Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 84
    i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Rrofsh Storm

Bishti i filxhanit
    Muharemi do martohej me Sherebelen qe ishte studente nga nje fshat i humbur i Vlores, e cila po bente Universitetin ne qytet. Nje dite Sherebelja e mer tua prezantoje familjes ne fshat. Familja e saj ishte jashtezakonisht e varfer. jetonin ne nje pisllek te madh, te mbelur rreth nje zjarri qe digjej ne mes te dhomes. Vjen dhendri dhe perpiqet mos e jape veten dhe ulet me familjen ne mes te kellires. Nga mesi i drekes e mer etja dhe kerkon nje gote me uje. Vjera i thote se kane vetem nje filxhan nga i cili pine te gjithe. Duke mos patur rrugezgjidhje tjeter dhendri pranon. I zgjatin filxhanin, dhe ai shef pothuajse gjithkund shenje buzesh. Po i vinte shume veshtire dhe nuk dinte se ku ti vinte buzet, pastaj i vjen nje ide gjeniale. Vendos ti veje buzet tek bishti i filxhanit, duke menduar se njerzit kur e mbajne nga bishti nuk mund te vendosin buzet aty. Pasi pi ujin dhe qetsohet, shef ne cep te dhomes Gjyshem plake, pa dhembe, qe kishte muaj pa u lare qe po zgerdhihej e i thote:
    - Eh mor dhender me paske ngjare mua, dhe une aty i ve gjithmone buzet.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Nje Vlonjat po udhetonte me avjon, avjoni prishet bie ne nje ishull te pabanuar, dhe shpeton vetem Vlonjati dhe nje femer fantastike. Te dy kishin nevoja dhe ben seks ne shume lloje pozicionesh. pas disa muajsh Vlonjati vinte verdalle dhe po hante veten me dhembe, nuk po e zinte vendi. Trufullonte e shante, dukej qe kishte nje problem te madh. Me se fundi duket qe ka gjetur zgjidhjen dhe i thote femres ti vije prane.
    E vesh femren me robat e veta, i ben ca mustaqe fallco me fije misri, e ul ne buze te detit, dhe duke i hedhur doren ne krahe i thote:
    - Degjon ti vella, kam kap nje here nje p*dh ne nje ishull, po ca si kam bere, e kam q* ashtu e kam q* keshtu.......e keshtu mo vella....
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Bisedojne dy bjondina.
    -Njera i thote: kam filluar te dyshoj tek burri im.
    -Pse?, E pyet tjetra.
    -Femia i fundit nuk me duket i tij

Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Nje polic takohet me nje psikolog dhe e pyet:
    - C'pune ben psikologu?
    - Po ja per shembull, une pyes nje person nese e ha peshkun. Nese thote Po, une kuptoj qe atij i pelqen Deti, i pelqen Plazhi, i pelqejne Femrat etj.
    Te nesermen takon polici nje shokun e tij dhe i thote:
    - E di ti se c'do te thote te jesh psikolog?
    - Jo - ia kthen ai.
    - Ta them une. Ty te pelqen Peshku?
    - Jo.
    - Atehere qenke Pederast

Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Tre femije ne barkun e nenes po diskutonin cfare do benin kur te dilnin andej.....flet njeri nga keto te tre edhe i thote te parit:
    - kur te dalesh ne jete cfare do behesh?
    -Elektricist se ketu brenda ska drita.
    ....e pyet ky i pari te dytin -Po ti cfare do behesh kur te dalesh ne jete?
    -Une do behem hidraulik se na mbyten ujrat
    Ata e pyesin te parin-Po ti cfare do behesh kur te dalesh ne jete?
    -Une do behem polic, se kush eshte nje qeros qe fut koken nje e dy edha na peshtyn

Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Dy gjarperinj po ecnin ne shkretetire, papritur njeri pyet tjetrin:
    -ej, a jemi gjarperinj helmues ne?
    -Jo, pse pyet?
    - kafshova gjuhen dreqin.

Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061

Miu dhe arusha

Duke hecur rruges se pyllit miu shef arushen qe ishte ulur ne ane te rruges e po mbante kemben me dore. - C'te ka ngjare? - e pyet miu.
    - Me ka hyre keq nje gjemb e s'po e heq dot vdiqa....a me ndihmon pak?- i pergjigjet ajo.
    - Hmmm...-thote miu- te ndihmoj, po me nje kusht, te ma lesh te ta rras nje here.
    Jo behet, jo s'behet si perfundim bien dakort. Miu me shkathtesi gjen gjembin dhe ja heq.
    Rrofsh- i thote arusha- une po kthehem mbrapa taehere e ti ma fut, une po ha ca nga keto manaferat ketu ke toka, po ti s'besoj ta kesh problem dhe vazhdo punen tende.

E keshtu kthehet e miu ja ras, arusha ha manaferat per qef te saj pa u shqetesuar. Dy majmune e shofin skenen maje nje perme e po dhiten se qeshuri. I pari i thote te dytit:- ve bast qe arusha as e di fare qe po e qyn miu". - Dal- i thote i dyti- se e zgjidh une ate pune.... Kap nje are kokosi nga maja e pemes dhe ja vervit arushes ne koke, qe ti terheqe vemendjen...
    -AAAAAAAAAAAAAAAAuuuuuuu - bertet arusha nga dhimbja........
    Miu nga mbrapa i bertet -rėnko-rėnko.Ta shqeva vrimen ė, buēe e mu-tit.

Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Naten e dasmes dhendri mer nusen ne dhomen e gjumit gjate festes dhe vendos te bejne nje tegel te shpejte, ishte hera e pare qe do benin seks. Per te lehtesuar punen burri fillon:
    -Te kujt jane keto buzet?
    - Buzet jane te tuat - i thote ajo. Ai i puth buzet
    - te kujt jane keto gjokset- i thote ai dhe i heq sutjenat?
    - Gjokset jane te tuat- i thote ajo duke u skuqur ne maksimum. Ai i puth gjokset
    - E kujt eshte kjo pycka- i thote ai duke i hequr breket.
    Nusja hesht se i vinte zor ti permendte emrin luleshtrydhes se saj.
    -E kujt esht kjo pycka moj??? - thote ai....vazhdon e ngre zerin beri sa bertet ...moj ti do me thuash se e kujt eshte kjo pycka apo si e ke hallin.
    Befas nga dhoma ku behej festa degjohet nje ze:- Amani ore a ka ndonjė qė i del pėr t'zot asaj Pycke se na prishi dasmen.

Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Mamaja per kuriozitet pyet vajzat e saj se cfare do beheshin kur te rriteshin
    - Une do punoj ne Trikotazh - thote e para.
    - Une do behem Blete-Ritese - thote e dyta
    - Une do behem prostitute- thote e vogla.
    Mamase i iken gjaku i fytyres. Gjithe ankth shkon tek prifti i fshatit dhe i refen problemin.
    - Sille ketu i thote prifti.
    Pasi ja sjellin prifti e pyet vajzen.- Cfare do behesh ti moj bije kur te rritesh?
    - Prostitute- ja kthen ajo
    Prifti me shpjetesi ben kryqin, dhe i kthehet te emes:- me ngrive gjakun ti moj, thashe se do behej Protestante.

Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Dy burra kanė dalė pėr gjueti nė njė pyll dhe njėri prej tyre, rrėzohet. Tjetrin e kap paniku sepse sheh se shoku i tij i shtrirė, nuk merr frymė. Nxjerr nga xhepi celularin dhe ashtu i hutuar, thėrret shėrbimin e urgjencės. "Shoku im ka vdekur - Cfarė tė bej? e pyet i tronditur operatorin qė i pergjigjet nė anėn tjetėr. Operatori mundohet ta qetėsoje: Gjėja e parė ėshtė qė tė sigurohesh se ai ka vdekur vėrtetė, - thotė ai dhe pa mbaruar mirė fjalėn operatori dėgjon njė tė shtėnė nė telefon. "Po tani, cfarė tė bėj? e pyeti me pas gjuetari...

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nje test i thjeshte
    Nga Skofiar nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 28-04-2010, 17:07
  2. Pellumb Kulla
    Nga ALBA nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 24-10-2009, 17:56
  3. Futbolli nėn ngjyrat e humorit!
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 273
    Postimi i Fundit: 10-05-2008, 16:26
  4. Flet aktori i njohur i humorit, Fadil Hasa: Largimi nga estrada dhe planet
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-08-2005, 09:30
  5. Ligji dhe maliqi i ri tek Forumi i Humorit.
    Nga Sherri nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-03-2005, 14:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •