--------------------------------------------------------------------------------------------------------
3380 SHQIPTARE FINALISTE TE "LLOTARISE"
Departamenti amerikan i Shtetit njofton se ka bėrė pėrzgjedhjen e finalistėve nga e gjithė bota pėr 50 mijė vizat e emigracionit qė do tė jepen vitin e ardhshėm. Nė deklaratė tė bėrė dje, Departamenti i Shtetit thotė se ka zgjedhur rreth 100 mijė finalistė pėr llotarinė e pėrvitshme tė vizave nga rreth 9 milion e 500 mijė aplikime. Finalistėt pėrfshijnė 3 mijė e 380 aplikantė nga Shqipėria dhe mė shumė se 600 nga vendet e ish Jugosllavisė. Departamenti i Shtetit thotė se llotaria favorizon shtetasit e vendeve qė kanė patur "ritme tė ulta" emigracioni nė Shtetet e Bashkuara.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kjo fare rrace nuk po ve mend ne koke gjekundi, sos qe nuk po e ndihmon Shqiperine por eshte dhe duke luajtur bixhoz me fatet e njerezve ne Kazinot e Las Vegasit. Hellooooooooooooooo une kam 10 vjet ketu qe me kane rrjepur avokatet keta matrapaz kazinosh hedhin llotari me fatet e njerezve.. Te mesohen ta kultivojne ne vend fuqine punetore dhe jo te zgjatin duart dhe te mjelin lopen e komshiut qe ska buke te haje.
Ky muhabet bie ere qelbet 365 dite ne vit.
Kjo eshte vjedhje parazite nga me zyrtaret qe mund te ekzistojne ne GLOB, e cila duhet paralizuar perpara se te marri permasa epidemike.
Nese kam fol ne vesh te shurdhet ju kerkoj te falur eshte thjesh nje keqkuptim i cili mundohet te parandaloje fatin e nje kombi.
Krijoni Kontakt