Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Loti nuk eshte vecse nje enderr lol .. sa endrra shohim ne .. a thua te kishin te gjitha kuptim cfare do ishte bere he lolol .. nami besoj ..
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Postime
    337

papapappaaa....

Citim Postuar mė parė nga Pink_Girl
    Loti nuk eshte vecse nje enderr lol .. sa endrra shohim ne .. a thua te kishin te gjitha kuptim cfare do ishte bere he lolol .. nami besoj ..
    ... ene une pashe nje enderr mbreme sikur isha me nje shoqen time qe sapo e kisha njohur dhe kisha dy bileta per neshjen me greqine, por meqe ndeshja do ene ca dite me fillu shkuam dhe pime nje kafe miqesore te Velvet...

...ne fakt ishte nate dhe se pashe mire, ne profil me ngjajti si Pinku poooor....
    me siguri do ta shof me me vemendje ne ndeshjen me greqine...

ps. he c'i thoni ju kesaj enderre... ben vaki edhe s'dalin enerrat.......

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga gabriel
    ... ene une pashe nje enderr mbreme sikur isha me nje shoqen time qe sapo e kisha njohur dhe kisha dy bileta per neshjen me greqine, por meqe ndeshja do ene ca dite me fillu shkuam dhe pime nje kafe miqesore te Velvet...

...ne fakt ishte nate dhe se pashe mire, ne profil me ngjajti si Pinku poooor....
    me siguri do ta shof me me vemendje ne ndeshjen me greqine...

ps. he c'i thoni ju kesaj enderre... ben vaki edhe s'dalin enerrat.......

LoooL ..

shife me vemendje heres tjeter lol ... ( se nese jam une .. duhet pare mire kjo pune ) :PP
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Postime
    337
    LoooL ..

shife me vemendje heres tjeter lol ... ( se nese jam une .. duhet pare mire kjo pune ) :PP
    lool,,,, eshte bukur kur endrrat behen realitet....
    heres tjeter do flej me drite ndez qe te t'shof me mire....,m.gj.s ene nuhatjen e kom t'forte...
    ps. nuk do ta lej t'miki emdrra pa t'dhone nje pucje shkarazi....

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Cfare me shume do jete, atehere kur une kete njeri as nuk e kame pare ndonjeher, ? Dhe eshte hera pare ne 5 vjet qe shof enderr per boten virtuale, per nje njeri qe vetem nepermjet tastjeres kam komunikuar pa u pare as ne foto ...

Me shume? I don`t think so...
    Jam JETUS jo TREGUS!.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    E shpjegueshme
    Mos je dashuruar vllacko?
    Se me duket se kjo qenka pune e jotja.Mos u merzis kot ti,se enderrat jane per njerez dhe askush nuk thote se te gjithe duhet te jene te mira.
    Nejse,shnet plako.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e dallandyshe
    Anėtarėsuar
    23-02-2004
    Vendndodhja
    ne bina te ullirit
    Postime
    144
    I besoj shume endrrave sepse me dalin....
    Si mund ta shpjegoni kete; shikoj shume endrra(me sy mbyllur) dhe te gjitha i shikoj ne vendlindjen time, asnje ne vendin ku jetoj?!
    Kam vite qe kam ikur.....dhe nese shikoj nje njeri(ku nuk te con truri) pa ditur gje per te dhe nese pyes dike apo me tregojne se pikerisht njeriu qe pash ne enderr i ka ndodhur dicka....p.sh. nje shokun tim, kishte 2 vjet nuk e kisha pare as degjuar per te,e pashe ne enderr dhe te nesermen degjova se kishte vdekur....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dallandyshe : 25-08-2004 mė 08:54
    [ Trimeria-aroma LIRI//Tradhetia-kerrme llum i zi!]

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar mė parė nga dallandyshe
    I besoj shume endrrave sepse me dalin....
    Si mund ta shpjegoni kete; shikoj shume endrra(me sy mbyllur) dhe te gjitha i shikoj ne vendlindjen time, asnje ne vendin ku jetoj?!
    Kam vite qe kam ikur.....dhe nese shikoj nje njeri(ku nuk te con truri) pa ditur gje per te dhe nese pyes dike apo me tregojne se pikerisht njeriu qe pash ne enderr i ka ndodhur dicka....p.sh. nje shokun tim, kishte 2 vjet nuk e kisha pare as degjuar per te,e pashe ne enderr dhe te nesermen degjova se kishte vdekur....
    Aman sa large e coni muhabetin juve...

P.S Mos u merzisni se me personin fola dhe eshte shume mire...!

Kjo teme po behet si ai muhabetit qe nga qime u be trraa..!
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •