Close
Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 188
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Citim Postuar mė parė nga J-X
    sa per ceshtje e temes e keni mare gabim, nuk ka mundesi te ndrosh kombesine, kombesia do jete ajo nga ke origjinen te cilen do apo nuk do nuk e ndryshon dot. nenshtetesin mund te ndrosh, dmth i mbrojtur nga nje shtet tjeter te cilin shqiptareve u nevojitet sepse shteti shqiptar nuk i mbron me asgje.
    Bashkohem me kete mendim nuk ka ne bote te ndryshosh kombesine,nenshtetesine po por jo kombesine vetem po nuk ke lindur ne Shqiperi.

Citim Postuar mė parė nga YaSmiN
    Bashkohem me kete mendim nuk ka ne bote te ndryshosh kombesine,nenshtetesine po por jo kombesine vetem po nuk ke lindur ne Shqiperi.
    Nuk eshte e thene qe te mos lindesh ne Shqiperi, nuk ke kombesi shqipetare, sepse te gjithe ata femije qe kene lindur ketu ( kam dy), jane me kombesine e prinderve!

Fine Wine Maska e ildushja
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajėr
    Postime
    832
    Kombesine se ndryshoj... Shqiptare kam lind, Shqiptare do vdes.

Nenshtetesine e kam ndryshuar...
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga skipetar
    Akili-A hajt edhe ti qeshtu ngo Mol magjupin e me qyrra e lote solidarizohu
    Ti ore "skipetar":

Une kam pothuajse nente vjete pa vajtur ne Shqiperi. Ndaj kam mall per cdo gje, edhe per nje kenge "magjypesh." As nuk e di fare si duket Moli nga pamja, dhe s'e kam pare, por ato kenge te tij qe degjoj une, jane kenge te vjetra qe jane kenduar neper dasmat shqiptare me breza. Ndaj s'e di nga je ti djale qe s'te pelqejne kenget e dasmave shqiptare e qe te duken magjype.

Per me teper, kete behar do vete te martoj motren, qe ka 5 vjete fejuar, se s'bente dasem pa ardhur une. Po s'ke faj ti jo, faj kam une qe duhet te sqaroj lotet dhe dhimbjet e emigrimit me ty.

Per me teper, ka nja ca "shqiptare" ketu ne US qe thone qe "it takes a man to go to jail." Dmth "duhet te jesh burre te vesh ne burg."
    Por une jam rritur ne nje familje, nga nje baba qe thote "duhet te jesh burre te qash." Te kesh forcen te tregosh ndenjat e tua. Im ate ka qene dhe eshte ne ushtri, tere jeten e tij ka sherbyer. Por s'ka turp, as frike, t'i mjegullohen syte kur e do rasti.

sa shume lote e qyrra paskni per kete Komb (per Shqiptarizmin) |||
    Nuk jane qurra "o skipetar" trimi. Se ashtu sic qaj, ashtu dhe qesh une. Si qenie njerezore na ka bere Zoti me nje kompleks ndjenjash, se s'jemi trungje.
    Ashtu sic qaj, ashtu dhe qesh kur degjoj dicka te mire per vendin tim. Ashtu sic mund te prekem kollaj, ashtu dhe e kam per nder te them qe jam shqiptare.

mos me pas kon (edhe) Kosovarte nuk kish me pas asni shtet Shqiptar sot |||

Kosovarte jon me Kombesi Shqiptar e jon ma Kombtar se ton njerzte n'Bote |||
    Ia fut ndonjehere Akil Aga me top per ca gjera, por edhe ca si puna jote e nxjerrin koken me ne fund. Po mire mor djale, ne ketej qe s'jemi nga Kosova e kemi bere gjakun uje? Ju vetem mbani pishtarin e "shqiptarise" e ne te tjeret ia fusim kot? Ju qenkeni me patritote se shqiptaret e tjere per Shqiperine, apo per shembull francezi per Francen, apo iraniani per Iranin? Mjaft me keto budalleqe, se jo vetem jane qesharake, por pastaj lindin dhe probleme mes nesh. S'eshte hera e pare qe vete diskutimi deri ne kete pike. Nje "kapedan" ketu (qe domosdo u perjashtua) arriti deri aty sa te thoje qe te ndahet jugu e t'i jepet Greqise, qe te "ruajme shqiptarizmin."

PS: Per dialektet, cdo gjuhe ka dialektet e saj, edhe italishtja, kinezja, frengjishtja, anglishtja (kush ka jetuar ne jug e ne veri ne US e ka parasysh.) Por nga ana tjeter ka vetem nje menyre te shkruari, apo nje gjuhe zyrtare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lioness : 18-12-2006 mė 19:57

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga Lioness
    Nje "kapedan" ketu (qe domosdo u perjashtua) arriti deri aty sa te thoje qe te ndahet jugu e t'i jepet Greqise, qe te "ruajme shqiptarizmin."
    Atije (Olsi Jazegjiu a si e pat emrin ai pis) qe deshironte te ndahet jugu i Shqiperise e te bashkohet me Greqine, i pata dhene une pergjegjien qe e meritonte, por ai kolegu yt (Ilirian Papa alias Albo) e fshiu menjehere te gjith Temen. U frikua qe do te thelloj tolerancen nder fetare mes Shqiptarve a nuk e di pse e fshiu. Me t'vertet do te deshiroja qe te mos ishte ky shkaku i fshirjes se asaj teme.

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga Zėu_s
    Atije (Olsi Jazegjiu a si e pat emrin ai pis) qe deshironte te ndahet jugu i Shqiperise e te bashkohet me Greqine, i pata dhene une pergjegjien qe e meritonte, por ai kolegu yt (Ilirian Papa alias Albo) e fshiu menjehere te gjith Temen. U frikua qe do te thelloj tolerancen nder fetare mes Shqiptarve a nuk e di pse e fshiu. Me t'vertet do te deshiroja qe te mos ishte ky shkaku i fshirjes se asaj teme.
    As qe do merrja mundimin t'i referohesha Jazexhiut.
    Ky bilbili (ndonje "byrazer" i Jazes) u perjashtua para disa ditesh. Tema eshte ne forum, nuk eshte fshire.

Postimi eshte ketu:

Kliko

Tek kjo teme:

Kliko
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lioness : 18-12-2006 mė 20:09

ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Wow! Te ndahet Jugu i Shqiperise edhe te bashkohet me Greqine..............!
    Kush eshte ai burr i menēur qe paska dale me kete ide?
    Me siguri nga Akademia e Shkencave te Athines, ose nga ndonje organizate ekstremiste "vorioepirote" sepse keto lloj idesh nuk jane as te reja edhe as te padegjuara me pare. Ne i kemi degjuar keto ide shekuj me radhe.
    Po une po i them atij personi kushdo qofte se Jugu i Shqiperise nuk ndahet nga Shqiperia perderisa nenat Labe te lindin akoma femije.................!
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Mos te te vije keq,por ne zemer te Laberise u ngrit flamuri grek e po shkruhen parulla anti shqiptare.Mos te flas pastaj per tre gishtat lart ne 1997.

ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Ngrihet flamuri grek ne zemer te Laberise se e ka fajin politika e Tiranes. Pastaj une po te them vazhdimin e historise se asj dite.
    Menjehere sa u trasmetua ne televizion ajo kronike pa u mbushur ora ne Qafen e Llogarase u be nje karvan rreth 3 km i gjat dhe per merite te forcave te rendit nuk u lejuan te kalonin ne anen tjeter se do kishte ndodhur nje tragjedi qe nuk ja mer dot mendja njeriu. Ishin ata djemt "e keqinj" te Vlores ata qe quhen trafikant apo lloj lloj emrash po kur erdhi puna tek Flamuri ju kerceu gjaku ne damar edhe lavdi Zotit nuk zbriten ne Himar ate dite.............!
    Ne parim jam shume dakord me ty por eshte mefshtesia e politikes qurravitese ndaj Greqise, qe i nxjer Shqiptaret ne kete shteg
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Me mire le te behej nami per nje dite,a nje vit, sesa po na e hane zemren perdite nga pak.

Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Te kam thene ndonjehere...
    Nga Mina nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 12-03-2024, 08:16
  2. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  3. Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 19-02-2007, 18:16
  4. Polikseni Ninka
    Nga dikeafajtore nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-07-2005, 19:16
  5. Sikur tja ndryshonit emrin...
    Nga benseven11 nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 06-11-2003, 08:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •