Nje zhurme shqetesuse, shikoj vetem nje lendine, zogj qe cicerojne, bukuri natyrore, rrezet e djellit me hapin lekuren, me ngrohin siperfaqjen, nje ngrohje me shume ngadalsi dhe kujdes me vjen si nje mbytje ne oqean, me iken fryma, por me pelqen degjoj .degjoj dicka, nuk eshte ketu eshte diku tjeter, nuk e di por po me prish kete qetesi shpirterore, po cte jete valle::::
Ring Ring
Hap syte, dicka e turbullt me shfaqet (zilja Vazhdon te bjere Ring Ring) Oh zot eshte pike e mengjesit, nuk ishte e vertete ajo ndjenja e perparshme, ishte vetem nje enderr... sa keq!
-Alo?, Alo?
Marrje fryme nga ana tjeter e telefonit.
-Alo Kush jeni? ---
Ajo Vazhdon te marr fryme thelle, dhe renkon,,, renkon pafund, I djeg shpirti per mua, nuk me degjon, perpiqet te me afroje, me merr ne telefon por nuk mundet dot te me degjoj, mua me shqetson fakti qe e di qe e kam afer por dhe aq shume larg!
Po ku eshte valle? Ku te jete? Kush eshte? Cfare po ndjen? Apo ndjen te njejten gje si une? Kush e di? Une nuk e di, ajo vetem me shfaqet keshtu . Ne shpirtin tim, ne frymarjen time kur me bllokohet ajri dhe eshte e pamundur te marr fryme, eshte vetm ndjenje 100% ndjenje e pa arritur e papershkruar asnjehere me pare. E pa prekur kjo ndjenja ime, e permalluar per te ndjere ate qe ndjen. Nuk e di si eshte e gatuar, apo si nuk eshte gatuar, por ajo e di qe eshte pjese e kesaj ndjenje sa eshte ora?
9 am, jam shume vone, duhet te nxitoj, I pamundur te ngrihem, nuk kam guximin te ngrihem ,e di jam shume vone, por dicka me pengon, jam i ngulur ne shtrat eshte e pa mundur te ngrihem, AAAAAAHHHHHH!!!!! Nuk mund te flas nuk mund te berrtas, Cfare po behet me mua???
Zhurme, ceshte kjo zhurme perseri, ishte ketu me fillim ,eshte akoma ketu, hap syte, alarmi I ores me ngacmon, oh ishte nje DREAM ne nje enderr. Njw enderr pas nje endrre . Zhurme akoma ..Bie shi . Bie shume shi, afroj te hap dritaren, shikoj shiun tek kercet ne parvazin e dritares time, mbeshtes doren time mbi xham, eshte shume ftoht , por fryma ime e thelle dhe trenditse e ka mbuluar nje pjese xhami me avull. Kalon ajo, ne shi e lagur, esht eposhte dritares time, me buzeqesh, por nuk ja shikoj fytyren, valle si e mora vesh qe me buzeqeshi kur nuk ja pashe fytyren, mendoj, Ku iku? Nuk e shikoj dot me?!
Hap dritaren me nje vrull, shiu me lag fytyren, floket, rrjedhin pikat e shiut ne fytyren time, me lagin kemishen prej mendafshi, nga e kuqe behet e zeze, me pikon I gjithe trupi ne tapet, nje dush me shi, ajri I paster I shihut plot me oxygen me ben te lundroj, trupi im I lagur dhe lekura ime e rrenqethur poshte nje mendafshi te lagur te tejdukshem, nje kraharor qe po del nga vendi? Po Ajo ku iku, pse nuk me tha azgje, e shikoj tek zhduket ne funtd te rrugices perballe, ecen si e dehur ne shi, E mbytur me dashuri, dhe sme zhduket disi, po valle sa te jete ora tani??? Eshte 3 am, kembe krijese nuk pipetin, rikthehem ne shtrat ashtu i lagur dhe dridhem poshte jorganit, nuk e kuptoj cte jete?
Nje ngrohtesi ne fytyre me behet, jane lotet tek vijne t`me bejne vizite si cdo nate, syte e zgurdulluar, te mbushur me lot, te droguar nga dashuria e pa perjetuar, nga presjoni I ndjenjes nga pasioni natyror me te, nga imagjinimet e pafundta cdo nate, nga afrimiteti I asaj qe ende nuk egziston, nga ndjenja e atij qe nje here nuk e shijoji ashtu sic donte, nga bllokimet e pafundta, Nga maja e flokut tek thori I kembes I dashuruar, por jo me nje njeri, vetem e vetem me ndjenjen dashurie .
Krijoni Kontakt