Close
Faqja 18 prej 19 FillimFillim ... 816171819 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 188
    shko n'RRS be njeri....!! Maska e xHeneta_18..kS
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    103

Exclamation tunggggggggggggggg

emmmmmmmmmmm ..........pytje me men kjo........une per veti nenshtetsin kosovare (momentalisht ajo e UNMIKUT, deri sa t'bohemi shtet) nuk e nrroj per asgjo n'bot..........kush n'rron neneshtetsine e vet nuk mund t'quhet ma kosovar, shqiptare (apo qfardo kombi i perket)

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anėtarėsuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Citim Postuar mė parė nga BLEND1
    Te ndryshosh Shtetesi nuk ka na nje Gja se shpejti po e pres me e nrdyshu po Prap Mbetesh Shqipetar : Dhe Per sa kohe Do te jete shqiperia ne kete Gjendje Kritike Shqipetari Do te Nryshoj Shtetesine .
    ke shume te drejte por ne qe jetojme ketu e shohim si jane keto pune ,
    se ata qe jetojne jashte vijne nje cope here dhe hiqen si atdhetare por pse nuk vijne te jetojne ketu kur jane aq te malluar me vendin e tyre?
    apo e bejne si xhaxhi enver qe thoshte beni si them une e mos beni si bej une.......

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,982
    Citim Postuar mė parė nga selina_21
    Do ju bej nje pyetje juve qe jetoni jashte shtetit . A Do ta ndryshonit ndonjehere kombesine tuaj dmth ate Shqiptare .. Nese po pse ??

E hap kete teme pasi po shikoi shume Shqiptar qe vdesin te behen < american' Greek ' Italian ' Anglez' Gjerman apo Indian>

Une as nuk do guxoja ta beja nje gje te tille . E dua shume Shqiperine dhe nuk do ta nderroj me asnje tjeter!! Jam krenare qe kam gjak Shqiptare '' pavarsishte qe jetoj ne nje vend tjeter por perseri nuk e harroi Shqiperin.
    E dashur Selina! Nuk e di kush je dhe sa i vėrtet ėshtė emri.por meqėnėse hap njė debat, mė pėlqen shum pyetje qė shtron.Nuk ėsht aspak e tepėrt po do thosha se ėshtė tamam nė kohė.Veēse dua tė sqarosh; A e ke fjalėn pėr KOMBĖSINĖ, apo pėr SHTETĖSINĖ? sepse nuk ėshtė e njėjta gjė.Shtetėsi mund tė adoptosh sipas mundėsive,por kombėsia ėshtė vetėm njė, cilėsi si ADN e cila nuk mund tė ndėrrohet. Brėnda SHBA janė 54 shtete por nuk mund tė ndėrrohet Spanjolli,apo (meksikani) me Afrikanin, Shqiptarin,Anglezin,Kinezin etj.pamvarsisht se kanė tė njėjtėn shtetėsi.Ka nshum gjėra qė nuk ti sqaroj dot njėherėsh.Me pak fjalė; edhe tė doj dikush tė deklaroj,siē ka dal tani nė modė tė disa shteteve tė interesuara,Pėrfshi Greqin e ndonjė tjetėr,Nuk kan tė drejtė tė ndryshojnė Adn e gjyshėrve! Juridikisht ėshtė e pa pranueshme dhe shpresojmė se shprehjet juridike jan tė vėrteta jetike tė njerėzimit,pamvarsisht shtetėsisė, kombėsisė, bindjeve etj.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Thumbs up

Po mesa di une, shtetesia Shqiptare nuk mund te humbet ne qofte behesh shtetas i nje vendi tjeter, sikur mund t'i mbash te dyja apo jo?

Une per vete jam edhe Amerikane edhe Shqiptare, i kam te dyja pashaportat, i kam te dyja shtetesite, dhe jam mese e kenaqur. I dua te dyja vendet shume fort, ne njerin jam rritur, ne tjetrin kam gjetur me shume oportunitete. Te dyja me kane formuar, te dyja me kane ndihmuar, te dyja me kane ofruar ate qe kane pasur mundesi, dhe s'ka asgje per t'u ndjere ne faj mbi kete.

Por s'diskutohet, ka edhe perjashtime...per shembull, une kurre nuk do isha bere Greke sikur pushken te ma vinin ne fyt.
    As qe du me dit!

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,982
    Citim Postuar mė parė nga Sa Kot
    Po mesa di une, shtetesia Shqiptare nuk mund te humbet ne qofte behesh shtetas i nje vendi tjeter, sikur mund t'i mbash te dyja apo jo?

Une per vete jam edhe Amerikane edhe Shqiptare, i kam te dyja pashaportat, i kam te dyja shtetesite, dhe jam mese e kenaqur. I dua te dyja vendet shume fort, ne njerin jam rritur, ne tjetrin kam gjetur me shume oportunitete. Te dyja me kane formuar, te dyja me kane ndihmuar, te dyja me kane ofruar ate qe kane pasur mundesi, dhe s'ka asgje per t'u ndjere ne faj mbi kete.

Por s'diskutohet, ka edhe perjashtime...per shembull, une kurre nuk do isha bere Greke sikur pushken te ma vinin ne fyt.
    Pėrsėri po mundohem tė sqaroj se historikishtė zgjedhja e shtetėsisė ka qėnė ēėshtje interesash,(gjithmon ekonomike).E njėjtė kjo me interesat fetare.P.sh.Himara ekzisojnė dokumenta se e ka ndėrruar 7 herė fenė,pėr arsye interesash! Ose ndiq me vėmėndje tani se sa procedur e thjeshtuar pėrdoret pėr dhėnien e shtetėsisė nga njė shtet ndaj lojtarėve tė futbollit,thjesht pėr interesa ekonomike,bile do thosha duke e shkelur kushtetutėn me tė dyja kėmbėt.Por qė tė dalim tek thelbėsorja qė ėshtė KOMBĖSIA,atė nuk mundet dhe as lejohet ta ndryshoj kush,sepse ndryshe do kishim zhdukje kombesh.Pamvarsisht se nga ndonjė shtet si Greqia p.sh. bėhet njė lloj diversioni, i dėnueshėm ligjėrisht pėr gjoja tė drejtėn e deklarimit tė kombėsisė!! Kjo duhet tė luftohet nga organet kompetente ndėrkombėtare, nė radh tė parė duke i denoncuar publikisht.

i/e regjistruar Maska e @rdi@n@
    Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Postime
    52
    Kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Postime
    52
    Forever Albanian

Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Postime
    52
    e si te kerkojm ta ndryshojm kombesin
    pasi qe te jesh shqiptar eshte perfect,te mos i permendim te metat
    po nuk jemi te vetmit me to

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Nenshtetesin mund ta nderoj ... Por kombesia nuk nderohet ''Proud to be Albanian"
    #VamosArgentina

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    E kom ndryshu i her kur mora ket Britishin tash mo jo.

Faqja 18 prej 19 FillimFillim ... 816171819 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Te kam thene ndonjehere...
    Nga Mina nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 12-03-2024, 08:16
  2. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  3. Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 19-02-2007, 18:16
  4. Polikseni Ninka
    Nga dikeafajtore nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-07-2005, 19:16
  5. Sikur tja ndryshonit emrin...
    Nga benseven11 nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 06-11-2003, 08:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •