Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23
    i/e regjistruar Maska e Antitrup
    Anėtarėsuar
    21-07-2004
    Vendndodhja
    Nju Njerk
    Postime
    62

Llotari apo hajduteri...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    3380 SHQIPTARE FINALISTE TE "LLOTARISE"

Departamenti amerikan i Shtetit njofton se ka bėrė pėrzgjedhjen e finalistėve nga e gjithė bota pėr 50 mijė vizat e emigracionit qė do tė jepen vitin e ardhshėm. Nė deklaratė tė bėrė dje, Departamenti i Shtetit thotė se ka zgjedhur rreth 100 mijė finalistė pėr llotarinė e pėrvitshme tė vizave nga rreth 9 milion e 500 mijė aplikime. Finalistėt pėrfshijnė 3 mijė e 380 aplikantė nga Shqipėria dhe mė shumė se 600 nga vendet e ish Jugosllavisė. Departamenti i Shtetit thotė se llotaria favorizon shtetasit e vendeve qė kanė patur "ritme tė ulta" emigracioni nė Shtetet e Bashkuara.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kjo fare rrace nuk po ve mend ne koke gjekundi, sos qe nuk po e ndihmon Shqiperine por eshte dhe duke luajtur bixhoz me fatet e njerezve ne Kazinot e Las Vegasit. Hellooooooooooooooo une kam 10 vjet ketu qe me kane rrjepur avokatet keta matrapaz kazinosh hedhin llotari me fatet e njerezve.. Te mesohen ta kultivojne ne vend fuqine punetore dhe jo te zgjatin duart dhe te mjelin lopen e komshiut qe ska buke te haje.

Ky muhabet bie ere qelbet 365 dite ne vit.
    Kjo eshte vjedhje parazite nga me zyrtaret qe mund te ekzistojne ne GLOB, e cila duhet paralizuar perpara se te marri permasa epidemike.

Nese kam fol ne vesh te shurdhet ju kerkoj te falur eshte thjesh nje keqkuptim i cili mundohet te parandaloje fatin e nje kombi.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Tema u spostua ketu nga Ceshtja Kombetare. Them se eshte forum me i pershtatshem per te tilla debate.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar mė parė nga Antitrup

Departamenti amerikan i Shtetit njofton se ka bėrė pėrzgjedhjen e finalistėve nga e gjithė bota pėr 50 mijė vizat e emigracionit qė do tė jepen vitin e ardhshėm. Nė deklaratė tė bėrė dje, Departamenti i Shtetit thotė se ka zgjedhur rreth 100 mijė finalistė pėr llotarinė e pėrvitshme tė vizave nga rreth 9 milion e 500 mijė aplikime. Finalistėt pėrfshijnė 3 mijė e 380 aplikantė nga Shqipėria dhe mė shumė se 600 nga vendet e ish Jugosllavisė. Departamenti i Shtetit thotė se llotaria favorizon shtetasit e vendeve qė kanė patur "ritme tė ulta" emigracioni nė Shtetet e Bashkuara.
    Kjo fare rrace nuk po ve mend ne koke gjekundi, sos qe nuk po e ndihmon Shqiperine por eshte dhe duke luajtur bixhoz me fatet e njerezve ne Kazinot e Las Vegasit. Hellooooooooooooooo une kam 10 vjet ketu qe me kane rrjepur avokatet keta matrapaz kazinosh hedhin llotari me fatet e njerezve.. Te mesohen ta kultivojne ne vend fuqine punetore dhe jo te zgjatin duart dhe te mjelin lopen e komshiut qe ska buke te haje.

Kjo eshte vjedhje parazite nga me zyrtaret qe mund te ekzistojne ne GLOB, e cila duhet paralizuar perpara se te marri permasa epidemike.

Nese kam fol ne vesh te shurdhet ju kerkoj te falur eshte thjesh nje keqkuptim i cili mundohet te parandaloje fatin e nje kombi.

Hajduteri? Kush ishte ai maskara qe te vuri ciften tek koka dhe te detyroi te vije ne Amerike? Po ishe i pakenaqur ca do me qe rri, mbil plackat dhe kthehu nga erdhe, nuk po te mban njeri me zor ketu. Edhe qerosa edhe fodulla.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga R2T
    Hajduteri? Kush ishte ai maskara qe te vuri ciften tek koka dhe te detyroi te vije ne Amerike? Po ishe i pakenaqur ca do me qe rri, mbil plackat dhe kthehu nga erdhe, nuk po te mban njeri me zor ketu. Edhe qerosa edhe fodulla.

hahahahahahaha .........indeed

Gucci Rush II Maska e Cofferati
    Anėtarėsuar
    29-01-2004
    Vendndodhja
    Sterling Heights Michigan USA
    Postime
    123
    Ndoshta i/e shkreti eshte i ndare nga familja dhe pret fatin per kaq shume vjet....Amerika eshte pasaporta e lirise por duhet pranuar qe llotaria s`ka asnje mbeshtetje financiare dhe fituesit jane eksperiment por ketu per keta gjithshka mbaron kur ti ke marre social security....Ky program duhet te kishte te qarte nje fare ndihme per emigrantet e rinj....Nuk eshte welfare por s`ka perse njerezit duhet qe automatikisht te kene njerez qe i presin....Nejse fale kesaj levizje una jam ketu e shume te tjere si mua....e nuk di se ku do te kisha perfunduar....Le ti jemi mirenjohes komunistave qe na degdisen dhe na vodhen mire....
    It used to be only death and taxes were inevitable.Now,of course,there`s shipping and handling too.

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar mė parė nga Cofferati
    Ndoshta i/e shkreti eshte i ndare nga familja dhe pret fatin per kaq shume vjet....Amerika eshte pasaporta e lirise por duhet pranuar qe llotaria s`ka asnje mbeshtetje financiare dhe fituesit jane eksperiment por ketu per keta gjithshka mbaron kur ti ke marre social security....Ky program duhet te kishte te qarte nje fare ndihme per emigrantet e rinj....Nuk eshte welfare por s`ka perse njerezit duhet qe automatikisht te kene njerez qe i presin....Nejse fale kesaj levizje una jam ketu e shume te tjere si mua....e nuk di se ku do te kisha perfunduar....Le ti jemi mirenjohes komunistave qe na degdisen dhe na vodhen mire....
    Nuk ka justifikim ankesa plako. Te ka dhene nje shanc per te gjetur veten ne vendin e mundeisve, te ka kursyer mijra dollare qe nuk ke ardh ilegalisht, te ka kursyer gjithe horlladisjet ne rruget e botes, te ka kursyer mijra dollare qe do u paguaje avokateve, dhe te ka dhene mundesine te kthehesh kur te duash. E thashe dhe me pare dhe qerrosa dhe fodulla....jeni mirenjohes nderit. mos e shikoni kalin e falur nga dhembet.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

i/e regjistruar Maska e Antitrup
    Anėtarėsuar
    21-07-2004
    Vendndodhja
    Nju Njerk
    Postime
    62

Rrofte Llotaria Amerikane

---------------------------------------------------------------------------------------------

DHE NJE HERE QE TE ME DEGJOJE GJITHE FORUMI

RROFTE LLOTARIA AMERIAKANE

--------------------------------------------------------------------------------------------

Kerkoj falje edhe nje here per hapjen e kesaj teme
    Po e le gjithe se cilin te shijoje dhe te kerkoje ate per te cilen eshte nisur te gjeje ne kete vend te madh.

dhe nje here une nuk shava ose diskriminova [AMERIKEN] por [LLOTARINE].

inatin dhe vrerin qe kam per ato qe me kane punuar per tu mos u futur ne hollesira diskriminimi, hollesira burgimi, vjedhje lekesh, "keqkuptime", nga ana e Shume te Shenjtit INS, po e filloj dhe po e mbaroj ketu ca kisha per te thene, dhe po i uroj te gjitheve mireseardhjen ne Amerike.

E vetmja keshille qe me jepet mundesi te jap eshte, qe, gjithesecili mos ti nenshtrohet askujt kur nuk ka te drejte, qofte llotari, qofte ndonje padrejtesi tjeter indirekte e kesaj natyre, une vete nga ana ime jam i pafuqishem qe ti kundervihem keshtu qe nuk me ngelet gje tjeter vecse te shkoj ne shqiperi dhe te hap dhe une nje biznes fitimprures te ketij lloji, dhe pasi te kem "llotarizuar" nja ca tipa me pamje jo shqiptare do ishte e kanunit qe tu jepnim dhe pashaporta shqipetare.... pse jo deri ketu me sa po shof une spo i djeg njeriut lekura e vet, se ka ca qerosa dhe fodulla si puna ime qe ngjiren neper forume, per ceshtjen shqiptare............... e pra ja kjo eshte ceshtja shqiptare, nuk eshte mbrojtja e te drejtave te gjitonit por te drejtat e shtepise tende ne fillim.....

Nejse po e mbyll kete teme ketu dhe po e hap prape pas nja "500" vjetesh kur te mos kete ngelur me kembe shqiptari ne shqiperi.

Gjithe te mirat te gjitheve dhe per ata qe sapo kane zbritur nga aeroplani ............. WELCOME TO AMERICA

PROUD TO BE ALBANIAN............ qofte dhe qeroz dhe fodull.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    Citim Postuar mė parė nga Antitrup

jam plotesisht dakort me ty , llotaria amerikane eshte nje turp i madh per ameriken , por turpi me i madh eshte per ata qe shkojne te lozin kete lotari bixhoz
    njerzit duket te jene te lire te shkojne dhe te jetojne ku te duan dhe nese nje gje e tille nuk lejohet nga turpe te tilla si puna e llotarive te tilla si eshte e mundur qe amerika flet per te drejtat universale te njeriut, nga njera ana dhe nga ana tjeter i detyron njerzit anembane botes te luajne bixhoz me nje te drejte te lindur sic eshte emigrimi

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga arun
    jam plotesisht dakort me ty , llotaria amerikane eshte nje turp i madh per ameriken , por turpi me i madh eshte per ata qe shkojne te lozin kete lotari bixhoz
    njerzit duket te jene te lire te shkojne dhe te jetojne ku te duan dhe nese nje gje e tille nuk lejohet nga turpe te tilla si puna e llotarive te tilla si eshte e mundur qe amerika flet per te drejtat universale te njeriut, nga njera ana dhe nga ana tjeter i detyron njerzit anembane botes te luajne bixhoz me nje te drejte te lindur sic eshte emigrimi
    Po natyrisht qe fji dhe turpi i ngelet Amerikes qe ju jep 55,000 njrezve ne vit te drejten te jetojne perhere me dokumenta te rregullta ne Amerike, thjesht se do. Perse nuk ja jep kete te drejte te gjitheve, gje te cilen ja ka borxh patjeter.

hahahahahahhahaha

Kur paraqesni "argumenta" ta tilla, natyrisht qe ta mbyllni gojen.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga arun

cja ke fut kot ti Arunoooo ... " turp i madh per ameriken se po mashtron shqiptaret dhe po i perdor keto lloto per bizhoz " lol

kaq inat e keni ameriken sa vetem te villni vrer dini .. se per cfare behet fjale ska rendesi .. vetem fajet i ka usa .. hehehe

usa i ka dhene me mijera dhe qindra njerezve mundesine te vijne si njerez ne usa .. te pajisen me dokumenta .. te kesh te drejta te barabarta me te gjithe te tjeret .. te jep mundesite qe vendi jone i dashur .. sna i dha ndonjehere ... dhe ska ndermend tja ja atyre qe jane akoma atje ...

pastaj kur ti aplikon ta ben te qarte .. se te doli pergjigja e pare .. NUK DO TE THOTE SE KE FITUAR LLOTON ... duhet te presesh te 2 dhe daten e intervistes ..
    so mos merrni kot dhe mos u mprihni para kohe .. se sja ka fajin amerikaaaa

hajt bye bye
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 15-09-2004 mė 20:54
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tiranė, mashtrim me llotari spanjolle
    Nga ALBA nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 30-07-2004, 21:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •