics/formsfee/forms/i-131.htm
Nese nuk e kupton mire anglishten ose hasesh ne veshtiresi per te mbushur aplikimin, kerko asistence nga dikush qe ka eksperience, me se miri nga zyrat private qe merren me pune emigrantesh ( per nje shume max $50 t'a mbushin komplet formularin).
Quiet Storm, azil politik dmth i perndjekur politik ne Shqiperi. Po te ishte se mund te shkoje ne Shqiperi, atehere ata do te kthenin pergjithmone sepse rreziku nga perndjekja s'egziston me, dmth ske nevoj me per status te tille. Nje nga veset qe me pak tolerohet nga Department i Homeland & Security (ku ben pjese Sherbimet per Emigrim) eshte genjeshtra. Po te zune ne rene, per ty ka mbaruar cdo gje ne kete vend. Sidmos sot ne keto kohe te turbullta.
StterollA
flm te gjitheve.une kam akoma afat une e kam dokumentin mirpo i del afati per nja dy muaj.me intereson shume te di nese behet emergency.se rrugen normale e di.dmth 165$ dhe per 7 ose 8 muaj vjen varet.Por me kane thene qe eshte nje menyre me 400$ dhe vjen per dy jave.FLM!
Une nuk e di pse e do me kaq urgjence ti, por ajo me duket se te nevojitet vetem per t'u futur ne Amerike. Dmth. vetem mund ta besh file dokumentin per sa kohe qe je ne Amerike, t'ju japesh nje adrese ku mund ta marresh (ose brenda ne Amerike ne njerez qe i beson, ose te ta dergojne ne Ambasada e Tiranes - kjo e dyta rruge qe s'di pse s'me ngjall shume besim), dhe pastaj ta kesh ne dore kur te kthehesh ne US.
Pastaj ti e paske nje travel document already. Kam pershtypjen qe mund ta rinovosh, apo jo?
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
P.S.: Maksimumi qe mund te ta japin nje Travel document, nuk eshte nje vit por 2 vjet.
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
flm angeldust.e kisha per ate qe mos ta aplikoj qe tani psh,por kur te vi koha te iki ta aplikoj per 400$ dhe ta marr.ndersa po shihja processing dates ne internet ata i bejne pas 6 muajsh keto travel document.Kur vajta ne Shqiperi kete vere ishin ty veta nga shqiperia dhe New york jetonin por snjiheshin bashke kishin marre me nga 400$ dhe per 2 jave ua kishin sjelle .Une i besova sepse ato ishin dy raste te ndryshme dhe me thane te njejten gje.
Travel dokumentin qe do te te japin, ne qofte se te eshte pranuar ose jo azili politik, nuk ta japin qe te shkosh ne Shqiperi sepse ti ke kerkuar azil politik nga Shqiperi.. bije ne kontradite.. Po u fute ne shqiperi dhe te vune vulen ne cdo dokumente, ata do te shokojne dhe do te te heqin azilin politik.. Pra kujdes cfare dokumenti do te tregosh kur te kthehesh.. Travel dokumenti nuk te jepet qe te shkosh ne Shqiperi.. mund te shkosh ne cdo shtet por jo ne vendin tend.
ne qofte se keni ndonje pyetje, une punoj per nje avokat emigracioni, dhe do mundohem t'ju pergjigjem ndonje pyetje qe keni..
lorina
I can't understand why people are frightened by new ideas. I'm frightened of old ones
lorina e di une zbres ne kosove dhe ruhem.po menyre per te nxjerre travel dokument emergency ka apo jan kot ato qe thone
Krijoni Kontakt